سلام.
دوست عزیز هیچ کدام از بدنه هایی که شمافرمودید توی یک کلاس نیستند.اما اگه فیلمبرداری براتون مهم نیست ترکیب اول(این بدنه در کلاس بالاتری قرار داره و امکانات حرفه ای تری رو هم در اختیار شما قرار میده.سرعت بالا و بدنه فلزی و مقاوم اون میتونه برای حیاط وحش و عکاسی ورزشی هم مورد استفاده قرار بگیره).اگر فیلمبرداری براتون مهمه و قصد چاپهای بزرگ درآینده رو دارید ترکیب دوم(البته با اولی هم میشه.)
اگر بدنه سبکتر با نویز کمتر میخواید که ترکیب سوم.با اضافه بودجه تون هم میتونید یک50 مم 1.8 یا 1.4 دی تهیه کنید(در صورت تمایل)
یک پیشنهادی هم من دارم 550دی و 85-15 یا 135-18 که رنج مناسبتری نسبت به انتخاب شما داره.با اون لنز مد نظر شما عملا واید نخواهید داشت(که برای منظره گرفتن ضروریه).
اینم نظر من بود...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون از پاسخ سریعتون.
من با مطالعه فروم به این نتیجه رسیدم که بادی ارزون تر نسبت به لنز بردارم(یا بادی و لنز در تعادل قیمت باشن)
من عکاسی حیات وحش و ورزشی مد نظرم نیست,فیلمبرداری هم آنچنان مد نظر نیست.
به نظر شما اگر نیکون دی 90 رو انتخاب کنم و با باقی پولش لنز بهتری بخرم,اشتباه کردم؟!
چون شنیدم که لنز های خوب و با کیفیت کنون قیمتشون بالاست(نسبت به نیکن) و راحتر میشه با نیکون لنز خوب تهیه کرد.
نه دوست عزیز اصلا اشتباه نیست. اما اون جمله آخر... همچین چیزی نیست.یه جاهایی حتی برعکس هم هست.بادی ارزونتر یا اینکه اصلا بدنه رو بر اساس قیمت انتخاب کنید به نظر بنده اشتباه هست.این انتخاب باید بر اساس نیازهاتون باشه(که به نظر دی 90 با نیاز شما جور در میآد).کیت دی نود لنز بسیار خوبی هست و کارتون رو تا مدتها (شاید چند سالی حتی) راه میندازه.اگر بخواهید تک لنز استفاده کنید که کیفیت بهتری هم داشته باشه میتونید به جای 105-18 یک 85-16 تهیه کنید که لنز بهتر و با کیفیت تری هست.
دی90 بدنه بسیار خوب و محبوبی هست و امتحان خودشو به خوبی پس داده.
در ضمن قانون خاصی برای تعادل قیمت بدنه ولنز وجود نداره اگر منظورتون این بود.
عقیل احمدی
دی90 هم بدنه محکم و با کیفیتی داره.اینطور نیست که هر بدنه غیر فلزی ضعیف باشه.اگر انتخابتون مشخص هست که دیگه شک نکنید و زمان رو از دست ندید...مبارکتون باشه...
عقیل احمدی
مرسی از لطفتون در جواب دادن ها به سوال ها...
فقط یک چیز دیگر,من در شمال لیران زندگی میکنم و طبیعتا اغلب زمان ها در سه فصل هوا بارانی است. ایا این درسته که بدنه 50 دی مشکلی با کار زیر بارون نداره؟!؟!!! همچنین مشکل کار کردن با دی 90 زیر باران تا چه حد است؟! اصلا می شود کار کرد؟!
ویرایش توسط Hemad nazari : Saturday 23 October 2010 در ساعت 22:37
درود
علاوه بر ترکیب های خوب قبلی میتوانید به D7000 + 18-105 هم فکر کنید و با بودجه شما جور هست. مثل اینکه دوستان در تهران هم آنرا رویت کرده بودند و قیمت داده بودند.
پی نوشت: دوست عزیز شما کجای شمال هستید احیانا گیلان هستید؟
موفق باشید
انوش
از دی90 اطلاع ندارم در این مورد اما 50دی رو یکبار پیش اومد که با یکی از دوستان 50دی دار زیر بارون عکاسی کردیم مشکلی پیش نیومد.قبلا هم مثل اینکه زیر بارون عکاسی کرده بودن و راضی بودن(به مشکلی بر نخورده بودن) البته از این بارونهای هندی نبود...درباره دی 90 دوستانی که این بدنه رو دارن باید نظر بدن.امیدوار باشیدسرو کلشون پیدا بشه اینورا...نشد هم توی تاپیک دی 90 درباره سیلینگش سوال کنید حتما جواب میگیرید.
پیشنهاد انوش خان هم طلایی هست...اگر صبر داشته باشید و با قیمت معقولی وارد بشه قطعا می ارزه...
ویرایش توسط lamagra : Sunday 24 October 2010 در ساعت 00:21
عقیل احمدی