اگر می توانید در یکی از برنامه های جمعی شرکت کنید و هر دور را تست نمایید. و با صاحبانشان صحبت کنید.
اگر می توانید در یکی از برنامه های جمعی شرکت کنید و هر دور را تست نمایید. و با صاحبانشان صحبت کنید.
تا حالا برنامه ای به این اسم نشنیدم اگر بیشتر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم و یا ادرسش را بنویسید.
سری به این تاپیک بزنید :تا حالا برنامه ای به این اسم نشنیدم اگر بیشتر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم و یا ادرسش را بنویسید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3242
مثلاًپست 1957 را بخوانید.
تو یکی از برنامه شرکت کنید و دوربین ها را از نزدیک ببینید.
با سلام
با پیشنهاد آقای امین اشتری کاملا موافقم و به نظر بنده برای شروع بسیار ایده ال است
بسیاری از اساتید و حرفه ای های ای فوروم از بدنه های پایینتر از D90 استفاده میکنند و در حالی که حتی دو یا سه بدنه بعد از بدنه های آنها البته در رده خودشان معرفی شده است هنوز نیازی به تعویض ندیده اند D90 و لنز کیتش امتحان خودش را پس داده و با 300-70 vr برای شما که به عکاسی حیات وحش علاقه مندید ترکیب بسیار مناسب و در رده خودش خوش قیمتی است .
شاید هم بد نباشد تا موقع معرفی جایگزین D90 صبر کنید شاید در قیمت D90 تاثیر زیادی بگذارد
به هیچ وجه سراغ بدنه های گران قیمت مثل 7D نروید تا اگر خدای نکرده وسط راه حوصله یا توان ادامه مسیر را نداشتید (حالا به هر دلیل) زیاد ضرر نکرده باشید.
محمد مظهر آهنگری
منظور شما همان نمایشگاه فتو کنیا است اگر خوب متوجه شده باشم.
بله دقیقاً
این نمایشگاه محل به واقعیت پیوستن شایعات یا به خاطره پیوستن آرزوهاست!!
NIKON D5000+18-55 kit lens+Nikkor50mm F1.8 D+ BRAUN Flash(sca-340 M)+Unomat Tripod+Some Flash Accessoriesامین
به نظر شما اساتید گرامی این صبر کردن تا نمایشگاه و اعلام جاگزین دوربینها هم چنین پایین امدن قیمتها تا چه حد می تونه درست باشه و ایا ارزش این را دارد که تقریبا 2ماه صبر کنم با تشکر
راستش من اگر تصمیمی گرفتم خیلی احتمالش کمه کمه منصرف یا تردیدی پیدا کنم.اما من به یه مشکل بر خوردم که کدام برند را انتخاب کنم خودم میشه گفت الان کمی تمایل به نیکون پیدا کردم اما چون قصد دارم در اینده یه فول فریم داشته باشم و نبود هم چین دوربینی در حد قیمتهای برند کانن با توجه به 5d mark II کمی انتخاب برام سخت شده.به نظر اساتید گرامی امکانش هست نیکون در این رنج قیمت یه فول فریم برای اینده در نظر داشته باشد؟
احتمال آپگرید D700 هست اما فکر نکنم به حال شما فرقی کند. شما دروبین را برای کار تبلیغاتی و چاپ های بزرگ می خواهید که نگران مگاپیکسل هستید؟ (بزرگ که می گویم منظورم بالای 1 متر در 2 متر است) اگر خیر که همین D700 نازنین فعلی هم برایتان به خوبی کار خواهد کرد.