اگر واقعا بهترین دوربینهای کراپ را بخواهید جناب کاتو ترکیب خوبی را مطرح کردند و حتی یک درجه بالاتر ۷۵۰۰ با لنز ۱۶-۸۰ را میتوان مطرح نمود ولی با توجه به مبتدی بودن شما ترکیبات ارزانتر هم تا مدتها جوابگوی نیاز شماست بنده در ابتدای کار با در نظر گرفتن تمام شرایط بدنه ای گرانتر از ۵۳۰۰ با لنز ۱۸-۵۵ afp را پیشنهاد نمیکنم! پس از آموزش و تجربه کافی خودتان میتوانید نیاز خود را بشناسید
ممنون از شما .
من یه سوال کوچیک داشتم اینجا . مشکلی برای خرید دوربین گرونتر D7200 ندارم . اما اگر فقط برای طی کردن مراحل آموزشی و ارتقا سطح عکاسیم بخوام شروع کنم و بعد از اون یه دوربین فول فریم حرفه ای تر بخرم، در حال حاضر D5300 مناسب تر نیست برام ؟ چون از یه طرف هنوز هم نمیدونم بعد از طی مراحل آموزشی و ... آیا باز هم همین علاقه برای ادامه کار در من وجود خواهد داشت یا نه ! برای همین ترجیحا اول کار با D5300 یا یک چیزی هم قیمت این شروع کنم . اکر علاقه ماندگار بود و اضافه تر هم شد که بعد از طی مراحل آموزشی برم سراغ یه فول فریم با امکانات بالا !
ممنون میشم نظرتون رو بگید .
اگر نظرتون روی D5300 بود لنز مناسب هم براش معرفی کنید که پروسه بالا فقط باهاش طی بشه.
راستی اگر جای مناسب که قیمت مناسب هم بده هم برای خرید میشناسید لطفا بهم بگید .
5300 با لنز کیت afp و لنز 50 1.8 g که این لنز بعدا روی فول فریم هم به دردتون خواهد خورد . ولی انصافا بدنه های سری 5 به دل نمیشینه مخصوصا مقایسه ویزور 5300 با 7200 . خیلی تاریک و بی روح ویزور سری 5 . کیفیت ال سی دی سری 5 هم زیاد جالب نیست. اگر شما دستهای بزرگی دارید سری 5 براتون جالب نخواهد بود. بیشتر به درد دست خانومها میخوره بدنه های کوچیک
nikon d750 + nikon 70-200 fl ed vr +godox v860 2 +sirui t-2004 xl
سلام، این دوربین فلش دارد!، d500 فاقد فلش هست
Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.