پست تکرار شد !!!!
پست تکرار شد !!!!
ویرایش توسط moma.shir : Tuesday 16 October 2012 در ساعت 23:54
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
کورش جان من این 16-11 رو هیچ وقت درست و حسابی درک نکردم.رنج گنگ و کوتاهش و نه چندان واید بودنش نسبت به 10 مم ها و این اواخر لنز ارزشمندی مثل 16-8 اونهم در شرایطی که در 11 مم اعوجاجی تقریبا برابر با 8 مم در 16-8 داره باعث شده من هیچ وقت این لنز رو به کسی توصیه نکنم.
مورد دیگری که در مورد این لنز به نظر من مطرحه که حتی 16-8 هم از اون رنج میبره کوتاه بودن لنز از سمت تله است! به این ترتیب که شما لنز رو کاملا زوم میکنید و تازه میرسید به 16 مم که خیلی جاها ممکنه کوتاه باشه.به نظر من اون سمت لنز هم مهمه.به همین دلیل در برابر 16-11 لنزهای دیگری مثل 16-8 به خاطر 3مم وایدتر بودنش و حقیقتا شارپ و خوش ساخت بودنش(دلایلی که باعت شد من این لنز رو در برابر 22-10 انتخاب بکنم) و همینطور 20-10 های سیگما هم قابل توصیه است.همینطور 24-10 تامرون هم بد نیست اگر نسخه سالمش گیر بیاد،ارزان هم هست.
11-16 به نظر من مناسب کسی است که در کارش دیافراگم 2.8 و ثابت از ضروریات باشه.تا نظر سایر دوستان چه باشه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مرتضی جان شاید در اف 2.8 لنز نیکون کمی(واقعا کمی) شارپتر باشه.ولی در اف های بسته که غالبا در ماکرو مورد استفاده است تفاوت دیده نمیشه اصلا.به این موارد حدود 200 گرم سبکتر بودن لنز کنون و سیلینگ عالی(بخوانید بهتر) و هندلینگ مناسبتر به واسطه بدنه لاغرتر! رو هم اضافه بکنید.در نهایت برای هر کدام از این دو برند مسلما لنزهای خودشون بهترینند.ولی تفاوتهای بسیار بسیار مم بین این دو نمیتونه وزنه باشه برای انتخاب برند.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان نظرتون در مورد خرید یه 350 دی کانن چیه؟؟؟الان یه اف200 فوجی دارم میخام بفروشم اینو بگیرم.قیمتش حدود 400هست.به نظرتون می ارزه؟
Samsung Nx2000
درود
قیمتش که همینه گویا ( 400 تا 450 )
یکی از دوستان یکی داره منهم باهاش کار کردم ، بزرگترین ضعفش LCD خیلی کوچیک و با کیفیت پایینش هست ، یعنی بعد از اینکه عکس رو گرفیتید خیلی معلوم نیست چی گرفیتین! نباید روی چیزی که LCD نمایش میده حساب کنید. ( هرچند که این همیشه در مورد همه دوربین ها گفته میشه ، که روی چیزی که در LCD دوربین میبینید حسابی باز نکنید فقط در کامیپوتر عکسها باید بررسی شوند) خلاصه یک slr هست و میشه باهاش عکاسی کرد و عکاسی رو یادگرفت ، و برای مصارف خانوادگی به عنوان یک دوربین عکاسی هنوز میشه ازش استفاده کرد ، به شرط اینکه تعداد شات زده شده آن به آستانه عمر مفید شاترش نزدیک نشده باشد ، یا باتری و شارژر آن سالم باشد ، چون در صورت نداشتن باتری سالم یا شارژر ،نصف همین قیمت را باید بابت باتری و شارژر بپردازید. ضمنا مموری آن هم cf هست.
به نظرم اگر 450D دست دوم بتوانید پیدا کنید ( البته آن کمی گرانتر است 600 میتواند باشد) خرید بهتری کرده اید شاید 200 هزار تومان بیشتر به جایی بر نخورد اما تفاوت های پر رنگی بینشان هست.
موفق باشید
سلام بر دوستان و اساتید محترم.
یکی از آشنایان دانشجوی گرافیگ هست که باید یک دوربین تهیه کنه. چه دوربین و چه لنزی را توصیه می فرمائید.
خود استادشون بدنه d3100 و 1100D و یا 450D را با لنز 28-135 توصیه کرده:
- آیا همین لنز رو باید بخره؟ بخصوص اینکه ظاهرن فقط دست دومش پیدا میشه.
- ارزونترین ترکیب دوربین و لنز که کار این دانشجو را حداقال تا پایان دوره لیسانس تامین کنه چیه؟
- آیا SLR Like هایی مثل SX40 و HS20 کفایت نمی کنه براش؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرمایند
دوربین های معرفی شده دوربینهای خوبی هستن و قیمتی مناسب در بین dslr ها دارن.اگه نوع عکاسی در نور کم و یا چاپ بزرگ مطرح هست از بین همین ها انتخاب کنید در غیر این صورت دوربینهای نیمه حرفه ای یا کامپکت هم مناسب هستن (البته قیمتشون هم خیلی کم نیست).در مورد لنز هم دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن.
به قسمت خرید و فروش سایت سر بزنید دست دوم این دوربینها رو با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
- ارزونترین ترکیب دوربین و لنز که کار این دانشجو را حداقال تا پایان دوره لیسانس تامین کنه چیه؟
من فکر میکنم ترکیب d3100 با یه 105-18 دست دوم ،خیلی خوب و کار راه اندازه .
معمولا دست دوم دوتاش هم گیر میاد .