"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
ممنون از همه دوستان :)
پیام اکبری
my Photos
با سلام خدمت دوستان
می خواستم نظرتون رو درباره انتخاب یک دوربین عکاسی مناسب با شرایط زیر جویا بشم:
این دوربین قرار هست در اختیار یک شرکت بازرگانی باشه که برای عکاسی از عاملیت های فروش و نمایندگی هاشون (مغازه هایی هستند اکثرا در حاشیه خیابان)
عکاسی غیر صنعتی از محصولات
عکاسی از همایش ها و نمایشگاه هایی که قرار هست شرکت کنند یا برگذار کنند
فیلم برداری احتمالی از بخشی از همایش ها یا نمایشگاه
بیشترین نگرانی من هم در مورد همین بخش نمایشگاه و همایش ها هست چون اغلب این جور موقعیت ها نورپردازی مناسبی ندارند.
نیت اصلی برای خرید دوربین DSLR ایجاد تفاوت معنادار با عکاسی موبایل و افزایش کیفیت هست. البته ذکر این نکته هم ضروری هست که اغلب این عکس ها قرار هست در رسانه های اجتماعی و سایت اینترنی این شرکت استفاده یشه.
حالا با این تفاسیر به نظر شما دوستان چه بادی و چه لنزی مناسب این موقعیت هست؟ درسته که میرورلس ها در این تاپیک بحث نمیشوند اما از میون اون مدل ها هم به نظرم میشه یک مدل مناسب با این نیاز ها پیدا کرد.
مدل هایی که به نظرم مناسب اومدن:
Nikon D7200 18-140
Canon M5 15-45
Canon 80D 18-55
حتی مدلهای پایه DSLR هم به شرط اینکه بلد باشین باهاشون کار کنید کیفیت عکس به مراتب بالاتری نسبت به دوربین موبایل به ویژه در شرایط خاص منجمله عکاسی در نور کم بخاطر سایز سنسور بسیار بزرگتر این دوربینها نسبت به سنسور موبایل بهتون میدن!
در مورد شرایط همایش و چون معمولا تاریک هست شما دو چیز نیاز دارید یکی لنز تله یکی هم دوربینی که ایزوهای بالا رو بتونه بهتر از پسش بر بیاد و نویز کمتری داشته باشه
لنز ۱۸-۵۵ اصلا لنز مناسبی نیست واسه شرایط عکاسی تو همایشها...بخاطر فاصله کانونی کوتاهی که داره مجبور میشید از فواصل نزدیک عکاسی کنید باهاش که خب مسلما مناسب نیست
لنز ۱۸-۱۴۰ نیکون یا ۱۸-۱۳۵ کنون وضعیت بهتری دارن
البته لنزهایی مثل ۵۵-۲۵۰ کنون و ۷۰-۳۰۰ یا ۵۵-۳۰۰ یا ۵۵-۲۰۰ نیکون میتونند واسه این مورد خاص بهتر باشن
نظر من اینه که شما یه کنون 80D 18-55+55-250 بگیرین یا نیکون D7200 با ترکیبی مشابه که برای زمانهای عکاسی از بیرون یا سایر شرایط که نیاز به لنز واید هست این لنز رو ببندید و برای فواصل دورتر لنز بلندتر
قیمتشون هم تقریبا برابر با یک لنز 18-135 یا 18-140 میشه
برای کار شما با توجه به اینکه احتمالا فیلمبرداری هم توی کار شما هست بنده 80D رو بخاطر سیستم فکوس بسیار پیشرفتهترش توی فیلمبرداری با همون ۲لنزی که عرض کردم توصیه میکنم
البته دوربینی مثل 70D هم میتونه جوابگوی نیاز شما باشه
به نظر شما یه فلش اکسترنال میتونه شرایط رو بهتر کنه؟ چون به هر حال خیلی نمیشه با سرعت شاتر پایین تو یک همایش عکس برداشت! از طرفی برد فلش داخلی هم خیلی مطلوب نیست.
من می خوام یه جوری در حد 4 تومن این سیستم بسته بشه! برای همین هم رفتم سراغ آپشن 7200 چون با توانایی های مشابه با 80دی قیمت کمتری داره
ویرایش توسط fantome : Monday 11 September 2017 در ساعت 23:55
EOS 80D
18-135mm IS USM
55-250mm IS STM
50mm STM
فکر می کنم در محدود 4 میلیون این آپشن با ارزش ترین باشه:
Nikon D7200 +18-140mm kit lens+External Flash
البته در مورد فلش اکسترنال ایده ای ندارم و نمی دونم چه مدل و مارکی باید باشه تا تفاوت معناداری با فلش داخلی خود دوربین داشته باشه. اما اگر محدودیت بودجه رو بیارن پایین تر فکر می کنم بهترین جایگزین این باشه:
Nikon D5600+18-140mm kit lens+External Flash
...
با این تفاسیر با تعویض 7200 با 5600 چه چیزهایی رو از دست می دم؟؟
دلیل این که تو گزینه هام کانن نیست به خاطر این هست که در قیمت برابر نمونه های نیکون امکانات و بعضا مشخصات بهتری دارند.
EOS 80D
18-135mm IS USM
55-250mm IS STM
50mm STM
فلاش اکسترنال میتونه تاثیر داشته باشه ولی معجزه نمیکنه...دلیلش هم اینه که ارتباط مستقیم با فاصله از سوژه داره
شما نمیتونی از ته سالن مثلا فلاش بزنی و تاثیرش رو حس کنی...کما اینکه خود همین فلاش زدن تو شرایط کنفرانس و... اثلا امکانپذیر نیست
ولی خب بودنش خیلی میتونه کمک کنه بخصوص اگه لنز به اصطلاح سریع نداشته باشین و بخواین سوژه رو فریز کنید میتونه کمک کنه
واسه فلاش هم مارکهای متنوع هست...از چینیهای مهندسی معکوس شده! تا برندهای اصلی که همین چینیها مثل یانگنو یا Godox کهملا مناسب هستن و قیمت خوبی هم دارن
در مورد اختلاف کنون و نیکون هم مهم نیست رو کاغذ امتیاز کی بیشتره یا سنسور کدوم تو سایت DXO امتیاز بالاتری گرفته
شما باید متناسب با نیاز خودتون انتخاب کنید
یکی از اینا فیلمبرداری هست که کنون به مراتب توش بهتر و قویتر از نیکون هست
ولی خب مثلا داینامیک رنج دوربینهای نیکون رو نمیشه ازشون گذشت و سنسورهای بهترشون رو،ولی خب شایر تو مورد شما اصلا کاربردی نداشته باشه همچین چیزی
حتی یه 760D هم میتونه نیاز شما رو کاملا برآورده کنه با توضیحاتی که دادین