ینی 500d از d3100 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم اینجور باشه...
جدا از مسایل فنی معمولا d3100 رو با 550d مقایسه میکنن
ینی 500d از d3100 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم اینجور باشه...
جدا از مسایل فنی معمولا d3100 رو با 550d مقایسه میکنن
با این بودجه سه انتخاب دارین:
آلفا 230 سونی (بدون فیلمبرداری و بدون لایو ویو)
دی 3000 نیکون (بدون فیلمبرداری و بدون لایو ویو)
1000 دی کنون (بدون فیلمبرداری و با لایو ویو)
هر سه مشخصات تقریبا یکسانی دارن. در مورد فیلمبرداری مگه دوربین الانتون راضیتون نمیکنه؟ با توجه به کیفیت خوب فیلمبرداری sx20 من پیشنهاد میدم در این زمینه یک صرفه جویی منطقی بکنید و قید فیلمبرداری رو روی دوربین جدیدتون بزنید.
Back for Good
تشکر میکنم جناب احمدی
از میان گزینه های
canon 500D و nikon D3100 ,
کدام رو توصیه میکنید و به چه علت؟
لنز کیت کدام یک بهتر است و آیا لنز کیت نیکون لرزش گیر دارد؟
همانطور که سایر دوستان فرمودند و با توجه به فرمایشات شما بنده ناگزیر به افزایش بودجه و کمی تامل در خرید هستم.
لایو ویو و فیلمبرداری از شرایط اصلی من هستند!
و چون در صورت خرید دوربین جدید قصد فروش دوربین فعلیم رو دارم نمیتوانم دوربین جدیدی فاقد قابلیت فیلمرداری تهیه کنم.
دوربین حال حاظرم کیفیت فیلمبرداری عالی ای داره ولی برای من هم اکنون مهمتر عکاسیش هست.(هرچند فیلمبرداری هم نیازه که باشه)
با تشکر
ویرایش توسط Hassan.K : Tuesday 4 January 2011 در ساعت 01:55
من خودمم الان تو نخ خریدم اما شما کارت تقریبا راحته یعنی انتخابت بیاید بین اینا باشه
500D قیمت 700 تومن
D3100 قیمت 770 تومن
کنون 450 رو نمیدونم اما D3100 به نظرم از D5000 و البته از D3000 بهتره
ولی خرید اول که آدم تجربه هم نداره به نظرم حتماً ست نو بگیر به صبر کردن میرزه
درود
دوستان عزیز اگر شخصا اعتقادی داریم ، نباید حتما همه همان اعتقاد رو داشته باشند.
هر کسی میتونه باور ها و سیلقه خودش رو داشته باشه ، که میتونه با باور های ما متفاوت باشه.
نخواستم بگم چی درسته و چی غلط اما استدلالهایی دیدم که درست نیست. چه در مورد کنون باشد و چه نیکون و چه پنتاکس.
امیدوارم هرچه سریعتر به خود عکاسی بپردازیم و لذتش را ببریم
موفق باشید
انوش
انتخاب بین این دو سخت هست ولی اگر من بودم 500دی.ولی اگر فیلبردای براتون مهم باشه قطعا دی3100 .لنز کیت هر دو هم توی یک مابه هست و هردو لرزشگیر دارن.
500دی بیشتر با بودجه شما میخونه بدنه خوبی هم هست و با قابلیت.
برتری های دی 3100 برای شما در کل نویز کمتر،و اتوفوکوس در حین فیلمبردای هست که احتمالا امتیاز زیادی براتون محسوب خواهد شد...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با تشکر از شما,بله قصد خودم هم الان دیگه بر این هست که نو بگیرم بهتره :)
چرا d500؟ملاک های مدنظرتون رو میفرمایید؟
بله تقریبا امتیاز زیادیست!
اما یعنی بین این دو دوربین هردو یکسانند ولی فقط d3100 این 2 برتری رو داره؟ یا اینکه کنن هم برتری هایی نسبت به اون داره؟
1 مگاپیکسل بیشتر در کنن به معنای کیفیت بهتر تصاویرش نسبت به نیکن هست یا نویر بیشتر؟
آیا این دو دوربین دکمه ی B برا باز نگه داشتن شاتر تا زمان دلخواه رو دارند یا همان 30 ثانیه حداکثر زمان هست؟
در بررسی ای که از D3100 مطالعه کردم به کیفیت پایین ال سی دی آن اشاره شده بود,آیا این مورد صحت داره؟
با تشکر
بین گزینه های زیر به عنوان اولین دوربین SLR گیر کردم لطفا اساتید کمک کنن،، ضمنا آخرین قیمت بازار رو هم لطف کنین بگین؟؟!!
50D
500D
550D
خب اولش اینکه من کنونی ام!
بخاطر ارزان بودن رزولوشن بالا و فیلمبرداری خوب.خودم مدام این بدنه رو دست میگرم و واقعا راضیم ازش.
1 مگا پیکسل تقریبا برتری حساب نمیشه.و دیگه اینکه رزولوشن شرط کیفیت نیست.
هر دو حالت b دارن و برای این حالت باید از ریموت یا دکلانشور استفاده کنید.
دقیقا یکی از ضعفهای دی3100 همین ال سی دی هست که کنون کاملا برتری داره.
دلایل من برای خرید500 دی در کل:کارایی یکسان دو بدنه(جز فیلمیرداری که برای من مهم نیست) و قیمت مناسبتر 500 دی به نسبت کارایی هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی