براي عكاسي تبليغاتي و پرتره (استوديو و فضاي آزاد) چه دوربيني پيشنهاد ميشه!؟
براي عكاسي تبليغاتي و پرتره (استوديو و فضاي آزاد) چه دوربيني پيشنهاد ميشه!؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام اساتید
بهترین فول فریمی که تا سقف 5 میلیون میشه انتخاب کرد چه دوربینیه ؟؟
دوربین قبلی ای ک باهاش کار کردم 5300 نیکون بوده ک از کیفیت عکساش راضی بودم
به دنبال فول فریمم ، چی پیشنهاد میدین ؟ با چه لنزی ؟
ادیت
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
بین d7100 و d5500 کدوم رو پیشنهاد می دید با اولویت فوکوس، low light image quality و فیلمبرداری، جهت ارتقا از d90. البته مواردی مثل صفحه نمایش بالا، یا ویوفایندر خوب ( نمی دونم این مورد در دی 5500 نسبت به دی 90 چه وضعیتی داره) هم برام مهم هست ولی خوب سه مورد اول اولویت هست خصوصا اگه تفاوت قابل ملاحظه باشه
با سلام
نمیدونم سوالم رو اینجا بپرسم یا خیر
ولی سوال من اینجاست برای کسی که گذری به تهران میاد و میخواد برای بار اول دوربین خریداری کنه کدوم فروشگاه رو پیشنهاد میکنید. من مقداری اطلاعات راجع به دوربین ها دارم و به دوستم با توجه به بودجش دوربین نیکون دی۵۵۰۰ رو پیشنهاد کردم. الان بحث روی این هست که از کجا خریداری کنه، آیا فروشگاه های نورنگار و یا افرنگ رو تایید میکنید؟آیا خدماتشون مورد اعتماد هست؟ اگر جای دیگه ای هست که شما توصیه میکنید از اونجا بهتر میشه خرید کرد بفرمایید ممنون میشم.
دوستان سوالی درمورد بادی D7100 و D7200
ازونجا که این دو دوربین موتور فوکس داخلی دارند، در نظر بگیرید لنزی مثل 35mm نیکون روشون سوار شه
اگه به جای موتور داخلی 35mm ، از موتور داخلی بادی برای فوکس استفاده بشه، چه تفاوت هایی نسبت به موتور فوکس خود لنز مشاهده میشه؟
از دقت و سرعت فوکس گرفته تا سرو صدا
کلا تفاوت موتور فوکس AF-S لنز 35 با موتور فوکس داخلی d7100 و موتور فوکس داخلی d7200 مد نظرمه