سلام
اینم میتونه مد نظر باشه
nex 3n
از این بهتر nex 5n/r/t
سلام
اینم میتونه مد نظر باشه
nex 3n
از این بهتر nex 5n/r/t
با سلام
دوست خوبم حدود 1.5 سال هست که با راهنمایی اساتید همین سایت نکس3 رو خریدم و بسیار هم راضی هستم . البته شما به نظرم باید هر دو لنز رو بردارید چون لنز 16 م.م کارائی زیادی نداره و با توجه به اینکه لرزه گیر هم نیست در محیط های کم نور و بدونه 3 پایه ایجاد مشکل میکنه . من که عملا در این مدت استفاده خاصی از لنز 16 م.م نداشتم
موفق باشید
علي
canon a620
مرسی دوست من
جدی؟
پس لنز ضعیفی باید باشه ...
که تاثیرش رو خروجی خیلی میشه
آره امروز توی سایت دی پی ریویو چک میکردم
دیدم چقدر اختلاف نویز توی حتی مدل G16 با این مدل هست (ریویو G16 کامل نشده اما توی تست ها عکس تست استانداردش موجوده)
اما G1X از لحاظ نویزی به نظرم با این در یه سطح بود
نمیدونم چرا استایل این اصلا به دلم نمیشینه
چشمی هم که نداره یه خورده آماتوری میشه
-------------------
پ.ن:
یه موضوعی هم الان دقت کردم
اکثر سایتا جنسی که تموم میکنن دیگه واسه فروش خرید جدید نمیکنن!!
فکر میکنم امید اینکه تحریم بانک مرکزی برداشته بشه زیاد شده که فروشنده ها این کارو میکنن
با سلام
به نظرم اگه توقع کیفیت یک dslr رو داشته باشیم باید تا حدودی قید جمع و جور بودن رو بزنیم.
در پاسخ به سوال جنابعالی وقتی عکسهایی که با دوربین خودم گرفتم رو مقایسه میکنم با کیفیت عکسهای دوربین 1100d کنن کیفیت بالاتری داره . نظر شخصی من اینه که در حد یه dslr entry هست . فقط عیبی که داره e mont هست و هر لنزی بهش نمیخوره و اگه شما بخواین لنزهای الفا رو استفاده کنین مستلزم خرید یه تبدیل هستید که هزینه نسبتا بالائی داره و از نظر لوازم جانبی محدودیت داره . مثلا من نتونستم واسش فیلتر پلاریزه پیدا کنم چون لنزش دهانه 49 هست و خیلی کمیابه. اگه از این دو عیب چشم پوشی کنید در این محدوده قیمت خرید کم نظیری انجام دادید.اگه عجله ای ندارید من حدود 20 روز دیگه از محل کارم رفتم مرخصی در خدمتتون هستم . هر عکسی در هر محیطی که خواستید واستون میگیرم و میل می کنم.
علي
canon a620
سلام دوستان
من برای پاسخ این سوال عضو این فروم شدم ممنون میشم راهنماییم کنید
من علاقمند به عکاسی و مستندسازی هستم. توی کلاس مستندسازی هم ثبت نام کردم و استاد گفته برای هفته بعد یه دوربین همراهتون باشه. ترجیح میدم که یه کار دو کار بکنم و دوربینی که می خرم هم به درد عکاسی بخوره و هم مستندسازی. با یکی از دوستان مستندسازم که مشورت کردم canon 60D رو پیشنهاد داد ولی قیمتش به نظرم بالا اومد (با لنزش حدود 2.5 در میاد که برای آماتوری مثل من که هر بلایی ممکنه دوربینش بیاد زیاده). پیشنهاد شما چیه؟
اگر میشه یه دوربین معرفی کنید که تا چند وقت کارم رو راه بندازه. همچنین اگر بگید که خرید دوربین دست دوم کار عقلانی ای هست یا نه ممنون میشم. چون هیچ اطلاعی از نحوه خرید دوربین دست دو ندارم و نمیدونم چه جور میشه به سلامتش مطمئن شد. و اینکه اصلا دوربین دست دو ارزش خریدن داره و اگر داره چطور قیمت گذاری میشه.
می بخشید طولانی شد؛ یک دنیا ممنون :)