دوستان دارم میرم خرید.مموری و فیلتر و کیف و هر چی که لازمه رو میشه بگید سریع!!
مارک هاشون رو بگید تا از اونا بخرم.هرچی که لازمه بگید تا بگیرم...
دوستان دارم میرم خرید.مموری و فیلتر و کیف و هر چی که لازمه رو میشه بگید سریع!!
مارک هاشون رو بگید تا از اونا بخرم.هرچی که لازمه بگید تا بگیرم...
سلام
البته دیر شده برای ارائه اطلاعات ولی در کنار دوربین موارد زیر هم (البته از یک مکان دیگر) خرید کنید بد نیست!
1- مموری کارت با قابلیت 16 یا 32 گیگ و ترجیحا Sandisk
2- کیف دوربین را باید متناسب با تجهیزات جانبی که دارید خریداری کنید و بنابراین بهته یک کیف ساده از شرکت هایی مثل CaseLogic و یا Vanguord و یا کیفهای معروفی که در بازار موجود هست تهیه شود.
3- محافظ صفحه LCD به اصطلاح ضد خش و ... خیلی اهمیت ندهید!!
4- تهیه یک دستمال Micro Fiber برای تمیز کردن سطوح لنز خالی از لطف نیست. حتی می توانید کیت کامل تنظیف را تهیه بفرمایید تا در آینده برای تمیز کردن سطح سنسور و سطوح ریز دوربین هم مشکلی نداشته باشید. شرکت های hama، Hoya و Vanguord در این بخش محصولاتی دارند که شامل دمنده، دستمال ماکروفایبر، کاغذ یا مواد خاص تمیز کننده سطوح اپتیکی هستند.
5- سه پایه که البته با توجه به نوع استفاده شما می تواند از حدود 100 هزار تومان تا 1 میلیون تومان هزینه به خود اختصاص دهد.
6- برعکس نظر اکثر فروشندگان به نظر من اصراری به خرید فوری فیلتر نداشته باشید و برای خرید و انتخاب فیلتر مناسب کارتان با دقت تحقیق بفرمایید! این بخش مهمترین جایی هست که معمولا اشتباهاتی را در انتخاب منجر می شود. و معمولا بیشترین سود را برای فروشندگان دارد.
دوربیم 700D بعد از کلی کلنجار با خودم و فروشنده خریداری شد.مرسی از کمک های بی نظیرت دوسته من.(من اسمه شمارو نمیدونم).
مموری رو خریدم همونی که گفتید.روش زده sandisk ultra کلاس 10 هست و روش زده 30mb/s.مشکلی نداره؟اگه اره میتونم عوض کنم.
با کیفهاش حال نکردم و نخریدم.یه کیف کوچک benro داشت گفت 180!!میخوام یکم سرچ کنم و یه کیفه 2 لنزه بگیرم برا آینده هم بکارم بیاد.نظرتون راجع به کوله پشتی چیه که لپتاپ هم جا میشه؟از نت هم میشه خرید یا نه؟دیگه ساعت 10 شب بود و اصلا حال نداشتم مغازه هارو بگردم.
سه پایه هاشم خوب نبود و ارتفاعشو که زیاد میکردی یکم لق لق میزد و گفتم بعده ها یه مشکل میخورم.آخه قدم 190 هست و دیگه خودتون بفهمید چی میگم!:دی
فیلتر رو هم اشانتیون گرفتم و خودش گفت فقط uv هست.
حالا باید به فکره خرید لنز باشم کمکم..
مبارک باشه دوست عزیز
من نمیذونم تجهیزات عکاسی مخصوصا سه پایه تو تهران و تو سایتهای اینترنتی چرا اینقدر گرونه
من همین امروز یه سه پایه 180 سانتی برا دوستم خریدم تمام آلومنیوی خیلی روان همراه با دو تراز 45000
واسه خودم هم چون لنزام منوال فوکوس و مربوط به دوربینهای آنالوگ هست و سنگینن یه سه پایه آلومنیومی 190 سانتی دو ترازه جون دار گرفتم 48000 تازه ریلی هم که هد رو بالا پایین میبره جنسش از فلزه زیرشم قلاب برا آویزون کردن وزنه داره که اونم فلزیه در صورتی که تو سایتا زیر 70000 نداریم که اونام بیشتر قطعاتش پلاستیکیه
کسی نیست تو تنهایی
اصلا به کنون 700d شک نکن دوربین فوق العاده ای هست
فکر نکن که دوربینهای با سنسور aps-c مثل همین 700d و 5200d باهم از نظر کیفیت تصویر و شارپنس و نویز ... با هم خیلی متفاوت هستد اگه هم بخوای raw عکاسی کنی و خودت عکس رو ویرایش کنی این تفاوتها به حداقل میرسه
قالب تفاوتهاشون تو رابط کاربری امکانات و شکل ظاهری ختم میشه
کسی نیست تو تنهایی
سپاس.خیلی نیاز داشتم به اینکه کسی بگه خریدت خوبه.آخه همسرم باهام بود و چند تا عکس با نیکون و کنون که فروشنده گرفت دید میگه کیفیت و رنگای نیکون بهتر بود.نمیدونم والا!از این به بعد هرکی خواست منو ببینه و تو تاپیک های کیف و فیلتر و 3پایه و لنز هستم.خوشحال میشم اونجا هم کمکم کنید.دستتون رو میبوسم.
سلام.ممنون از پاسختون.
بله درسته میدونم که D5300 را نباید با 70D مقایسه کرد.اما بدلیل اینکه این دو دوربین مدنظر من هست مقایسه کردم.
ببینید من فیلم برداره که صحبتش رو کردم اونجور حرفه ای و زیاد نیست.در حد فیلم های خانوادگی و ... به همین دلیله که اتوفوکوس مهم هست برام.
حالا به نظرتون مثلا آدم صرفا بدلیل بهتر بودن فیلمبرداری 70D ارزش 1 میلیون تومان هزینه بیشتر کردن رو داره؟
من خودم گفتم میتونم D5300 رو بگیرم اگه بعدا فیلمبرداریش برام خوب نبود یه Gopro بگیرم.
واقعا بین این دو مدل موندم و مردد هستم.تقریبا تنها دلیل علاقه به 70D فیلمبرداریه عالیه این دوربینه.
سلام
مبارک باشه، خرید بسیار خوبی داشتین. امیدوارم هر چه زودتر عکس های خوبتون رو در فروم ببینیم.
با لنز کیت گرفتین دیگه؟
در مورد رم بنظرم فعلا این سرعت برای شما کافیه.
کیف یا کوله را هم باید ببینید و انتخاب کنید. خرید حضوری در این مملکت بهتر از خرید مجازی است(از من به شما) مجازی سرچ کنید و حضورا از همان فروشگاه و یا جای دیگه خرید کنید.
خوبه در تاپیک های مربوطه، قیمت ها و نوع گارانتی را هم اعلام فرمائید تا دوستانی که مد نظرشون هست قیمت داشته باشند.