مطمئن هستید قیمت گزینه اول و دومتون با هم برابر هست؟
در ضمن اگر به طور کامل بخواد از قابلیت های 18-135 SMT استفاده کنه باید حداقل 650D بگیره که از تکنولوژی هایبرید بهره میبره.
شاید اگر کمی بودجه رو افزایش بدید و گزینه ای مثل 650D با 18-135 STM یا D5200 با 18-105 بود خریدتون توجیه بیشتری داشته باشه.....
مهدی
يك مقدار بايد بيشتر براي جستجو وقت بگذاريد تا تاپيك مربوطه را پيدا كنيد:
راهنمايي براي خريد دوربينهاي Mirrorless
اگر بيشتر بر اساس قيمت مي خواهيد خريد كنيد و تفاوتهاي دوربينهاي mirrorless و dslr را نمي دانيد بايد روي مورد شما بر اساس قيمت بحث شود.
با A ریال ، چی بخرم ؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
توصیه میکنم تاپیک 650D رو یه مطالعه ای بفرمایید ، خوندن این تاپیک شاید نزدیک به 20 دقیقه طول بکشه ولی پشیمون نمیشید ، در مورد هایبرید و STM و امکانات نسل جدید دوربین های کنون هم اطلاعات خوبی هست.
اینا چند نمونش:
این دوربین از سنسور هیبرید بهره می بره مثل سری 1 نیکون. یعنی در حالت لایو ویو ابتدا از طریق phase detect روی سوزه فوکوس می کنه سپس برای fine tuning فوکوس از روش contrast detect استفاده می کنه. لذا هم سرعت (phase detect) و هم دقت فوکوس( contrast detect)خیلی بالاست و مقایسه ان با 600D که فقط فوکوس contrast detect داره ,اونهم بسیار کندتر از mirrorless ها بهیچ وجه مقایسه درستی نیست, حداقل روی کاغذ. اگر در عمل این سیستم کار کند که احتمالش هم خیلی بالاست چون کارایی ان در نیکون سری 1 ثابت شده, میشه گفت که یک جهش فوق العاده نسبت به 600D داره. بخصوص با در نظر گرفتن اینکه صفحه تاچش امکان کنترل کامل دوربین را در حالت لایو ویو می ده و اونجور که dp review عنوان کرده منوی کاربردی و خوبی هم داره. همه اینهارو اضافه کنید به قابلیت touch focus و touch shutter.سنسور این دوربین CMOS hybrid است یعنی در لابلای پیکسلهای نوری سنسور ,پیکسلهای مربوط به سنسور فوکوس phase detect گنجانده شده اند که مسوول فوکوس فازی در حالت لایو ویو هستند.برای استفاده درست و قابل قبول از فوکوس ممتد حین فیلمبرداری با 650D بایستی لنزهای STM که فوکوس سریع و بی صدائی دارند به کار ببرید. اگر از لنز 18-55 معمولی استفاده می کنید نبایستی انتظار فوکوس ممتد سریع و بی صدا داشته باشید. دوربین 650D دارای سنسور هیبرید است که در آن سنسورهای مربوط به Phase Detection کار گذاشته شده است و می تواند به سرعت تشخیص فوکوس بودن و نبودن و دستور تصحیح فوکوس را به لنز صادر کند ولی لنز هم بایستی بتواند به سرعت، به نرمی و بی صدا عمل فوکوس را انجام دهد.
به هر حال اگر تا 3 میلیون میتونن هزینه کنن گزینه های زیادی پیش رو دارن مثل 650D و 18-135 STM و D5200 و 18-105 و با کمی افزایش بودجه D7000 و 18-105
با توجه به اینکه میگید اصلا فیلم برداری براش مهم نیست و اینکه احتمالا تازه کار هم هستن گزینه دوم یعنی D5200 با 18-105 VRرو پیشنهاد میدم با بقیه پول هم یک مموری یا کیف بخرن.
مهدی
با سلام خدمت دوستان
راستش من میخوام یه دوربین بخرم ! یه چیزی حدود 2 تومن ! تازه میخوام شروع کنم ! و کیفیت عکس خیلی برام مهمه ! فیلم برام مهم نیست ! عکاس منظره و چرتره هم علاقه دارم ! به نظرتون چی بخرم ؟ با چه لنزی؟قیمتش حالا 100 یا 200 بالا پایین مشکلی نداره
با توجه به مشورت عالیه دوستان
یک عدد sony a6000 با لنزهای 18-50&55-210
ازاونور خریداری شده که منتظر رسیدنش هستیم
دوستان ازدست من خلاص شدن
یکی از دوستان بنده D3100 و 18-55 داره.
و میخواد ارتقا بده ازمن پرسید D7000 +18-105 بگیرم یا یه لنز tamron 24-70 f 2.8 برای D3100 ???
من گفتم 24-70 رو بگیر که بعدا اگر فول فریم خواستی بگیری بتونی استفاده کنی.(شخصا نظر من اینه که D3100+24-70 عکسای بهتری میگیره تا
D7000 +18-105) البته بگذریم از اینکه ترکیب D3100+24-70 چیز عجیبی در میاد از لحاظ سایز!!!
تا نظر دوستان چی باشه!
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com