با سلام خدمت دوستان انجمن من کاملا صفر کیلومتر هستم یه بودجه ۳ تا چهار میلیونی برای خرید دوربین و تجهیزات کنار گذاشتم تصمیمم عکاسی حرفه ای هست و به موضوعات طبیعت و اجتماعی بسیار علاقه مندم در ضمن خودم تصمیم داشتم یهnikon d7000 بخرم تا راهنمایی دوستان چی باشه؟ نا گفته نمونه پارس کنون ۳.۴۰۰ قیمت داد ولی کمشاپ میگه ۲.۸۰۰ به نظرتون واقعییت داره؟
با سلام خدمت دوستان انجمن من کاملا صفر کیلومتر هستم یه بودجه ۳ تا چهار میلیونی برای خرید دوربین و تجهیزات کنار گذاشتم تصمیمم عکاسی حرفه ای هست و به موضوعات طبیعت و اجتماعی بسیار علاقه مندم در ضمن خودم تصمیم داشتم یهnikon d7000 بخرم تا راهنمایی دوستان چی باشه؟ نا گفته نمونه پارس کنون ۳.۴۰۰ قیمت داد ولی کمشاپ میگه ۲.۸۰۰ به نظرتون واقعییت داره؟
ویرایش توسط vahid.shakarami : Sunday 4 November 2012 در ساعت 15:17
سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
هرچی تاپیک که فکر میکردم مربوط به سوالم هست رو سر زدم ولی همه قفل بودش پیشاپیش از اف تاپیک عذر خواهی میکنم
یه دوربین 50 دی کنن با لنز 28-135 هست که میخوام بفروشم 6000 شات هم حدودا کار کرده و تمیزه به نظرتون چه قیمتی بزارم که منصفانه باشه؟
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
تركيب D7000 همراه با 105 18 تركيب خوبيست براي شروع ، در رابطه با قيمت به قيمتهاي كمشاپ اعتماد نكنيد بسيار قديمي هستند فكر ميكنم ٣٤٠٠ به واقعيت نزديكتر باشد به هر حال اگر تهران تشريف داريد بهترين كار اين است كه مستقيما مراجعه كنيد و قيمت بگيريد ...
درور بر جناب مقدم عزيز
چند روز پيش در يكي از سايتهاي فروش تجهيزات دست دوم تنه را به مبلغ ٢١٠٠ ديدم ولي بنظرم مبلغ بسيار بالايي امد ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
کلا فروشنده ها دوست دارن هر جوری هست سود بیشتری کسب کنن
با اینکه قیمت دلار به نسبت کمتر شده باز هم قیمتها هیچ تغییری نکرده و چه بسا گرونتر هم شده
علی اسلامیان
دوستان یه Canon 7d دست دوم تمیز پیدا کردم تقریبا هم قیمت اکبند D7000
به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟
چرا با وجود اینکه روی مشخصات کاغذ برتری کامل با d7000 هست اما باز هم قیمت 7D گرونتره ؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2