دوستا امروز من عکسهای d1000
دیدم کیفیتشون خیلی خوب بود می خواستن بدونم کیفیت d500 چقدر فرق میکنه لنز d1000 لنز کیت بود
دوستا امروز من عکسهای d1000
دیدم کیفیتشون خیلی خوب بود می خواستن بدونم کیفیت d500 چقدر فرق میکنه لنز d1000 لنز کیت بود
سلام دوست عزیز
معمولا دوربین های این رده ی کانن(Entry level) تقریبا هیچ تفاوتی باهم ندارن-بجز در بعضی مشخصات خود دوربین مثلا1000D فاقد نورسنجی نقطه ای میباشدو....
ولی در کل همانگونه که گفتم تفاوت بسیار چشمگیری ندارند
حالا نمیدونم معیاهای شما از لحاظ کیفیت چیه ولی هرچه که باشه باز این دومدل تفاوت چندانی ندارند
کیفیت اصلی عکس شمارا لنز تشکیل میدهد
موفق باشید....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ببخشید دوست عزیز
یعنی بین 1000D با قیمت 560-570 هزار تومن با 550D با قیمت 900هزار تومان و حتی 500D با قیمت 700هزار تومن هیچ فرق کیفیتی نیست و فقط برخی مشخصاتش فرق میکنن ؟ سنسور هاشون هم یکیه ؟ پردازندشون هم یکیه ؟
pariz.boys لطف کن برو برای هر دو این دوربین ها مطالب زیادی توی سایت نوشته شده پایین لینکها رو گزاشتم یک سر بزن اطلاعات خوبی بدست میاری آقا بهنام هم جواب ایده آلی داده/
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9005
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7199
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
بنده در ادامه نوشته ام چند تانقطه گذاشتم و نوشتم برای مثال نوردهی نقطه ای ندارد(1000d)
وگرنه بنده تفاوت 200-300 هزارتومانیه یه دوربین رو فقط نداشتن امکانی در نورسنجیه دوربین نمیدانم
در کل بدلیل پیگیریهای که به دقت انجام میدید برای دوستان که بهترین گزینه رو داشته باشن بسیار خوشحالم
موفق باشید...
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام به دوستان
برای یکی از دوستانم قصد خرید D300 S رو دارم لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه و تفاوت های D300S و D90 رو بنویسه
ممنون میشم
آ ر ش ا سـکـو یـی
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
سلام
موارد مهم برتري D300s كه يادم مياد ايناست:
- فوكوس 51 نقطه سريعتر در برابر 11 نقطه
- بدنه فلزي در برابر پلاستيك ( بيش از 200 گرم سنگين تر از D90 )
- داشتن سوكت سينك فلاش
-سرعت شاتر 8000/1 در برابر 4000/1
- چشمي بزرگتر(پوشش 100 درصد )
- 7 فريم بر ثانيه عكاسي پياپي ( در برابر 4.5 در D90)
البته بعضي هاش شايد لزوما برتري محسوب نشه !
لينك مقايسه:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Saturday 9 October 2010 در ساعت 14:49
به اضافه
یه کمی بزرگتر , 165 گرم بیشتر
سیستم فوکوس بهتر
ویدئو
سرعت Continuous بیشتر
d300 هم SD می خوره هم CF
پوشش 100 درصدی Finder
در مورد ارگونومی هم بهتره دوستان نظر بدهند.
درود
D300s خیلی تفاوت های عمده ای ندارد.
اول اینکه تا به این لحظه کامل ترین مدل کراپدار در نیکون محسوب میگردد.
چون یک مدل بالاتر که D700 باشد دیگه فول فریم میشود. این بدنه از سیستم فوکاس بهتری نسبت به D90 برخوردار است و تعداد نقاط فوکاس هم 51 نقطه هست و پراکندگی بهتری دارد. با توجه به وزن بدنه و جنس منیزیمی که دارد ، برای بستن لنز های سنگین تله از وضعیت بهتری برخوردار خواهد بود همین طور هم برای استفاده در شرایط نامساعد جوی مثل گرد و غبار و باران ، چون از سیلینگ خوبی برخوردار است.
تا به اینجای موضوع برای یک عکاس طبیعت و حیاط وحش مفید خواهد بود و اگر کسی قصد استفاده در شرایط سخت را نداشته باشد D300 از این نظرات اصلا مزیتی نخواهد داشت هر چند که D90 هم میشود در طبیعت استفاده کرد اما باید مراقبش بود چون برای چنین استفاده هایی کلاس دیگری از بدنه ها لازم است.
مورد دیگر که خیلی برای من جالب بود اصلاح خطای Ca لنز ها توسط D300 است که D90 فاقد آن است.
خطای ca در همه لنز ها موجود است اما در لنز های ارزانتر بیشتر ، خصوصا لنز های توکینا مثلا جناب بردیا سعادت عزیز که 11-16 توکینا رو استفاده میکنند اگر روی d300 استفاده میکردند به خروجی بهتری میرسیدند.
طبق تست های سایت dxomark در D300s نسبت به D300 سنسور اندکی تفاوت در عمق رنگ و دینامیک رنج برخوردار شده و نمره بالاتری گرفته:سرعت عکاسی متوالی 7 فریم در ثانیه و با گریپ 8 فریمکد:http://www.dxomark.com/index.php/eng/Camera-Sensor/Sensor-rankings/Sheet-view
و دیگر اینکه D300s دو اسلات مموری دارد یکی SD و یکی CF که همزمان از هر دو میشود استفاده کرد حتی میتوانید تعریف کنید که فیلم در کدام و عکس در کدام ذخیره گردد. کلا آپشنهایی در D300 بیشتر است
که در حین کار کردن با آنها متوجه میشوید .... مورد دیگری را اگر جا انداختم لطفا دوستان یادآوردی کنند.
یک نکته ای که واقعا آنرا حس کردم بدنه زیبا تر و بسیار خوشدست در D300 بود. شاید این مورد زیبایی سیلقه ای باشد اما نیکون در کلاس بالاتر مایه بیشتری گذاشته. حتی این D7000 جدید هم به نظرم زیبایی D300 را ندارد.
وجود فرمت Raw 14 Bit که D90 فاقد آن هست.
پی نوشت: با دوستان خط رو خط شدم
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 9 October 2010 در ساعت 15:05