سلام
پسر عموم می خواد تا حدود یک و نیم میلیون تومن یک دوربین بگیره که هم کیفیت خوب داشته باشه هم سبک و جمو جور باشه،زیاد حرفه ای نمی خواد کار کنه یک 550D هم با لنز 18-55 خیلی وقت ها دستش هست تا جایی که من دیدم زیاد از چشمی استفاده نمی کنه و بیشتر با لایو ویو کار می کنه
من فکر می کنم Canon EOS M همراه 18-55 STM EF-M با یک فلاش 90EX براش مناسب باشه که هم خروجی سنسورش خوبه(تا جایی که من می دونم در حد 700D و 100D هست) و لنز 18-55 STM هم با مقایسه هایی که توی سایت the-digital-picture ازش دیدم به نظرم لنز خیلی خوبی اومد بر اساس مقایسه این سایت شارپنس این لنز توی خیلی از فوکال ها حتی با 15-85 هم می تونست رقابت کنه(
این جا)(درست می گم؟)فقط یک مقدار انگار رنگ ها رو به هم میریزه !(نمی دونم CA به همین میگن ؟)
از لحاظ کیفیت تصاویر این دوربین از G1x بهتر هست نه ؟
فقط دو تا مشکل شنیدم این دوربین داره ، یکی باطریشه که زیاد دووم نمیاره،که با گرفتن یک باطری اظافه حل میشه درسته ؟ یک باطری اضافه چه قدر خرجش میشه ؟
و شنیدم سرعت فوکوسش هم زیاد نیست،از فوکوس لایو ویوی 550D که سریعتر هست نه ؟سرعت فوکوسش در حد سرعت فوکوس لایو ویوی 700D و 100D هست ؟ از کامپکت هایی مثل G1x یا G16 سریعتر فوکوس می کنه ؟
EOS M2 چند وقت دیگه میاد ؟ به نظر شما قیمتش به اندازه ورژن اولش مناسب خواهد بود ؟
به نظر شما با این بودجه چه دوربینی بهتر هست ؟ ممکنه برای کسی که زیاد حرفه ای عکاسی نمی کنه همون G16 یا G1x مناسبتر باشن ؟ یا بدون آینه های ارزون سونی مثل nex 3n مناسبتر باشن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید