در بهتر بودن D7100 شکی نیست ولی اگر بخواد فاصله خرید لنزتون زیاد بشه ، من ترجیح میدم یه لنز 18-140 کار راه انداز داشته باشم تا یه 18-55 با یک سری محدودیت
پس D5300 و لنز 18-140 رو میخرم
هر چند الان 18-140 رو فروختم ولی با 18-140 عکسهای خوب زیادی گرفتم که اگر 18-55 بود نمیتونستم.
مهدی
با درود دوباره و ممنون از پاسختون. والا نمیدونم فاصله خرید لنزم زیاد میشه یا نه ولی اگر بدنه d7100 یک سروگردن از d5300 بالاتره و ارزش داره خریدنش ، خب حاضرم با همون 55-18 کنار بیام تا باز واسه یه لنز پرایم یا زوم بعدا بتونم هزینه کنم. مشکل من اینه که واقعا نمیدونم و متوجه هم نشدم بلخره که 7100 نسبت به سری های 5 چقدر قوی تره و آیا ارزش اینو داره که اینکارو بکنم یا نه؟! با اینکه جستجو های زیادی زدم تا الان ولی مرددم.
سلام عکسی که این دو دوربین میگیرند تقریلا تفاوت محسوسی با هم ندارند بحث در امکانات جانبی است
از موارد ریز و حرفه ای که بگذریم ارجحیت سری ۷ بر سری پنچ داشتن دو چرخونک و دکمه های بیشتر جهت سریع تر کار کردن و داشتن موتور فوکوس داخلی و امکان تنظیم فوکوس لنز و مقاومت در مقابل باران میباشد
موارد زیاد دیگری هم هست مثل کوماندر بودن فلاش و داشتن پنتاپریسم در ویزور که در اوایل کار تفاوتی برای شما ندارد و مهمترین ایراد سری ۷ سنگینتر بودن آن است و اینکه مونیتور آن قابلیت چرخش ندارد
سلام دوستان
من قصد خرید ی دوربین سری ۷ هزار نیکون و دارم بین ۱۰۰ و ۲۰۰ ش چون ۵۰۰ زیادی بالاس برای قطع DX
تو فکر D610 هم افتادم،منتهی ..
سوال اول : تو کامنتهای سایتی خوندم این دوربین D610 با لنزهای جدید هماهنگی نداره، این صحبت چقدر صحت داره و اگر درسته توضیح کاملتری میخواستم
2 : کلا این دوربین ارزش خرید داره ب نسبت قیمت و امکانات سری D7000 ؟
3 : راجب لنز 70_200 اطلاعات میخوام، اینکه شارپنسش به یک لنز 50مم میرسه؟ و میتونه در ضمینه پرتره بی نیازم کنه از خرید لنزهای دیگ ؟
4 : چند مدل 70/200 داریم ؟ تفاوتشون ؟ و اینک کدومشون بهترن
::: دوربین الانم nikon d60 هست
::: کلا برای پرتره فضای باز و عکاسی تفریحی میخام
5 : لنز 70/200 چون وزنش زیاده مشکلی برای دوربین پیش نمیاره اگ من فقط بادی و بگیرم ؟
6 : دوربین D60 م و چند برای قروش بزارم ؟ نووو نو هست حدود سه هزار شات زدم باهاش
ی سوال دیگه اونم اینکه اگر بخوم فول فریم ارزون قیمت بخرم بین برند نیکون و کنون
از هر کدوم چه دوربینی و معرفی میکنید
چون خیلی میگن فیلم های نیکون بده صدای موتور فوکوس میده و فوکوس کنون خیلی بهتره، استفاده م کمه اما اگر قرار باشه هزینه ش یکی باشه بالاخرع فیلم خوب گرفتن هم آینده نگریه