در یکی دو بدنه جدید مانند D800 و D7100 نسبت به مدلهای مشابه دیگر ، نیکون در سنسور اندکی بهتر است ...
و این نه فقط در DXO که در DP هم ذکر شده ...
اما نمونههای کانن در فیلمبرداری بهتر عمل میکنند ...
و همه اینها به این معنا نیست که این آمار و ارقام به معنای خروجی بهتر یا ضعیف تر یک دوربین به صورت مطلق است ...
تفاوتها برای بسیاری از چشمها نامحسوسند و همچنین این عکاس است که با شناخت تکنیک و دوربین خود میتواند بهترین خروجی را از آن بگیرد...
Canon EOS 6D In-Depth Review: Digital Photography Review
فیلمبرداری 6دی کمتراز دی600 نیکونه
7d-15-85mm/50mm f/1.8
اين سايت فقط سنسور رو چک ميکنه
نويز در ايزو 6 دی يکی از بهترين های موجوده اما تو اين سايت پايينتر از خيلی از دوربين های ديگه نشون ميده
در صورتی که تو عمل نتيجه چيز ديگست
به نظر من بهتره عکس های مقايسه 1-1 رو ببينيد تا اينکه رو عدد ها حساب کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
چند سال پیش وقتی یک تنه به این سایت انتقاد می کردم و نتایجش را بیش از حد تئوری و فاقد ارزش زیاد در عمل می خواندم لشگری از دوستان چنان واکنش نشان می دادند که انگار به کتاب آسمانی شان توهین کرده ام. امروز خیلی از همان دوستان به حرف من رسیده اند و به راحتی از کنار نتایج این سایت می گذرند.
فرهاد حسيني
اگر مثل بنده به عکاسی از اجسام متحرک مثل ورزشی و حیات وحش علاقه ندارید 6D بهترین انتخاب برای من و شماست. پرفورمانس عالی برای عکاسی پرتره، طبیعت، عکاسی شب و محیط های داخلی با نور کم. پرفورمانس عالی با قیمت مناسب.
بنده هم تا یکی دو هفته آینده سعادت این رو خواهم داشت که به جمع 6D داران بپیوندم و امیدوارم شما رو هم تو این جمع ببینیم.
لپ مطلب رو استادمون جناب آقای فرهاد با کوتاهترین جمله ادا کردند. "dxo رو فراموش کنید"
اینم یک مثال که چرا باید dxo رو فراموش کرد :
امتیاز هایی که این وب سایت به دوربین ها میده کاملا بی معنی و نا مفهوم و غلطه .
dxo را فراموش کنید
حرف بنده رو یکی از کاربرای dp هم براش سوال شده بوده
Nikon D600 vs. Canon 6D in Low Light?: Canon EOS-1D / 5D / 6D Talk Forum: Digital Photography Review
که گفته سایتdox دی600 رو بهتر نشون داده اما تو عمل چیز دیگس
و پشیمون شده
7d-15-85mm/50mm f/1.8
canon-eos-6d-vs-nikon-d600-iso.jpg
6دی در عمل بهترین گزینس در مقابل دی 600 نیکون
قیمت کمتر/نویز کم/
7d-15-85mm/50mm f/1.8
راجع به اين 2 تا دوربين قبلاً بحث مفصلی تو تاپيک خودشون شده ، برتری اين دوربين ها نسبيه و هر کدوم يه خوبی دارن
دی 600 فکوس بهتر 2 تا کارت حافظه و ديناميک رنج بهتری داره
6 دی نويز کمتر و فکوس مرکزی بهتری داره و قيمتش هم الان خيلی خوب شده و مشکل روغن هم نداره
بين اين 2 مدل من 6 دی رو بخاطر نداشتن مشکل فنی ترجيح ميدم اما در مقابل 610 اگر مشکل خاصی نداشته باشه 610 برتری های بيشتری داره
(البته اگر مثل دی 5100 و دی 7000 گريپ خوبی نداشته باشه باز من کنون رو ترجيح ميدم )
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid