بین ترکیبهایی که فرمودید باتوجه به اینکه بودجه محدوده، این از همه منطقی تره
Nikon D5100 18-105 VR
بین ترکیبهایی که فرمودید باتوجه به اینکه بودجه محدوده، این از همه منطقی تره
Nikon D5100 18-105 VR
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
سلام
دوستان من میخوام یه دوربین خوب بخرم
هر چی سرچ میکنم بیشتر میمونم...
یه دوربین میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه و یه جورایی همه کاره باشه
که با سرچ کردن به الترازوم ها رسیدم
تو تاپیک مربوط به اونها پست دادم .... اینجا هم میدم که جدا بررسی کنیم که بینم چی میشه آخرش
البته هنوز شک دارم .... بین اینکه یه dslr بخرم و یواش یواش لنز هاش رو تهیه کنم یا همین اول یه like slr بخرم و همه کاری باهاش انجام بدم ....
به نظر شما که dslr دارید کدوم کار رو انجام بدم بهتره؟
خرید دوربین هم واسه علاقه هست میخوام عکاسی کنم
اگه قصد عکاسی حرفه ای دارید که dslr ،ولی اگه اولویت کار شما مد اتومات هست همون الترازوم کارتون رو میندازه.البته همه چیز به نیاز برمیگرده.همین الان از دودلی شما مشخصه که "نیاز" به dslr ندارید.چون موقعی باید dslr بگیرید که دوربین معمولی جوابگوی خلاقیت عکاسی شما نباشه و در موقعیتهای خاص عکاسی کاملا حس کنید که به dslr برای ثبت این صحنه نیاز دارید.
تفاوت که فکرمیکنم فراوونه. ولی کلا با دوست خوبم کاوه رضائی عزیز موافقم. اولترازوم بیشتر به کارت میاد. اگه دنبال مد منوآل هستی فکر میکنم فوجی گزینه خیلی خوبی باشه. از moty و بقیه دوستان اکثرا شنیدم تو این مورد خیلی فوجی عالیه ( مد m ) فکرنمیکنم با این بودجه، یک dslr با لنزی که انتظار رقابت با اولترازوم ها داشته باشی ( تو هر شاخه ای ) نصیبت بشه مگه اینکه دوربینی مثل همین 5200 d بگیری و بالنز کیت شروع کنی و در حین استفاده از دوربین پس اندازی هم داشته باشی بعدها که علاقه اصلیت کامل پیدا کردی تو شاخه های عکاسی ، لنز تخصصی بخری.
یا حق
سلام
شما نوع فعالیت عکاسی . تجربه قبلی . تجهیزات قبلی . انتظارات فعلی . مسیر راه آینده .
و بودجه تون رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد .
اینطوری بیشتر گیج میشید .
کلاً در عالم عکاسی،سیستم همان سیستم هرچقدر پول بدی آش میخوریـه
هسلبلاد یا لایکا عالین!
یا Nikon D800 یا Canon 5D Mark III حرف نداره .
لنزهای سری N نیکون یا لنزهای سری L کنون معرکه است . یا بهتر از اون کارل زایس .
حالا دنبال رفتار نویزی خیلی خوب یا اپتیک عالی هستین ، بسم ا... یه 20-30 میلیون بودجه میخواد .
اما آیا بدردتون میخوره؟
جواب سوالهای فوق میتونه به خودتون و به دوستانی که قصد راهنمایی دارن کمک کنه نتیجه بهتری بگیرید .
باقی بقایتان
ممنون رفیق
یه دوستام فوجی داشت البته از این مدل های قدیمی.... نویز توش بیداد میکرد واقعا موندم ...
با صحبت های شما بیشتر فک میکنم نیمه حرفه ای به دردم میخوره تا یواش یواش شروع کنم و بعد اگه به قول آقا کاوه اگه نیاز هم برطرف نشد برم سراغ دوربین های سطح مبتدی و به ترتیب بیام بالا ....
ممنون میشم یه نگاه به این چند تا هم بندازین
واسه مقایسه 5200 هم اضاف کردم بهشون
به نام خدا
دوربین قبلیم گوشی موبایلم بوده :D
دوست من درسته هر چقدر پول بدی آش میخوری
ولی تو مملکت ما با این بودجه ها... !؟
فک کنم یا باید خدای عکاسی باشی و دوربین های دیگه بهت جواب ندن یا اینکه خر مایه باشی و ندونی پولت رو چطور خرج کنی که اول بسم الله بری سراغ این دوتا هیولا :D
پک لنز های ماکرو و واید و روزانه و تله رو هم همون اول بخرم نه؟ :D
جدای از شوخی بودجه در حد 2-3 تومن
عکاسی تا بحال نکردم
به هنر علاقه دارم ... کارای هنری هم میکنم گاهی اوقات (گل با خمیر چینی و منجق دوزی و اینا نمیکنم :D)
عکاسی هم جدیدا واسم جالب شده میخوام واردش بشم
به هر حال مرسی که جواب دادی :*
ویرایش توسط Amin.S : Sunday 30 June 2013 در ساعت 03:52
با سلام
دوست عزیز ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد گوئی به شما، ظاهرا بررسی های خودتون نسبتا بد نبوده و به نتایج خوبی در انتخاب رسیدین.. مدل هایی رو که برای مقایسه انتخاب کردین تقریبا همه در رده بهترینهای SLR-like هستن
واضح است که مثلا در گزینه های کنونی SX50Hs جدیدتر و بهتر از مدل 40 میباشد و دیگر جایی برای سخن ندارد.(لنز 24-1200)
ولی وقتی D5200 به لیستتان اضافه میگردد نشان دهنده این است که شما هنوز تصمیم قطعی در این زمینه ندارید.. با استفاده از راهنمائی اساتید بنده در چند پست اخیر سعی کنید به نتیجه برای انتخاب لول کار خود و گرید دوربین برسید، سپس میزان بودجه همچنین گرایش عکاسی خود را (اگر تمایلات خاصی دارین) بفرمائین تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنن.(بدانید دقیقا سوالتون چیه تا دیگران بتوانند دقیقا جوابتون بدن)
ضمنا پیشنهاد میدم برای درک سطحی فرق بین x و y از لحاظ نویز و... در همون سایت از sample images برای دیدن نمونه تصاویر این دوربین ها اقدام فرمائید.
عرض ادب و احترام.