باسلام
لنز 70-17 هم گزینه خوبی البته در این رنج قیمت است ، شارپنس مناسبی دارد و تا حدودی حتی ماکروهای خوبی نیز میتوان با ان گرفت .
به نظر من حتی از لحاط شارپنس تا حدودی از 135-18 بهتر است اما رنج بالاتر 135-18 در برخی عکاسی ها میتواند کارساز باشد همچنین لرزشگیر که لنز سیگما به ان مجهز نیست .
پیشنهاد من به شما این است که سعی کنید بودجه تان را افزایش دهید و 85-15 را بخرید که لنز بسیار بهتری نسبت به لنزهای ذکر شده میباشد .
موفق باشید .
به نظر من هم 85-15 رو سعی کنید بخرید.من هم اول 135-18 داشتم ولی یعد از مدتی اون رو فروختم و 85-15 رو که از هر نظر بهتر هست خریدم.با خرید هر یک از اون دو لنز بعد از مدتی به فکر تعویض لنز ممکنه بیافتید و متضرر میشید...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان عزیز. فعلا نمی خوام بیش تر از 1.5 خرج کنم ( بهتره بگم موجود نیست ) به عنوان اولین لنز بین این دو گزینه موندم sigma 17-70 یا کنون 18-135. تا سال آینده یک لنز سری L می گیرم. اما برای شروع بین این دوتا موندم. سیگما هم لرزشگیر داره و هم f 2.8
دوست گرامی مدل قدیمی 500 هزار تومانی 70-17 لرزشگیر ندارد .
مدل جدید این لنز که هم hsm است و هم لرزشگیر دارد زیر 750 هزار تومان نیست (مگر اینکه قیمتها تغییر کرده باشد ) .
که در این این صورت خرید 85-15 خیلی معقولتر خواهد بود .
موفق باشید .
ویرایش توسط shenasi : Wednesday 22 June 2011 در ساعت 00:30
سلام
من در بیشتر زمینههای عکاسی فعالیت میکنم. عکاسی از منظره، پرتره،عکاسی از ستارگان، ماکرو، نور نویسی،..
برای خرید اولین DSLR من یک ملیون تا یک ملیون و پانصد تومان میتونم خرج کنم.
راستش بعد از اینکه من این پست رو گذشتم رفتم چند تا مدل دوربین دیدم و بنظرم Canon 600d با لنز EF-S 18-55mm خوب اومد چون که فیلم برداری HD تا ۶۰ فریم میکنه و فیلم برداری برای من مهمه.
باز هم بنظر شما این مدل خوبی هست یا نه؟
مرسی
سلام
بر گردید از پست قبلی خودتان و تا این پست را مطالعه کنید چون دوستی سوالی مشابه سئوال شما را عنوان کرد و در پاسخ مطالبی توسط دوستان به رشته تحریر درآمد.
اضافه کنم که فیلمبرداری در این دوربین ها همانند دوربین های فیلمبرداری نیست و شما می بایست مانند یک فیلمبردار حرفه ای برخی از کنترل ها مانند فوکاس را به صورت دستی تنظیم کنید.
نکته آخر اینکه برای دنبال کردن حرفه ای هر یک از ژانرهای عکاسی مورد نظرتان می بایست لنز مخصوص به همان موضوع را تهیه کنید . البته لنزهای همه کاره ای هم در پاسخ به نیازهای عمومی شما وجود دارد.
پس از مطالعه پست های قبلی و در صورت نیاز بنده و یا دوستان دیگر پاسخ شما را خواهیم داد.
درود؛
drfarahnak قیمت Canon EOS 60D Kit EF 18-135 چیزی در حدود 1.850 هستش...با توجه به نیازتون بهترین پیشنهاده... برای 600D نظر بنده اینه بهش فکر نکنید... راستی اگه خواستین این تاپیک هم شرکت کنید...
ارادتمند شما