دوستان من تقریباً به تازگی یک 5300 خریدم. الان بیشتر نظرم رفته روی 7100. به نظرتون ارزش داره دوباره هزینه کنم اون رو بدم و یه 7100 بردارم؟
سلام.خیر.اولا مگه 5300 شما اشکالی داره؟دوما این دو با تکنولوژی نزدیک به هم ساخته شدن فقط 7100 در رده Prosumer و 5300 در رده intery level هست.شما با همین که دستته به همون اندازه میتونی هنر نمایی بفرمایی.البته شکی درش نیست که 7100 برتر و در رده بالاتر و امکانات بهتری را ساپورت میکنه ولی توجیه نمیکنه که اینهمه ضرر بدید و مجددا دوربین ابتیاع بفرمایید.
در تکمیل فرمایش دوستمون شما دیگه خرید را کردید، اگر واقعا دچار شک شده اید این شک کاذبه! . بهتره اختلاف هزینه ای که برای 7100 می خواهید بکنید را برای خرید لنز و یا تجهیزات مناسب ژانر کاریتون هزینه بفرمایید
ولی اگر به هر دلیل این مدل دلتون را زده طوری که هر بار می بینیدش به فکر این هستید که ای کاش 7100 می گرفتم (علی رغم اینکه کار عاقلانه ای نیست و باید ضرر کنید) خوب تعویضش کنید.
سلام
به نظر شما ترکیب canon 70d با لنز Canon 85mm f1.8 یرای پرتره چطوره ؟ میخواستم بدنه 70d رو جداگانه بگیرم و لنز رو هم جدا ... این ترکیب خوب هست یا همون لنز کیت 18-135 mm ؟
ممنون
انتخاب لنز مناسب براي پرتره
البته پرتره انواعی داره که پرتره دونفره و گروهی (Group & Couple Portrait) هم جزئی از اونه و از بحث این تاپیک خارجه.
ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Saturday 16 August 2014 در ساعت 12:30
درود دوستان عزیز
با راهنمایی دوستان رفتم قیمت گرفتم برای خرید دوربین برای عکاسی پرتره و کمی هم منظره
قیمتی که میتونم دوربین Canon 70D با لنز 18-135 STM بگیرم 3.800.000 هست
و لنز 85mm موجود نداشتن که احتمالا 2هفته دیگه میارن
به نظرتون با این لنز بگیرم فعلا یا صبر کنم برای لنزهایی که دوستان پیشنهاد دادن ؟