سلام
البته عقیل جان من هم به همون اندازه متعجب شدم چون شما مهمترین عامل اختلاف سری دو رقمی و سری سه رقمی کنن را که همانا بدنه ی مقاوم آلیاژی و درزبندی (Weather Sealing) بهتر است در مقایسه تان جا انداخته بودید.
سلام
البته عقیل جان من هم به همون اندازه متعجب شدم چون شما مهمترین عامل اختلاف سری دو رقمی و سری سه رقمی کنن را که همانا بدنه ی مقاوم آلیاژی و درزبندی (Weather Sealing) بهتر است در مقایسه تان جا انداخته بودید.
فرهاد حسيني
جا ننداختم فرهاد خان.60دی بدنه فلزی نداره آخه.درز بندیش هم واقعا نمیدونم چقدر میتونه بهتر از 650دی باشه.ولی هر وقت 60دی رو دست گرفتم کیفیت ساختش یکجوریم کرد! اصلا قابل مقایسه با50دی قدیمیتر از خودش نیست.مثل همون 600 دی بزرگ و خوشدست شده است.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آقا حمید (hamid_hakaki) فکر میکنم شما هم باید یه کم بیشتر مشارکت کنید. الان دیگه همه نظراتشون رو گفتند. هدف این نیست که بالاخره به نتیجه برسیم که 60D بهتره یا 650D. هر دوشون خوبیهائی دارند. فکر میکنم الان بتونید تصمیم گیری کنید.
درزبندی 60D مشابه 50D است. 650D درزبندی ندارد.
والله من فکر میکنم برای خیلی از ماها حتی منی که چند ساله 7دی دست میگیرم همان 600 دی و 550 دی هم کافیه!
خیلی به دنبال این مقایسه های میلی متری نباشید.ببینید چه نیازهایی دارید و روی تشخیص نیازهاتون و افقی که مد نظر دارید تا جایی کخ میتونید با خودتون رو راست و واقع گرا باشید.اجالتا نظر من روی 60دی است.چون ارزانتره و دست شما رو توی خریدن لنز بهتر بازتر میکنه.البته اگر محدودیت بودجه داشته باشید.
عقیل احمدی
بدنه بهتر چه از نظر طراحی و ارگونومی و چه متریال و امکاناتی مثل نمایشگر دوم رو نمیشه برتریهای اندک دونست
دقیقا موضوعاتی هستن که 100% زمان استفاده دوربین باهاشون درگیر هست عکاس
به اینا عمر بیشتر باتری در حد 2.5 برابر هم اضافه میشه
فیلمبرداری / میکروفون / ال سی دی لمسی / ... اینا چقدر برای یک عکاسی و برای عکاسی اهمیت دارن ؟
تعداد برتری ها اهمیتی نداره بلکه نوع و ماهیتشون و کاربردشون و میزان اهمیتشون هست که مهمه
وگر نه بگیم این 4 تا چیزش بهتره این یکی دیگه 2 تا چیزش پس اولی بهتره !
من تا الان هیچ وقت برام میکروفون مهم نبوده / هیچوقت صفحه لمسی برام مهم نیست در دوربینم / هیچوقت فیلمبرداریش برام مهم نیست / ...
اما هر لحظه که دوربین تو دستمه طراحی بدنه و راحتیش و درزبندیش و باتریش و ... واسم مهمه
ارگونومی سلیقه ایست! برای هر کسی که دستان کوچکی داشته باشه بدنه کوچکتر راحت تره.ضمن اینکه من مواد اولیه بهتری در 60دی نمیبینم.شکایات از جنس بدنه 60دی اصلا کم نیست و بدون شک ضعیفترین 2ایکس دی تا زمان حال همین 60 دی است.
مواردی مثل فیلمبرداری نمایشگر لمسی و غیره هم به نیاز کاربر بر میگرده.برای شما اینطور نیست شاید برای کس دیگه اینطور نباشه.پس نمیشه قاطعانه چنین نظری داد.شما با دوربینتون فیلمبرداری نکردید ولی من خیلی فیلمبرداری انجام دادم و برام مهمه! این از این.
در موارد کلیدی مثل سنسور،سیستم فوکوس،سرعت و پردازنده 60دی هیچ برتری بر 650 دی نداره!
بعد هم شما یک پست نوشتید و در همه اون نظرات خودتون رو فرمودید.جا به جای پستتون هم گفتید من و برای من...خب ممکنه برای کس دیگه اینطور نباشه.به همین راحتی.
عقیل احمدی
منم یه زمانی به خاطر داشتن مونیتور متحرک و قیمت کمتر در برابر خروجی یکسان بین دی7000 و دی5100 بعد از کلی فکر کردن دی5100 رو انتخاب کردم و فکر کنم کاستی هایی که منو با انتخاب بدنه ی رده پایین تر درگیر خودش کرده بتونه تو انتخاب به شما کمک کنه.
اولیش کوچک بودن بدنه است که کار کردن باهاش رو به شدت سخت میکنه.وقتی میخوام دکمه ی af\lock رو بزنم شاتر هم با اون یکی انگشتم زده میشه!!!
دوم اینه فقط یه دونه نقطه فوکوس کراس داره که این مورد مخصوصا تو عکاسی ماکرو و پرنده خیلی مهمه. من مجبورم با نقطه ی وسط فوکوس کنم و بعد کادر بندی کنم چون نقاط فوکوس دیگه به شدت کند و غیر دقیق هستند.
مشکل بعدی نداشتن موتور فوکوس داخلی است که باعث محروم شدن از لنز های قدیمی و با ارزش میشه.
نداشتن امکان کنترل فلاش وایرلس هم مشکلیه!
و.....
به نظر من بدنه ی رده ی بالا تر همیشه ارجحیت داره. البته برای عکاسی حرفه ای و نه برای عکاسی عمومی و خانوادگی.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
همگامی که قصد خرید DSLR داستم بین 60D و 600D مردد بودم، با توجه به اینکه در آن زمان 600ِ حدود 300 هزار تومان ارزانتر از 60D بود تصمصم گیری دشوار بود ولی آنچه نهایتاً مرا مجاب به پرداخت 300 هزار تومان هزینه بیشتر کرد، بدنه 60D بود یعنی جای کافی در پشت دوربین بدون آنکه انگشت شست روی دکمه های دوربین قرار گیرد. داشتن دکمه های اختصاصی برای ISO، Drive،focus point و ...داشتن LCD بالائی (که بدون آن اموراتم نمی گذرد) داشتن غربیلک های مجزا در پشت دوربین برای تنظیمات مختلف مهمترین عواملی بود که باعث 60D را انتخاب کنم و امروز بسیار خوشحالم که 300 هزار تومان پول بیشتر را پرداختم. اگر در هنگام نگاه از داخل ویزور بخواهیم تنظیمات دوربین را عوض کنیم به ارزش دوربین های سری XXD در مقابل XXXD پی می بریم.
ارادتمند