مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
البته من هم موافقم که 7D دوربین برتر لیست است . در ضمن لنز Canon TS-E 17mm F.4L قیمتش بالای 8 میلیون تومان است!
الان به خاطر قیمتهای نا معقول نیکون توی ایران کلا به سمت کنون رفتن به صرفه تره.
مثلا همین 22-10 رو در نظر بگیرید.قیمتی که دارم 2.380 هست و این در صورتیه که 24-10 نیکون 3.300 قیمت دارم(اشکم دراومد با دیدن این قیمت) یا مثلا 105-24 حدود 3 تومن ولی 120-24 حدود 5 تومن!!! خب این دلیل به نظر من خیلی مهمه.برای خرید نمیشه از این تفاوت قیمتهای هول ناک با کارایی یکسان(در مورد مثالهایی که زدم حتی پایینتر) گذشت.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
البته کنون هم تو افزایش قیمت ها چیزی کم نذاشته!!!
600دی رفته بالای 2 تومن!!!!!
ولی با این حال به نظر من در صورت در نظر گرفتم تمام عوامل و حالت ها کنون 7دی برتر از دی7000.
البته تا وقتی که نخواید از لنز بی نظیر 105 ماکرو استفاده کنید چون این مورد رو کنون نتونسته جواب بده.
بدنه ی بزرگ تر و هندلینگ بهتر در کنار سرعت فوکوس فوق العاده و امکان استفاده از لنز های دوست داشتنی 400 اف 5.6 و 10-22 هم مزیت های 7دی هستند
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
متاسفانه اصلا نميشود نام اين دو برند را آورد!
خيلي سريع بحث برندها شروع ميشود
واقعا تفاوت ها خيلي كم شده و به سختي ميشود بهترين را انتخاب كرد نظر دوستان بيشتر شخصي است و علاقه خود را ميبينند.
نكته اي كه درمورد نويز عرض كردم كاملا شخصي است و براي استفاده هاي خاصي كه شخص من دارم مفيد است و احتمال زياد كمتر كس فرق آنرا ببيند!
درنتيجه دوستي كه قصد خريد داشتن ميتونن بين دي٧٠٠٠ و ٧دي يكي را انتخاب كنن.
البته من با بیشتر صحبت های دوستان هم جناب شهبازی و هم آقای احمدی موافقم.
اما فقط یک نکته رو در مورد لنزهای اولتراواید بگم . صحبتهای جناب احمدی در مورد قیمت بسیار زیاد نمونه های نیکونی ، در این مورد کاملن درسته .
البته کیفیت 24-12 که هیچ ! جای صحبت نداره ! اما در برابر 24-10 :
یک انتخاب بسیار مناسب دیگر هم در این زمینه میشه انجام داد و اونهم لنز توکنیا 16-11 است . به ویژه این ورژن دو ی این لنز.
و البته نمونه سیگما هم هست . یعنی کلن میخوام بگم خیلی شاید ضرورت نداشته باشه که حتمن لنز رو از همون برند دوربین تهیه کرد .
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من