با سلام خدمت همه عزیزان . بنده یه راهنمایی جامع از بزرگواران درخواست و استدعا دارم
چندسالی با نیکون 5100 عکاسی کردم در ژانرهای مختلف و علاقه مند به عکاسی پرتره مدرن و پرتره محیطی شده ام.
دوربین رو قبل گرانی ها فروختم . در صدد تهیه بادی و لنز مناسب هستم ولی حسابی در شک و یقین گیر کردم. اطلاعات مفصلی هم از سایت های بررسی Dpreview و DXomark و دقت در جزییات نمونه عکس هایی از سایت juzaphoto چند مورد سئال می خوام مطرح کنم که منت بر سرم می گذارند اگر صاحبان سبک و تجربه و اساتید محترم راهنمایی کامل بفرمایند:
1- اخیرا اطلاعات کسب شده از مبانی بالا و مخصوصا عکس هایی که از بادی های سونی( سنسور و پردازشگر) میبینم حس کیفیت واقعابالایی بابت دقت وضوح وعمق رنگ و لعاب بینظیر عکس ها متحیرم کرده و در بادی های نیکون و کنن فاصله قابل لمسی را احساس می کنم . خلاصه اینکه در حیرتم که برای کسی کیفیت وضوح شفافیت و شارپنس و عمق و غلظت بالای رنگ ها در عکس های سونی باید به سمت تهیه بادی سونی و لنز متناسب مانند 85 و 50 از برند خودش ویا برندهای یی مثل سیگما بروم ؟؟ یا برداشت بنده ناصحیح است و از بادی های(سنسور و پردازشگر) نیکون و کنون هم همان کیفیت و شارپنس و وضوح و شفافیت و رنگ و لعاب به همان اندازه حیرت آور میشه بدست آورد .؟؟؟؟؟
2- از طرفی برای آغاز به سمت کراپ سونی در نظر داشتم بروم ولی برعکس فول فریم های سونس کراپ هاش مانندA 6500 ارگونومی و بادی دلچسبی ندارند و حس خوبی بهم نمیده ولی کراپ هایی مثل 7200نیکون ویا 80دی کنون حس آرگونومی بهتری دارند اما در نهایت و مهم تر از همه فکر می کنم خروجی و کیفیت کار هست که مهم تره . پس چه تصمیمی بگیرم ؟ برای آغاز کار مجدد می خواستم از کراپ شروع کنم تا بعدا با هزینه بیشتری به سمت فول فریم بروم ولی از طرفی بین عدم دلچسبی حس فیزیکی بادی کراپ سونی و کیفیت دلربای خروجی عکس های سونی موندم ؟
ممنون میشم راهنمایی دقیق و کاملی محبت فرمایید.