سلام به همه دوستان عزیز. من هنوزم باورم نمیشه همچین فروم خوبی در مورد عکاسی باشه. من کاربر جدید هستم و ی سؤال در مورد خرید دورمین دسلر داشتم.
من یه دوربین میخام که این چیزا رو همان داشته باشه
۱. عکاسی پشت سر هم حد اقل ۵ تا ۶ فریم
۲. چون میخام یه آتلیه کوچیک تو خونه دروس کنم میخام دوربین بدون تجهیزات اضافی بتونه حد اقل با ۳ گروه فلش سینک بشه
۳. وزن و قیمت ونقد محدودیت نداره ، البته نمیخام الکی پول حروم کنم و میخام بهترین چیزیو که به دردم میخوره بخرم
۴. نمیخام توری باشه که مجبور بشم ۱ سال دیگه ی دوربین دیگه بخرم یعنی این قدر دوربین کاملی باشه که برای یه عکس علاقه مند (و نه حرفه ای) کافی باشه
۵. فعلا فیلمبرداری خیلی برم مهم نیست ولی خوب باشه هم بعد نیست
خیلی ممنون میشم نظراتتونو بدین بهم. ضمن اینکه بگم من در آلمان زندگی میکنم و تعصب رو برنده خاصی هم ندارم، هر چند قبلا کانون داشتم. اینجا یه 50D کانون هم دیدم که به نظرم بعد نبود ولی ونقد مطمئن نبودم که بخرمش.
50D فیلمبرداری ندارد.
اگر مشکل هزینه ندارید و fps بالا مهم است، بروید سراغ 7D
پیروز باشید.
.
بله. اطلاع دارم که 50D فیلمبرداری ندارد. برای همین هم نخریدمش. با همه این احوال فکر میکنم 7D برام زیاد باشه. به علاوه خوب ترجیح میدم بیشتر از ۲ میلیون خرج نکنم. نظرتون در مورد 60D چی. هنوز نمیفهمم صرف نظر از جنس بادی چرا 60D جزو semi-pro نیست و mid-range محسوب میشه. فرقشون واقعا چیه؟ همین تور نیکون 7000D. این دوتا چطور؟ به نظر شما کار منو راه میندازه؟
دوستانی که در اروپا زندگی میکنن لطفا کمک کنن. من میخاستم ببینم من که تو آلمان زندگی میکنم میتونم از وبسایت های امریکایی خرید کنم؟ آخه اختلاف قیمت بعضی وقتا زیاده. منظورم اینه که مثلا مشکل مالیاتی پیدا نمیشه؟ کسی قبلا این کارو کرده که با پوست از امریکا خرید کنه. میترسم هم مجبور بشم مالیات بدم هم جریمه بشم برا این کار. آیا گمرک بسته هایپستی رو چک میکنه؟
خوب با توجه به سقف بودجه 60D گزینۀ خوبی است.
تفاوتهای مهم 60D و 7D در سرعت عکاسی پیاپی 5.3 و 8، پوشش سطح ویزور 0.95X و 1X، نقاط Focus بیشتر 7D یعنی 19 در مقابل 9 نقطه 60D، مقاومت بیشتر 7D در شرایط مختلف آب و هوایی و جنس بدنه که خود میدانید.
وقتی گفتید در "وزن و قیمت" محدودیت ندارید، و "حداقل" 5 تا 6 فریم باشد، 7D را پیشنهاد دادم.
اما اگر به نظرتان نیازی به امکاناتش ندارید خوب بروید سراغ 60D.
مهم نیست که فلان دوربین در کدام رده است، مهم نیاز شما و برآورده شدن آن است.
خوش باشید
.
بله. اطلاع دارم که 50D فیلمبرداری ندارد. برای همین هم نخریدمش. با همه این احوال فکر میکنم 7D برام زیاد باشه. به علاوه خوب ترجیح میدم بیشتر از ۲ میلیون خرج نکنم. نظرتون در مورد 60D چی. هنوز نمیفهمم صرف نظر از جنس بادی چرا 60D جزو semi-pro نیست و mid-range محسوب میشه. فرقشون واقعا چیه؟ همین تور نیکون 7000D. این دوتا چطور؟ به نظر شما کار منو راه میندازه؟
خیلی ممنون از پاسخ اما من منظورم مقایسه 50D v و 60D بود نه 7D. چون این دوتا تقریبن ی رنج قیمت دارن اما یکی semi-pro هست و اون یکی mid-range. سوال اینه که به غیر از جنسه بدنه آیا فرق دیگه ای دارن؟ من یادمه جایی خوندم که 50D قابلیتش برای هماهنگ شدن با فلاش های بی سیم بیشتره. آیا درست میگم؟ به نظره شما 60D برا کار استودیو ی کوچیکه من مناسبه؟ نظرتون در مورد آپشن های نیکون چیه؟