چرا از کنون دور نشن؟دلیل فنی و حرفه ای ارائه بدید لطفاً !
خاطره ای هم که تعریف کردید اصلاً نمیتونه ملاک مناسبی برای تأیید گفته هاتون باشه...
خب لنز 50 ، نیکون هم داره...و قیمتش هم با لنز کنون خیلی فرقی نمیکنه!اصلاً دلیل نمیشه...نمیدونم چرا همچین برداشتی کردید!
اصلاً تعصب برند ندارم...دنبال منطق گفته های شما هستم!
در یک کلام هزینه!
به این دلیل نباید تغییر برندی بدن! با فروش تجهیزاتشون کلی متضرر میشن بعد هم کلی باید بپردازن تا ترکیب نیکونی رو تهیه کنن و تازه ببینن چیز زیادی هم گیرشون نیومده.یک لنز خوب تمام این بحث ها رو خاتمه میده!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوست عزيزمچرا از کنون دور نشن؟دلیل فنی و حرفه ای ارائه بدید لطفاً !
خاطره ای هم که تعریف کردید اصلاً نمیتونه ملاک مناسبی برای تأیید گفته هاتون باشه...
خب لنز 50 ، نیکون هم داره...و قیمتش هم با لنز کنون خیلی فرقی نمیکنه!اصلاً دلیل نمیشه...نمیدونم چرا همچین برداشتی کردید!
اصلاً تعصب برند ندارم...دنبال منطق گفته های شما هستم!
مطمئن هستم اگر تعصب برندي نباشد فرمايش شما هم منطق علمي ندارد.
براي اينكه بنده در اين خصوص يك سمينار با چند پاور پوينت ارائه نكنم بگذاريد جور ديگري ببينيم:
شما منطقي بياوريد كه يك نفر براي ارتقا عكاسي خود از 550d با لنز 18-55 به d7000 با 18-105 روي بياورد.
اميدوارم هنگام خواندن پست بنده آن را به عنوان جر و بحث يا لحن اهانت آميز تلقي نفرماييد چيزي كه در علمي ترين فرومهاي فارسي هم خيلي روتين شده.
البته تمام این منطق هایی که دوستان فرمودند همش بر می گرده به هدف عکاسی یک شخص چون این هدف که مشخص می کنه کسی چه دوربینی مناسبشه وگرنه کسی که بی دلیل از 550دی به دی 7000 بره ( در صورتی که نمی دونه تو دی 7000 چی می خواد ) مسلمه که پشیمون می شه و اولین ضرر این قضیه هم ضرر مالیه که به نظر من بسیار مهمه چون هر کسی دوست داره با قیمتی مناسب لوازم خوب و با کیفیتی رو تهیه کنه نه اینکه اونو به خاطر دلیلی نا معلوم دور بریزه پس همه اینها به نظر من فقط بحث هدفه و بس.
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
با سلام خسته نباشید خدمت دوستان گرامی من بعد از کلی گشت و گزار به سه مدل sony A55-600d-60d رسیدم و عاجزانه طلب کمک دارم هدف خاصی نیستش کابری عمومی و کیفت خروجی خوب و در درجات بعدی یکمم فیلمش (خیلی مهم نیستش ) ظاهرا کنوون ها لنز فابریکشون خیلی جالب نیستش و باید تعویض بشه (از چند عکاس مغازه دار پرسیدم)با تشکر پیشاپیش
با سلام.
قبل از هر چیز باید از شما بپرسم از قیمت آ55 در داخل کشور خبر دارید؟ همینطور موجودیت لوازم جانبی این برند؟ خلاصه بگم که اگر هم آ55 رو ببینید با قیمتی بسیار بیشتر از قیمت جهانی و واقعی مجبور به خرید خواهید شد که منطقی نیست.نکته دوم اینکه لوازم جانبی برند (سونی )به سختی در بازار یافت میشه اونهم باز با قیمت غیر منطقی و یالا.پس به نظر من آ55 رو خارج کنید از لیست! این از این!
بودجه رو مشخص نکردید همینطور منظورتون رو از استفاده عمومی!
ولی به طور کل اگر منظورتون از استفاده عمومی ثبت مناظر ،خاطرات (مثلا در مسافرت ها و گردش ها)و پرتره های یادگاری یا خانوادگی باشه به نظر من اصلا نیازی با اس ال آر نیست و یک کامپکت با کیفیت کاملا کفایت میکنه.
اگر قصد استفاده جدی و یا حرفه ای از دوربین رو ندارید خرید اس ال آر فقط باعث از بین رفتن همین علاقه فعلیتون میشه(البته قطعی نیست ولی امکانش زیاده)
در مورد آخر هم باید خدمتتون عرض کنم که هیچ بایدی در تعویض لنز کیت نیست(اگر منظور 55-18باشه).دوستانی دارم که چند سالی هست با 450دی و 55-18 مشغول به عکاسی هستن و هنوز هم احساس نیاز به لنز دیگری در خودشون ندیدن.با همین تجهیزات در مسابقات مختلف مقام هم کسب کردن.(در کل صحبتهای عزیزان!! بازاری رو ملاک قرار ندید)
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام
بحث هزینه مطرح شده از جانب شما در مورد تجهیزات جانبی درسته!در مورد بدنه دوربین،ایشون هر زمانی که بخوان بدنه رو بفروشن،یه مقدار ضرر میکنن و اصلاً هم مهم نیست که بعدش بخوان چه دوربینی بخرن !
وقتی صحبت از تغییر برند میشه منظور از ضرر ، خسارت مالیه که به خاطر تعویض لوازمی غیر از بدنه بهمون تحمیل میشه و ممکنه چندصد تا چند میلیون ضرر کنیم
در مورد دوستمون که میخوان دوربین رو با لنز کیت بفروشن و گمون نکنم لنز دیگه ای یا مثلاً اسپید فلاش یا چیزی شبیه به اینا داشته باشن نمیونه صادق باشه
دلیل منطقی برای این خرید،کلاس کاری بالاتر و خروجی بهتر ترکیب نیکونی است!
اینکه بخوایم بگیم دوربین 550D به اندازه کافی خوب هست و خرید لنز 85-15 رو توصیه کنیم بحث دیگه ایه!
که من از گفته دوستان اینطور برداشت نکردم! "خير اصلا و ابدا از كنون دور نشويد" اشاره ای به این نمیکنه که 550D هم دوربین خوبیه و شاید با خرید یه لنز با کیفیت تر ، رضایت عکاس جلب بشه و نیازی به تغییر برند و فروش این بدنه که از بدنه های خوب کنون هست نباشه
با تشکر
ویرایش توسط ahmad.abaee : Tuesday 27 September 2011 در ساعت 15:30 دلیل: پاک شدن قسمتهایی از پست در طی انجام ویرایشی مختصر
با سلام
جدا از بحث دوستان در مورد علاقه مندی به عکاسی حرفهای باید عرض کنم انتخاب canon به خاطر خدمات بهتر (نظر شخصی این حقیر) به صلاح خواهد بود . از بین 2 مدل هم که فرمودید 600d به دلیل قیمت پایینتر و تفاوت نه چندان زیاد در امکانات با60d . انتخاب مناسب تری برای شما خواهد بود(نظر شخصی این حقیر)