نوشته اصلی توسط
ziyaeddin
سلام به اساتید محترم
30d در زمان خودش دوربین خوبی بود و اگر مد لایوویو توی مانیتور داشت شاید 3 سال پیش این دوربین رو خریده بودم. تو فرومهای خارجی خیلی از کاربران ازش تعریف میکردند. ظاهرا تو مسئله نویز هم خروجی خوبی رو بیرون میداد. همون موقع چند تا آتلیه رو سراغ داشتم که از 30d استفاده میکردند. من تصورم اینه که اگه اون دوربین رو با مد لاوویو میداشتم شاید حالا حالا ها به فکر تعویض نبودم. شاید میتونستم عکسهای خوبی رو بگیرم والبته طبق فرمایش دوستان این به مهارت عکاس هم بستگی داره. حالا جناب farhad44 عزیز تا سرم به سنگ نخورده بفرمایید اشکال کار کجاست؟
جناب Navid7h عزیز
یه جورایی نتیجه گیری شما از حرفهای بنده درسته. من این رو واضح تر عرض کنم: منظور من اینه که اگه d300 انتظارات من رو برآورده نمیکنه، از اونجایی که پول فول فریم با لنزهای گرونش رو ندارم؛ پس فعلا صبر کنم و با یه شبه slr مثل ep1 امورات رو بگذرونم تا ببینم بعدا چی پیش میاد. یعنی اگرچه کیفیت مهمه ولی واقعا ارزش تفاوتی معادل 1200000 تومان وجود داره یا نه؟ یک وقت ممکنه دوستان نظر بدهند که بله d300 رفتار نویزش از ep1 خیلی بهتره واگر چه به فول فریم نمیرسه اما این فاصله اونقدر نیست که شما از خریدش منصرف بشی یا برعکس دوستان نظر بدهند که d300 دوربین خوبیه اما تو فضای بسته ای مثلا مثل اتاق، نویز قابل توجهی داره(جدا از مهارت عکاس). از این نظر از اساتید راهنمایی می خواهم.
با تشکر از اینکه که دوستان به درخواست بنده با حوصله و آرامش جواب میدهند.