سلام من برای اولین بار هست که میخوام دوربین بخرم و میخوام عکاسی رو برای سرگرمی و در حد آماتور شروع کنم
اول از همه میخواستم بدونم توی قسمت full auto mod نیکون بهتر عمل می کنه یا کانن یا اینکه فرق چندانی ندارن؟
دوم میخواستم از لحاظ interface و usability کدوم بهتر هستن؟ (بین نیکون و کانن)
و اینکه من شدیدا بین دو مدل D5500 از نیکون و 750D از کانن موندم. بالای 10 تا Review دیدم که اکثرشون D5500 رو پیشنهاد میدن.
اما من تجربه کار با کانن را داشتم و خیلی خوب بوده. توی مقایسه عکس ها(مخصوصا پرتره) هم انگار D5500 خیلی تصاویر رو براق نشون میده ولی در عین حال بدم نیست(نمیتونم تصمیم بگیرم!!!)
استفاده کلی من عکاسی هست (فیلم برداری نزدیک به صفر) و بیشتر برای تصاویر پرتره (شخصی) و منظره خواهد بود.
مورد آخر اینکه جای در تهران هست که بشه قبل از خرید دوربین هارو تست کرد؟ حداقل بتونم دستم بگیرم ببینم با کدومشون راحت ترم.
ممنون
هر دو دوربینی که گفتید، برای شرایط اتویی که اشاره کردید، شرایط یکسانی دارند. ولی این رو بدونید که خرید دوربین SLR و بعد استفاده از حالت اتو، اصلن شرایط مناسبینیست.
اگر قبلن با کانن کار کردهاید و میگید با اون راحتترید، کانن بگیرید. چون منوها و دکمههای این دو دوربین، بسیار متفاوتاند.
ولی اگر قبلن تجربهی کار مداوم نداشتهباشید، نیکون رو هم میتونید مد نظر داشتهباشید.
هر دو دوربین با اندک تفاوتهایی در یک ردههستند.
سلام دوستان
نیاز به راهنمایی داشتم- من قصد خرید دوربینی رو دارم تا رنج ۶.۵ میلیون نهایتا و ترجیها فول فرم باشه.
عکاسی مورد علاقه من طبیعت - پرتره و عکاسی اجتماعی هست.
قبلا دوربین کنون 70d داشتم و لنز ۱۸-۱۳۵ و لنز ۵۰ که همه رو فروختم. و الان قصد خرید نیکون d610 , 24-120 رو دارم.
نارضایتی ام از کنون بابت شارپ نبودن عکسها و داینامیک رنج کم و جزییات کم بود که تصمیم گرفتم به نیکون مهاجرت کنم.
شما با این شرایط چه پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
چون نمیخوام مجددا انتخاب اشتباه داشه باشم.
ممنونم
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
سلام
ممکنه ژانر عکاسیتون رو بگید ؟
به نظرم کوچ به فول فریم با لنز کیت چیز زیادی از بابت شارپنس و جرئیات به شما نخواهد داد .البته با در نظر گرفتن شاخص افزایش کیفیت تقسیم بر ریال !
اول اینکه بهترین خروجی رو از ترکیب لنز و بادیتو میگیرید؟ مخصوصا از نظر فوکس بودن عکسها ...
و اینکه آیا بهترین خروجی رو از فایل های RAW دوربینتون میگیرید؟
اگر جواب این دو سوال مثبته و باز هم خروجی راضیتون نمیکنه خرید فول فریم با لنز کیت نسبت به مقدار هزینه اضافی بابت کیفیت بیشتر، منطقی نیست .
اردتمند
پ.ن : ژانر رو نوشته بودید ... متوجه نشدم .
ویرایش توسط Mehrdad-PL : Thursday 2 February 2017 در ساعت 14:22 دلیل: اضافه کردن پی نوشت
سلام خدمت اساتید محترم ممنون میشم یه راهنمایی کنید در مورد خرید یک دوربین DSLR حدود دو میلیون و علاقه مند به عکاسی اسمان شب و طبیعت هستم و حدود یک میلیون هم هزینه جهت خرید لنز
بهترین گزینهها برای شما از سری 7000 نیکون ، و یا سری دو رقمی کانن ( هرکدام که به بودجهی شما نزدیکتراست) و فعلا با لنز کیت خواهدبود.
یک رده پایینتر از سری 5000 نیکون و سهرقمیهای کانن خواهدبود.
هزینههای جانبی خرید سهپایه ( برای آسمان شب ضروریست) و رم و ... را هم در نظر بگیرید.
دستکم رم نیز در بدو خرید ضروریست.
صفحات پیشین این تاپیک را هم مطالعهکنید.