پس با این حساب جناب حسینی ، فکر میکنم بهترین دوربین برای شما D5100 باشه !!
چون علاوه بر کوچکی ، براکتینگ هم داره و کیفیت تصاویرش هم عالی است .
( ببینم میشه شما رو هم به جرگه 5100 داران در بیاریم !!!)
پس با این حساب جناب حسینی ، فکر میکنم بهترین دوربین برای شما D5100 باشه !!
چون علاوه بر کوچکی ، براکتینگ هم داره و کیفیت تصاویرش هم عالی است .
( ببینم میشه شما رو هم به جرگه 5100 داران در بیاریم !!!)
ویرایش توسط کوروش : Wednesday 15 August 2012 در ساعت 18:35
فرهاد خان شما که جنس شناسی دیگه چرا!18-200 اونم روی دی3100 برای کسی که سال ها طعم لنزهای پرایم رو چشیده جالب نیست .برازنده ی شما یک بادی خوشدست(ترجیحا فول فریم!نوستالژیک) با چندتا لنز پرایم سبک...
ارادت خاص داریم استاد.
من هم با این درد در ناحیه گردن همسایه ام، گاهی روزگارم رو تیره و تار میکنه
امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون رفع بشه و حداقل یه Nikon D800 + 14-24 + 24-70 + 70-200 VRII بگیرید که اون دورانی رو که با کانن گذروندید رو جبران کنید و لذت ببرید
یا شایدم این رو: guitar.gif
Apo-Telyt-R 280 mm f4 ROM with Nikon D3.jpg
بزنم به تخته فکر نمیکردم که سنتون بالای 30 باشه
با عرض معذرت من بازم موافق نیستم!!!!
دی 5100 همونطور که خودتون میدونید از سنسور بی نظیر ساخت سونی استفاده میکنه که همونطور که میدونید از لحاظ داینامیک رنج از بهترین هاست و با فول فریم ها مقایسه میشه!
برکتنینگ هم که داره! مالتیپل اکسپوژر هم که داره!! به نظرم نسبت به اختلاف قیمت خیلی کمی که با 3100 داره خیلی بهتره.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام
دوستان ممنون از لطف همتون ولي اينا همه اش آف تاپيكه. من با علم به همه ي اين مسائل اين دوربينو خريدم كه موقت هم هست. انشا الله اوضاع اقتصادي مملكت درست بشه ما هم دوباره به دوربين و لنزهاي دلخواهمون برسيم.
فرهاد حسيني
با سلام خدمت همه ی دوستان
من قصد خرید d5100 رو داشتم ولی با این چیزایی که در موردش تو این تاپیک میخونم منو به شک میندازید و مجبور میشم هی وسواس به خرج بدم
در ضمن به همه جور عکاسی هم علاقه دارم (ماکرو، طبیعت، مستند، پرتره، پرنده گرافی...) یعنی میخوام همه رو تجربه کنم
بودجه ای هم که میتونم برای دوربین بذارم با لوازم جانبیش نهایتا 2 میلیون تومان هست
حالا تکلیف منو مشخص کنید که چه دوربینی بخرم
همونطور که جناب حسینی فرمودند دی5100 در برابر قیمتش دوربین بسیار بسیار خوبیه و میشه گفت بی نظیره. برای تمام سبک های عکاسی هم خوبه ولی.....
اگه حتی یه ذره هم احتمال میدید که در آینده قصد پرنده گرافی دارید نیکون نخرید! چون نیکون تو قسمت لنز تله ی با قیمت مناسب ضعف داره.
این مشکلیه که من خودم به شدت با اون درگیرم.
ولی از طرف دیگه کنون هم لنز ماکرویی که با 105 نیکون برابری کنه نداره.
پیشنهاد من اینه که تا آلوده و عاشق نیکون نشدید بشتابید به سمت کنون!
کنون لنز هایی با کیفیت خوب و قیمت مناسب تر در اختیار شما قرار میده
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2