و البته دی3100 برکتینگ هم نداره! که 550دی داره.
و البته دی3100 برکتینگ هم نداره! که 550دی داره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
والا من کلا دلم سمت نیکون هستش
میدونید چرا
با توجه با حجم بالایی از فیلمایی که نگاه کردم (فیلمهای آموزشی خارجی) متوجه این نکته شدم که تمام عکاسان حرفه ای از جمله scott kelby یا carl taylor و یا ... همه و همه بدون استثنا از نیکون استفاده میکنن
و خودم هم فکر میکنم که از لحاظ تنوع محصولات جانبی (فلش، لنز و ...) نیکون بهتر باشه و از کیفیت بهتری هم برخوردار باشه
ولی خب با این حال وقتی باز به دوربین فیلمبرداری 550d هم که فکر میکنم خیلی نمیتونم به این سادگیا از بگذرم (در ضمن دوربین 550d فکر میکنم 18 مگاپیکسل باشه و دوربین d3100 هم 14 مگاپیکسل، این نکته رو متوجهش باشید)
راستی دوستان، اگه من قصد داشته باشم بعدا تجهیزاتمو عوض کنم کدوم دوربین به دردم میخوره؟
در واقع عوض که نه، یعنی تجیهزاتمو اضافه کنم. منظورم لوازم عکاسی آتلیه ست.
از نظر کیفیت، فراوانی، قیمت و ... کدوم مارک وسایل بهتری داره؟ کانن یا نیکون؟
سلام
برای ارتقاء دوربین عکاسی و کلا لزوم انجام این کار نیاز به راهنمایی دوستان دارم .
درحال حاضر من یک دوربین 600D کانن دارم با لنز استاندارد و تجهیزات جانبی عمومی و تقریباً از عکاسی در حد آدم علاقمند و نیمه حرفه ای سر در میارم .
شرایطی فراهم شده که می توونم با بودجه ای درحدود 2 میلیون تومان تجهیزات عکاسی بخرم . دوتا گزینه پیش روی خودم میبینم :
1 ) خرید لنز دوربین که می توونه مثلا یه لنز تله فوتو نسبتا خوب و یه لنز ثابت خیلی خوب باشه . (بسته به نوع استفاده خودم)
2 ) ارتقاء دوربین به یه EOS 7D و برنامه ریزی و اکتفا به یه لنز ارزوون تر و متوسط .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . نوسانات ارز و بازار کنونی هم که دیگه نیاز به توضیح نداره .
با تشکر - عباس
سلام دوستان...
میخواستم یه دورین DSLR بگیرم...
اولین بار هست که DSLR میگیرم...یعنی قبلش با کامپکت کار میکردم(میکنم)
بودجه نهایتا 1.5 هست.
میخوام تو تابستون کلاس عکاسی برم و بطور جدی عکاسی رو شروع کنم...
چه دوربینی بگیرم...مث اینکه تو این رنج 600D و D5100 هستن تو بازار...راستی 650D آومده؟چنده بدنه اش با اون لنز معمولیه که روشه؟
کدومشوم بهتره...من از این قابلیت های بیخودی و فانتزی نمیخوام...بیشتر خود دوربین خوب باشه...
حالت اتوماتیکش هم خوب باشه که خونواده یه وقت خواستن عکس بگیرن عکسای خوبی بگیره...
قیمت 550D و600D فقط بدنشون چنده؟بعد یه لنز معمولی و کار راه انداز تا وقتی یاد بگیرم چی خوبه؟قیمت؟!
ممنون....
سلام دوست عزیز
علایق متنوع شما مستلزم صرف هزینه بالایی میباشد، چرا که در عکاسی با دوربین SLR یرای هر ژانر میبایست لنز تخصصی مناسب را برای آن ژانر تهیه نمایید.
شما در ابتدا علایق خود را اولویت بندی نمائید و تجهیزات مربوطه را تهیه کنید . برای مثال اگر به عکاسی پرتره علاقه بیشتری دارید میتوانید از لنزهای 50 میلیمتری با دیاف 1.8 یا 1.4 استفاده نمائید یا برای عکاسی ماکرو از لنز 100 میلیمتر دیاف 2 یا 2.8 ماکرو. سعی کنید از بکار گیری لنز های همه کاره پرهیز نمائید چون هیچگاه به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.
600d انتخاب مناسبی است ، در برند نیکون هم d5100 و با کمی بودجه بیشترd90 پیشنهاد میشود ، ولی در انتخاب لنز دقت کنید.
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
بنده میخوام یه دوربین بگیرم که بیشتر از 1.5 میلیون نباشه
ترجیح میدم مارکش نیکون باشه
در ضمن تاحالا با هیچ نوع دوربین DSLR کار نکردم و کاملا اماتور هستم
با توجه به مواردی که عرض کردم ممنون میشم کمکم کنید