سلام دوستان
من بین این دو دوربین مانده ام .
canon 7d & nikon d7000
لطفا یاری کنید .
سلام دوستان
canon 7d & nikon d7000
لطفا یاری کنید .
از این پست به بعد را مطالعه نمایید شاید کمک کند.
دیدن نمونه عکس از هر دو دوربین و مطالعه :
مفید خواهند بود.
حمید رضا خاقانی
بدنه نیکون:
کیفیت عکس بهتر،فوکوس ممتد راحتتر در فیلم برداری،عمق رنک بهتر،طول عمر باطری بیشتر
بدنه کنون:
درز بندی بهتر،تاخیر در عکاسی کمتر(سرعت عکاسی)،ویو فایندر 100%،نقاط کراس بیشتر،موتور فکوس سریعتر،رزولوشن بالاتر
این دو بدنه اختلاف قیمت فاحشی با هم دارند کنون گرانتر است.این را هم در نظر بگیرید که لوازم کنون در بازار ایران در دسترس تر از نیکون است.
من خودم 7D دارم ،دوربین خوبی است و در موقعیتهای گوناگون اصلا کم نمی آره.نیکون هم دستم گرفتم،بدنه خیلی خوبی است.
حالا بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت شانه به شانه هم حرکت میکنند و اگر بهترین بدنه را 100 فرض کنیم کنون 70 و نیکون 71 امتیاز میگیرند.در این صورت به هر برندی که بیشتر علاقه دارید آن را خریداری کنید.
ولی با توجه به عامل قیمت نیکون بهترین انتخاب است.
حالا با توجه به اولویتها شما باید انتخاب کنید
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
منظره یاب D7000 هم مثل 7D دارای پوشش 100% است.بدنه نیکون:
کیفیت عکس بهتر،فوکوس ممتد راحتتر در فیلم برداری،عمق رنک بهتر،طول عمر باطری بیشتر
بدنه کنون:
درز بندی بهتر،تاخیر در عکاسی کمتر(سرعت عکاسی)،ویو فایندر 100%،نقاط کراس بیشتر،موتور فکوس سریعتر،رزولوشن بالاتر
سلام دوستان
canon 7d & nikon d7000
لطفا یاری کنید .
دوست عزیز همه تفاوت ها رو دوستای عزیز گفتن ولی من میخوام یه جمله تکراری رو بهت بگم : دقیقا توجه کن که چه لنزی لازم داری چون واقعا مهمه.
من خودم بین 5تا دوربین سرگردان بودم و اخرش D7000 خریدم و واقعا هم ازش راضیم ولی الان به یه مشکل خوردم . من از همون اول تصمیم گرفتم که فقط لنزای فول فریم برا دوربینم بخرم (چون دیدم اخرش یه فول فریم کوچ میکنم ) و خب اولین لنز زومی که لازم دارم لنز 120-24 ورژن جدیده که قیمتش هم واقعا کم نیست ، خب ولی قضیه دردناکش اینه که نمونه نیکونی 1.300 از نمونه کنونی (یعنی 105-24 معروف ) گرونتره . نمونه کنونی به وفور دست دو تمیزش پیدا میشه ولی نمونه نیکونی نه . یعنی بر فرض که یه دست دو تمیز پیدا کنی 1.800 فرق داستان میشه که واقعا برا من ناعادلانه هست ، خب ولی این موضوع برا هیچ کس دیگه شاید مهم نباشه چون بقیه چنین نیازی ندارن ولی من با توجه به نیازم این موضوع آزارم میده و لطفا شما هم به نیازت توجه کن و بعد خرید کن .
(ولی پرایم های نیکون و اون 24-14 نازنین یه چیزه دیگه است )
از نظر بنده حقیر هم برای انتخاب بدنه دوربین باید بررسی دقیقی از نوع لنزی که میخواید استفاده کنید داشته باشید ...
که اکثرا فقط قابلیهای دو بدنه برابر در دو برند رو انتخاب میکنن و شروع به مقایسه میکنن
که این درست به نظر نمیرسه .
دوستان من تصمیم گرفتم 5100 رو بگیرم
لطفا راهنمایی کنید در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم
سلام؛
يادمه قبلا در فروم عكاسي به راهنماييهاي اينچنيني گير مي دادند. اما چون ديدم اخيرا بارها تكرار شده مي گويم؛ كيفيت عكس بهتر يعني چه؟ يعني اينكه اگر با دو دوربين با تنظيمات شبيه به هم از يك منظره عكس بگيريم، مشخصا خروجي يكي بهتر از ديگري است؟ به نظر من جاي اينگونه راهنماييها در يك فروم تخصصي نيست.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
درود
برای کسی که مصرفی برای فاصله کانونی بالای 55mm سراغ دارد ، بله نیاز بیشتری به لنز 18-105 دارد ، اما اکنون که اختلاف قیمت بین این دو لنز زیاد شده واقعا در رنج مشترک بین این دو لنز خصوصا برای کسی که نهایت استفاده اش تا همان 55mm خواهد بود ، اختلافات چشمگیر کیفی به همان اندازه اختلاف قیمتشان ، وجود ندارد.
برای مصارف عمومی ، و عکاسی منظره و عکسهای دسته جمعی همان 18-55 کافی هست . حتی برای استفاده از آخرین فاصله کانونی لنز در کمترین فاصله فوکاس ( ماکروگرافی) در 18-55 به بزرگنمایی بیشتری میتوان رسید بخاطر magnification 1:3 آن.
موفق باشید