خیلی به هم نزدیک هستن!!البته شاید چون من اماتور هستم تفاوتشون رو متوجه نمیشم...
میشه بفرمایید هر عکس مربوط به کدوم دوربینه
خیلی به هم نزدیک هستن!!البته شاید چون من اماتور هستم تفاوتشون رو متوجه نمیشم...
میشه بفرمایید هر عکس مربوط به کدوم دوربینه
یه سوال راجع به 500d ...
lمن شنیدم که اگه با 12mg عکسبرداری کنیم به خاطر اینکه چگالی پیکسل هاش زیاد میشه کیفیت عکس ها واقعا بالا میره!!!!
و راجع به نوییز ..یکی از عکاسان میگفت اخه ما که از ایزو بیشتر از 1600 استفاده نمیکنیم..واسه همین اصلا مسله نویز مطرح نیست..
میخواستم بدونم این صحبتا صحت داره؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام
دوستان بنده چند ماهیست که با sx20 کنن عکاسی میکنم
ولی بعد از این مدت دیگه یک دوربین لایک برام کافی نیست و قصد خرید یک slr رو دارم
با بودجه ی در محدوده ی 500 تا 600 هزار تومان (با لنز کیت همراه خود دوربین) چه دوربینی رو از چه برندی پیشنهاد میکنید؟
-برام فیلمبرداری خوب مهمه(ترجیحا hd)
-نویز هاش کم باشه
-لایو ویوو داشته باشه
-ال سی دی حداقل 2.5 تا 3 اینچ(اگر هم متحرک باشه که عالیه)
-امتحان خودش رو پس داده باشه!
-بین مدل های کنن و نیکون بشتر مد نظرم هست و سونی و فوجی و غیره رو زیاد نمیپسندم
پیشاپیش سپاس
:گل
من فكر ميكنم هم دوربين 500d كنون و هم d3100 نيكون براي شروع دوربين هاي خيلي خوبي هستن . شخصا ً ترجيح دادم بدنه ارزون تري بكيرم در عوض برم يك لنز "با ارزش" بگيرم . پيشنهاد خودم هم همين هست . واقعا ً براي يه تازه كار اين دوربين ها همه شون خوب هستند . و بهتره سرمايه گذاري رو روي لنز كرد .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.
با این بودجه بدنه ولنزی با این مشخصات بعیده گیرتون بیاد.مگر مثلا 500 دی یا دی5000 دست دو اونم شاید گیرتون بیاد...پیشنهاد من افزایش بودجه اس...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
باسلام
راستش شما هرچه قدر افزايش بودجه بديد جا براي خريد كردن و تجهيز شدن به ملزومات عكاسي وجود داره . شما حداكثر بودجه اي رو كه ميتونيد بزاريد رو بگيد تا دوستان بر اساس اون راهنمايي كنند. يا نه اگر بوجه براي شما مهم نيست پس نيازهاتون رو در عكاسي و اينكه در چه زمينه هايي ميخوايد فعاليت كنيد عنوان كرده تا ست كاملي رو براتون پيشنهاد بدن . با تشكر