میشه بگی چه کاوری و با چه قیمتی استفاده میکنی؟درود
در تایید فرمایش جناب کاظمی باید عرض کنم ، وقتی گفته میشود فلان بدنه در برابر گردو غبار و رطوبت مقاوم است معنی زد آب بودن نمیدهد. من یادم هست که در حال عکاسی در سیاهکل بودم که باران تندی گرفت که 5 دقیقه اش کلا آدم رو سر تا پا خیس میکرد من با پر رویی نیم ساعتی زیر بارون عکاسی را ادامه دادم!
بطوری که از تمام سوراخ های موجود در دوربین دیگر آب میچکید. حالا دوربین D300 بود و مهم نبود اما لنزم 18-135 بود که هیچ امکانی برای عکاسی در چنین شرایطی نداشت و البته مشکلی هم ابدا پیش نیامد. اما خوب تکرار آن میتوانست برای لنز مسلما خطر آفرین باشد. داشتن سیلینگ برای من یک مزیت هست اما فقط همان یک بار بکارم امد و اگر نبود مثلا دوربینم D90 بود فکر نکنم اتفاق مهمی میافتاد.حال بگذریم که در اغلب عکسهایی که گرفته بودم بعدا متوجه شدم قطرات باران روی لنز وجود داشته و در عکس مشهود بود! اما کلا عکاسی زیر باران اصلا پیش نمیاید چون زمان مناسبی محسوب نمیشود.
بقول جناب کاظمی وقتی هم دوربین در آب بیفتد که دیگر داشتن سیلینگ هم برای بدنه کاری نخواهد کرد!
نمونه اش دوست خوبمان جناب کریمی که کلا خودشان در آب افتادند و تمام لوازمشان سوخت از جمله دوربین ، موبایل ،....
پی نوشت: ضمنا استفاده از کاور برای دوربین هم میتواند مفید باشد من در هوای بارونی همیشه به همراه دارم
نورنگار هم آنرا دارد
موفق باشید
انوش
ممنون/