با اجازه ی اساتید
دوربین 60 دی بدنه ی تو دست برو تری داره،عمر باتریش بیشتره و به خاطر شکل بدنه بستن لنز سنگین در آینده هم روش راحت تره.حالا خودتون ببینید چی براتون مهمتره؟
با اجازه ی اساتید
دوربین 60 دی بدنه ی تو دست برو تری داره،عمر باتریش بیشتره و به خاطر شکل بدنه بستن لنز سنگین در آینده هم روش راحت تره.حالا خودتون ببینید چی براتون مهمتره؟
سلام خدمت این دوست عزیزمون و بقیه بروبچ هنر دوست
من به ترتیب شماره هایی ک گذاشتی رو جواب میدم((نظراتم همه واقعیت داره و هم طرفدار 5100هستم))
1-دوست عزیز به هر حال بخوای حساب کنی دوربینd90مال سال2009هستش پس با این سرعتی ک توکنولوژی داره دوربین خیلی قدیمی ای هستش.
2-من دی 90رو یه بار روشن کردم ولی تو منو هاش نرفتم و 5100هم اصلا تا حالا ندیدم پس نظری راجب ب این جملتون ندارم.
3-درسته ک فوکوس روی بدنه داره اما اگ دقت کرده باشین خیلی وقته ک لنز های اتوفوکوس دار اومده ب بازار و این مشکل هم ب کلی بر طرف شده.
4-سرعت شاتر این دو دوربین کاملا برابر هستش پس الکی شایعه نکین.
5-حقیقتش مارک لنزی ک گفتین خوبه اما لنزی رو ک معرفی کردین اصلا لنز خوبی نیستش((از لحاظ فاصله کانونی))
6هم ک نداریم
با این همه توضیحاتی که داده شده .... دوستان بفرمایند که بنده d4 بخرم یا d3s یا کلا برم سمت canon ????????
خیلی ممنون . خیر من فیلمبرداری زیاد نمیکنم . پس با این حساب 60d بهترین گزینه هستش . لنز خوب برای این دوربین که در رده 15-85 باشه اما ارزونتر چی پیشنهاد میکنید؟ به نظرتون 18-135 STM خوب هستش؟ یکی از دوستان من دوربین 5d mark III داره که برای تست لنز با 18-135 عکس گرفت اما عکسها بسیار بی کیفیت و با نویز دیده میشد !!! البته STM نبودش . این لنز روی بدنه 60d چطور هستش؟
به نظرم در خصوص 5D Mark III اشتباه می کنید جون لنز 18-135 یک لنز EF-S است و روی بدنه های فول فریم مثل 5D MK III نصب نمی شود. نویز هم به لنز ارتباط مستقیمی ندارد.
مدل STM این لنز نسبت به مدل قبلی بهبود کیفیت داشته است ((اینجا) به نظرم برای قیمت ارزانتر از 15-85 همین 18-135 STM یا لنز 17-85 گزینه های بدی نباشند.
وسوه شدم برای خرید بدنه sony a77 لطفا هدایتم کنید؟
دوستان d3200 بهتره یا D5100؟
تو بخش کدامیک بهتر است تایپیکی با این عنوان پیدا نکردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
از لحاظ قیمتی که دی3200 گرونتره.
سلام خدمت دوست عزیز.
این دو دوربین تفاوت چندانی بغیر از مگاپیکسل بالاتر D3200ندارن.
یه چیزای جزئی هستش ک با هم تفاوت دارن اونم صفحه نمایش متحرک 5100هستش ک این برای من حداقل یه مزیت محسوب میشه.
حساسیت بالاتر سنسور 5100هستش.
بزرگتر بودن حسگر 5100هستش ک قطعا عکسا شارپتر و با کیفیت تر میشن.
ب نظر من 5100با یه لنز18-105برای شما انتخابی عالی هستش.
گول مگاپیکسل بالا رو نخور دوست عزیز من.