منظورتان از لنز ارزان نیکون کدام لنز است؟ این در حالت کلی بستگی به رنج دلخواه شما دارد. مثلا نیکون لنز Walkaround 18-105 مناسبی دارد و کنون یک 85-15 جذابتر!
و ده ها لنز ریز و درشت و واید و تله دیگر..
بهتر است ابتدا لنز خودتان را مشخص کنید، زیاد هم لازم نیست در ابتدا جیب خودتان را بچلانید. اگر همین دوربین را با همین امکانات نگه دارید، که چه بهتر! اگر هم برای تعویض آن اصرار دارید، در همین رده ، دوربین D3100 را با لنز 105-18 بسیار مناسب و کم هزینه خواهد بود و با بقیه پولتان می توانید در آینده لنزهای کاملتر و تجهیزات مناسب تهیه کنید. کلا خرج کردن تمام پس انداز برای تهیه مثلا D7000 با یک لنز کیت را صلاح نمی دانم.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
در یکی دوتا پست قبلی دوستمون 3تا دوربین رو معرفی کردن و مونده بودن که کدومو انتخاب کنن... از اونجایی که من هم مشکل مشابهی با ایشون دارم، از دوستان تقاضا دارم یه کمک بدون تعصب (روی برند) و البته با دلیل ارائه کنن.
مدلهای انتخابی من به ترتیب اولویت:
Nikon D5100
Nikon D3100
Canon 550D (or Canon 600D
با سلام
با بودجه شما گزینه های D5100 حذف میشه چون قیمتش در بدو ورود احتمالاً حدود 1 میلیون باشه!
بین D3100 و 550D باید انتخاب کنید .
نکته ای که خیلی مهمه یادتوون باشه اینه که موقع انتخاب دوربین بر اساس بودجه ، باید دوربینی انتخاب کنید که حدود 100 تومت از بودجه شما ارزونتر باشه!چرا؟چون علاوه بر دوربین لوازم جانبی مهمی هست که باید همون اول در کنار ئوربین تهیه کنید!بعنوان مثال شما نیاز 100% به یک کارت حافظه دارید که مدل 8 گیگ اون بین 30 تا 40 تومن قیمت داره ! نیاز یه فیلتر لتز دارید که جنس خوبش 10 تا 20 تومن هزینه داره ! نیاز به یه کیف مخصوص دوربین هم دارید و همونطور که میدونید این محصول بطرز ناجوانموردانه ای گرونه !
پس اینطوری حساب نکنید که اگه 850 بودجه دارم ببینم چه دوربینی توو این رنج پیدا میشه بلکه همیشه دوربینی رو انتخاب کنید که 100 تومنی از بودجتون ارزونتر باشه
موفق باشید
درود
دوست عزیزی که قصد بررسی و تحقیق پیرامون مسائل فنی دارید ، این راه خوبی برای اطلاعات گرفتن نیست. با مطرح کردن چنین چیزی تنها چیزی که عایدتان نمیشود نتیجه صحیح درست هست.
دوستان اگر قرار است سوالی بپرسند یا اگر قرار است پاسخ های مستدلی داشته باشند ، از بکار بردن چنین واژه هایی پرهیز کنند.
با سپاس
انوش
درود.
براي خريد دوربين من بين d5100 و d90
دو به شک هستم.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
موارد استفاده:
براي عکاسي در استديو و مدلينگ و عکسهاي پرتره و همچنين عکاسي در طبيعت کوه و..
اين اولين دوربين ديجيتالي است که دارم تهيه ميکنم قبلا" با آنالوگ کار ميکردم
d90 يه دوربين فوق العادس که کلاس بالاتري داره و نقد هاي خيلي خوبي گرفته و کارآييش رو ثابت کرده.
d5100 هم سنسور d7000 رو داره يه سري قابليت مثل اتوفوکوس و... در بدنش نيست که نميدونم با اين توصيفات در رده entery level قرار ميگيره يا نه
منتها چند ملاک در خريد براي من واقعا"مهمن که صبر کردم:
1.آيا اسکرين d5100 قابل چرخش هست تا درجه اي که بشه از خودت سلف پرتره بگيري(همانند اسکرين هاي فيلمبرداري هندي کم) اگه مقابل دوربين بايستي يا نه؟(من با خيلي از فروشندگان و نمايندگي ها صحبت کردم و صراحتا" و با اطمينان اعلام کردن خير!!!.در همون پشت دوربين تنها قابليت چرخش داره ولي سايت نيکون اگه ببينيد چيز ديگه اي نشون ميده.)
واقعا" گيج شدم!!
2.,مسلما" مگا پيکسل بيشتر تعين کننده بهتر بودن نيست,اما من چاپ حتما" زياد انجام خواهم داد که 45*80 مثلا" چاپ ميکنم.امادر بهتر نمايش دادن عکسها با رنگ واقعي و شارپنس خوب و نويز کمتر کدام موفق ترن