همچین مشکلی هم نیست خود بنده نزدیک 1 سال با 18.55 کار کردم مشکلی هم نداشتم اینقدر سخت نگیرید
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
فرهاد حسيني
سلام دوستان من یه دوربین برای آتلیه میخوام بخرم چند عامل برام خیلی مهمه
1- شارپنس زیاد و مد فوکوس پیشرفته
2- رنگ خیلی طبیعی در واقع دوربینی که رنگ پوست رو قهوه ای گوشتی در بیاره و وایت بالانسش عالی باشه
3- برای چاپ عکس با سایز بزرگ میخوام درواقع مگاپیکسلش از 12 کمتر نباشه
4- حتما SLR باشه
از دوستان ممنونم اگه راهنمایی کنن قیمتش هم بین 1 تا یک و نیم ملیون باشه
سلام
شارپنس بیشتر به لنز مربوط میشه.
اگر این بودجه برای خرید بدنه دوربین هست و بودجه لنزتون جدا است پیشنهاد من Nikon D300 است.
می تونید Canon 50D , Nikon D90 را در نظر داشته باشید که قیمتشون پایین تر است.
ولی در کل برای کار آتلیه لنز و تجهیزات نورپردازی از اهمیت بیشتری نسبت به بدنه دوربین برخوردارند.
موفق باشید.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
سلام عليكم
من اگه خدا بخواد آخراي اين ماه يه 50D خوشگل ميگيرم
فقط يه سوالي دارم كه اگه لطف كنيد و جواب بديد خيلي عالي ميشه و يه خونواده از نگراني بيرون ميان.
راستش هرجا كه پرسيدم اين دوربين رو با بسته بندي بدون لنز كيت ندارن، يعني يا با 200-18 يا 85-17 موجود دارن، راستش من اصلا نميتونم با اين دوتا لنز كنار بيام، و اگه بادي بخوام اونا لنز رو برميدارن و مبلغش رو كم ميكنن، حالا اينكار خيلي اشكال داره؟ يعني اصلا اشكال داره؟ مثلا اگه يه وقت بخوام بفروشمش؟
زت مزيد
سلام
اشکال که نداره . فقط ممکنه در زمان فروش به کسی بخوری که میگه لنز کیتش کو ( که این قابل حله - مشتری بعدی )
شما همانجا کیت دوربین را بفروش و لنز مورد علاقه را خریداری کن . عموما در این موارد فروشنده ها در قیمت لنزی که میخواهید خریداری کنید تخفیف خوبی میدن
حمید رضا مرادی
G12
دوستان سلام
راستش من زیاد از عکاسی سر رشته ای ندارم (دروغ چرا؟ هیچ سر رشته ای ندارم) و مسئله اینه که ما می خواستیم برای یکی از دوستان که به عکاسی علاقه منده و با SLR عکاسی هم می کنه، دوربین هدیه بگیریم که بقیه رفقا منو مامور کردن راجع بهش تحقیق کنم... کاری که این دوست ما می کنه در درجه اول و به عنوان هدف اصلی، مثل خیلی از عکاس های دیگه طبیعت، پرتره، شب و .... هست اما خیلی کم و به عنوان عکاسی تفننی، عکس از موضوعات ورزشی هم می گیره و ما می خوایم حتی المقدور این خواسته اون رو هم برآورده کنیم (البته نه به قیمت فدا کردن دیگر موضوعات).
من خودم از ابتدا به Canon 5D Mark II فکر کردم و به نظرم انتخاب خوبی اومد ... حالا شما چی فکر میکنید؟ البته یکی دیگه از دوستان که کمی از عکاسی سررشته داره Canon 7D رو پیشنهاد کرد ولی من در مقابلش ایستادگی کردم و گفتم برام 5DMK2 ارجحیت داره اما حالا می خوام نظر شمارو بدونم : Canon 5D Mark II یا Canon 7D یا دوربین دیگه ای؟؟؟
سقف قدرت خرید ما هم در حدود 5 میلیون تومان خواهد بود... (این طوری نگاه نکنین ... تعدادمون زیاده که وقتی می خواهیم بخریم سر شکن می شه!)