ممنون از هر دو عزیز
امروز رفتم یه 50 م م خریدم احساس میکنم برای تمام قد 50 بیشتر کاربرد داشته باشه برام تا 85
ایشالا که کارمو راه بندازه نهایتا بعدا یه بدنه هم تهیه میکنم
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
سلام دوستان
بنده یه 550d canon دارم با یه لنز 18-55 و یک 50mm f1,8 در فکر خرید یه لنز واید بودم که خواستم بدونم روی این بدنه هزینه کنم ایا ارزش داره؟یا به جای این هزینه ها یه بدنه به روزتر بگیرم؟
من این دوربینو حدود 7-8 سال پیش گرفتم و در این مدت فقط 9 هزار تا عکس باهاش گرفتم ولی الان تصمیم دارم به طور حرفه ای به این هنر نگاه کنم هدفم هم عکاسی پرتره در طبیعت هستش(جنگل و دشت های گل و دریا و ....)برای گرفتن بهترین نتیجه و بالاترین کیفیت چیو پیشنهاد میدین؟
خرید لنز بهتر و تجهیزات جانبی مثل فلاش اکسترنالو رفلکتور و ..... روی این بدنه یا ارتقا بدنه؟
برای عکاسی پرتره در طبیعت فقط در نور روز ایا باز هم به فلاش اکسترنال نیاز هست؟یا یه رفلکتور کفایت میکنه؟
من بدنه دوربینو به یه 760d یا یک 70d ارتقا بدم نتیجه بهتری میگیرم یا به همین مجموعه که دارم یه لنز واید و رفلکتور یا فلاش اضافه کنم؟
خرید لنز بهتر و تجهیزات جانبی مثل فلاش اکسترنالو رفلکتور و ..... روی این بدنه ارجحیت داره.
رفلکتور تنها ،در بعضی موارد جواب نمیده چون زاویه و میزان نور طبیعی همیشه یه جور نیست و فرصت رو از دست میدی.
لنز پرایم 85 F1.8 کانن رو حتما بگیر واسه پرتره خصوصا در فضای باز عالیه.البته با داشتن لنز 50 میتونی بعدا اضافه کنی.
به نظر من این تجهیزات رو تهیه کن و کار کن و بعدا اگه نیازت رو برطرف نکرد و خواستی ارتقا بدی به فول فریم فکر کن نه APSC
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
من دوربین نیکون D60 م و فروختم حالا میخام یه دوربین جدید بخرم
تا پنج تومن چه پیشنهادی میدید
فیلم ش مهم نیست چون شنیدم با این دوربینا فیلم بگگیرم زیادی افت کیفیت پیدا میکنه
و دلیلی هم که پیشنهاد میدید رو بیان کنید ممنون میشم
سوژه هم پرتره هست
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند!
من هیچوقت دوربین نداشتم! یعنی قسمت نمیشد ولی میتونم اینو بگم که در زمینه دانش عکاسی حداقل روی کاغذ از بسیاری از کاربران سایت بالاترم!
منظورم اینه که خیلی از عکس هایی که با دوربین های دوستام میگیرم باعث بهت و حیرت عکاسان دیگه میشه!
ولی حالا دیگه میخوام یه DSLR بگیرم! و تحقیقات گسترده ای هم روی انتخاب دوربین انجام دادم. البته چون پولم کمه دوربین نو نمیتونم بخرم چون گرونن.
مورد دیگه هم اینه که من از برندهای نیکون و کانن تنفر عجیبی دارم پس کلاً اونا رو فاکتور بگیرید! چند وقتیه چند تا مدل دسته دو آلفای سونی دیدم چشممو گرفته. خیلی تمیز هستند.
A200 رو میده 600 با لنز 70-18 و آلفا A380 رو میده 700 با لنز 55-18. نظرتون چیه؟
فقط خواهش میکنم منو نصیحت نکنید چون گوشم پره از این حرفا. لطفا پیشنهاداتتون فقط روی دوربینهای آلفا باشه.
ممنونم از همه