سلام وقت بخیر
سوالی دارم. با توجه به داینامیک رنج پایین تر کنون ها نسبت به نیکون ها، بادی 80d برای عکاسی لندسکیپ توصیه میشه؟
با تشکر
درودبرشما
چرا توصیه نشه!
در هر ژانری از عکاسی از جمله عکاسی منظره و طبیعت فاکتور هایی اهمیت دارد که در نوع عکاسی مد نظر شما تنها یکی از آنها دینامیک رنج است ( البته در صورتی که صرفا قصد عکاسی تک شات داشته باشید ، اگر نه که می شوند با تهیه چند شات به خروجی با دینامیک رنج بیشتری رسید) وقتی گفته میشود دینامیک رنج فلان دوربین بیشتر است مفهوم آن این نیست که بقیه دینامیک رنج ندارن!
به نظرم نه باید از این طرف پشت بام افتاد نه از اون طرف ، نه پیشرفت سنسور ها و افزایش دینامیک رنج رو رد کرد ، و نه بخاطر چند دهم دینامیک رنج بیشتر یا کمتر تصور کرد که اساسا دیگر با دوربینی نمیشود عکس منظره ثبت کرد!
80d هم یک دوربین بسیار خوب است که در دستان عکاس میتواند به خوبی خود نمایی کند.
پیروز باشید
دوستان بنظرتون 5D m4 بخرم یا سونی A7iii با یه مبدل لنز کنون؟بدون آینهها چه ویژگی بهتری دارند غیر از سبکتر ی ؟
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
بستگی داره برای چه کاری بخوای
مثلا" در عکاسی اجتماعی و خیابونی - یک دوربین کامپکت حرفه ای کمتر به چشم میاد -
- آویزون گردنت باشه همیشه وزنش احساس نمیشه و تمرکزت بهم نمیخوره -
- حواس سوژه هات رو به خودش جلب نمیکنه حالا اسب الاغ ، عروس ، داماد ، کاسب ، عابرپیاده و ....
- تو دستت باشه به مدت زیاد باز دستت خیلی کمتر خسته میشه (وقتی مدت زیادی مثل اسلحه منتظر شکار سوژه خاصی هستی)
- من که خیلی راضیم و پیشمون نشدم کامپکت خوب گرفتم
اگه برای استودیو بخوای که دوربین حرفه ای لازم دوستان میتونن راهنمایی کنن
در ضمن یک ویدیو از عکاس حرفه ای که کانال یوتوب داره دیدم که برای همین دلایل بالا میخواست برای همیشه DSlr رو بذاره کنار
ویرایش توسط ashimashi : Friday 3 November 2017 در ساعت 18:36
------------------------------------------
{ یاعلی }
به نظر من 5D m4 بهتره
سلام وقت بخیر
من میخوام برای ورود به DSLR تا 3 تومن هزینه کنم . عکاسی یکی از علاقه های بسیار زیاد من هست که قصد دارم در آینده بیشتر براش هزینه کنم .
راستش شاخه خاصی رو فعلا از عکاسی مد نظرم نیست ( یه جورایی به همش علاقه دارم ) البته که احتمالا به دلیل عدم ورود من به این نوع دوربین هست.
با SLR LIKE ها عکاسی کردم قبلا و در حد خودش شات های خوبی هم ثبت کردم
اچه انتخاب هایی از دوربین های آکبند و دست دوم میتونم داشته باشم؟
تعصبی نسبت به نیکون یا کنون ندارم.
فعلا یک پیشنهاد دارم به قیمت 2.700.000 که یک 600D + 18-55 + 18-200 به همراه لوازم جانبی که آشنا هست دوربین و کم کار. آیا معقولیه برای خرید یا خیر.
ممنونم