دوست خوبمون آقا رسول لطف کردن یه پیغام خصوصی برای من دادن من هم لازم میبینم عمومیش کنم چون مرتبط با بحث برندهای مختلف دوربین هست و در تصمیم گیری دوستان در انتخاب دوربین میتونه مفید باشه.دوست گرامی.من نظرموبه ایشون درموردبرندهای معروف گفتم وواقعیتوگفتم واصلانگفتم چی بخره یاچی نخره.شمااحتمالاسنتون کمه ویادتون نمیادکه چندسال پیش سونی دررقابت باغولهای عکاسی چه شکستی درحوزه اس ال ارخوردومدیران سونی خودشون اذعان کردن که دیگه دوربینهای slrتولیدنخواهدکرد.اون دوست عزیزازنفرتشون به کنون ونیکون گفتن من هم نظرموگفتم.احتیاجی نبودکه به من حمله کنید.همین رفتارشماباعث میشه فروم خلوت باشه وکسی نیادنظراتشوبگه.بی علت نیست که جهان سومی هستیم
در حال حاظر سونی یکی از غولهای تولید کننده دوربین های عکاسی و تصویر برداری محسوب میشه. اینکه مردم در ایران به دلیل محدودیت های کوچک و بزرگ امکان تهیه دوربین های سونی یا دیگر برندها (منظور برندهای غیر از کنون ونیکون) را ندارند و یا به دلیل عدم معروفیت در ایران، طرفدار آنها نیستند. دلیل بر بد بودن یا کم طرفدار بودن سونی و غیره نمیشه!!!
بلی ما جهان سومی هستیم! یک کشور جهان سومی خاص!
ایران بهشت برند های شناخته شده و قدیمیه. این هم به دلیل عدم اطمینان جمعی جامعه ماست.
اصلا لزومی نمیبینم برای یک همچین واضحاتی سندو مدرک بیارم.
به طور کلی تجهیزات بخشی از هدف ما رو تامین میکنه، در جهان امروز که تکنولوژی با سرعت در حال پیشرفته، تجهیزات و مخصوصا تجهیزات عکاسی دیجیتال به یک بلوغ نسبی نسبت به دهه قبل رسیده و اختلافات میان کیفیت های خروجی هم به حداقل رسیده.این اختلافات جزئی تغییر محسوسی در نتیجه کار ما ایجاد نمیکنه. در حال حاظر دوربین های عکاسی همرده فارغ از برند اونها همه و همه خروجی های تقریبا یکسانی دارند. پس کنون و نیکون و سونی و غیره فرقی نمیکنه مهم تر اونه که عشق به عکاسی وجود داشته باشه
با احترام