به نظر من این چنین توصیه ای با دیدی که خیلی ها از این انجمن دارند سازگار نیست.بین دوربین های D7100 و 70D هم اگر از نظر هزینه مشکل ندارید 70D را تهیه کنید و اگر نه که D7100
ُسلام دوست عزیزسلام
بعد کلی تحقیق بین D5300 و 700D دیروز برای خرید دوربین D5300 به جمهوری رفتم و به توصیه دوستان قبل از خرید دوربین رو دستم گرفتم و متاسفانه دوربین برای من زیادی کوچیک بود و باهاش راحت نبودم
بعدش 700D رو تست کردم که نسبت به D5300 باهاش راحت تر بودم ولی نتونستم خودم رو راضی کنم که بخرمش
حالا دوباره برگشتم سر خونه ی اول و این بار بین D7100 و 70D ممنون میشم راهنماییم کنید که انتخاب کنم (این دو دوربین رو دستم گرفتم و مشکلی با هیچ کدوم نداشتم ولی مدل کانن خوش دست تر بود)
کسی میدونه سری جدید این دو دوربین حدودا کی معرفی میشه؟
این نتایج بررسی های سایت DP چقدر اعتبار داره؟ میشه روش حساب کرد؟ (توی Image Quality توی فرمت raw و jpeg امتیاز 70D از D5300 کمتره)
این سریع گرد و غبار گرفتن سنسور D7100 مشکل ساز هست؟
عکاسی برام مهم تر از فیلمبرداری هستش
ممنون
بنده هم مثل شما بین این دو مدل فوق العاده گیر کرده بودم. دلیل عضویتم در این انجمن هم استفاده از راهنمایی های اساتید این انجمن در همین رابطه بود که خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیدم. در طی این مدت تقریبا تمام ویدئوهای مقایسه بین 70 دی و دی 7100 رو از سایت یوتیوب دانلود کردم و با دقت نگاه کردم. علاوه بر این خیلی از سایت ها زا معتبر گرفته تا وبلاگ ها رو در این باره خوندم.
اگر فیلم برداری برای شما مهم هست و مورد توجهتون هست توصیه این حقیر هم مثل تمام اساتید رفتن به سمت 70 دی هست. دلیل اون هم امکانات بهتری است که این دوربین در این زمینه دارد از ال سی دی چرخان گرفته تا فوکوس لمسی و همچنین بی صدایی لنز در این فوکوس ها و ... . البته ناگفته نماند که این دوربین در عکاسی هم واقعا تواناست مخصوصا در عکاسی پیاپی از دوربین دی 7100 جلوتر هست . دلیل آن هم نه فقط بالاتر بودن 1 فریم بر ثانیه بلکه بالاتر بودن ظرفیت بافر این دوربین هم هست.
این دوربین یعنی 70 دی سرعت فوکوس بالاتری در عکاسی داره در شرایط معمول
اما اگر هدفتون از تهیه ی دوربین عکاسی گرفتن عکس می باشد و فیلم برداری آنچنان برای شما مهم نیست می توانید با خیال راحت این دوربین رو انتخاب کنید. این دوربین دارای مگاپیکسل بالاتری از 70 دی هست ( در جریان هستم که مگاپیکسل بالاتر دلیل بر کیفیت بالاتر نیست اما مزایای خودش رو هم داره ) . شارپنس عکس های گرفته شده توسط آن به مقدار محسوسی بالاتر هست و ... به عنوان بهترین دوربین سال 2013 انتخاب شده و دوربین پر طرفداری هم هست. در مجموع در هیچ مقایسه ای من ندیدم که عنوان بشه یا به این نتیجه رسیده بشه که دوربین 70 دی در عکاسی بر این دوربین ارجعیت داره بلکه توی تمام اونها نظر بروی دی 7100 بود. ضمنا این دوربین موتور فوکوس داخل بدنه هم داره که می تونه هزینتون رو در تهیه ی برخی از لنزهای مشابه واقعا کاهش بده.
ناگفته نماند که دی 7100 هم کیفیت فیلم برداری بسیار بالایی داره در حدی که در برخی از تست ها حتی کیفیت تصویر ارائه شده به نظر من بالاتر از 70 دی و دلنشین تر بود و با توجه به ویدئو تست هایی که دیدم ضعف اصلی اون در فوکوس اتوماتیک و همچنین صدای لنز نسبت به 70 دی هست. در مورد صدای لنز هم دوستان فرمودند که میشه با یک میکروفون اکسترنال این مشکل رو پوشش داد. اما می مونه اون بحث فوکوس که واقعا این دوربین در مد اتوماتیک در برابر دی 70 حرفی برای گفتن نداره.
در مورد گرد و غبار هم گفتنی ها رو دوستان گفتند و موضوع فراگیری نیست (در ابتدای کار) اما در صورت بوجود آمدن ( که قطعا به مرور زمان بوجود خواهد آمد ) به راحتی می تونید خودتون این کار رو انجام بدید ( با استفاده از کیت های مخصوص و همچنین دقت زیاد البته من که باشم جراتش رو ندارم یا سپردن دوربین به گارانتی یا تعمیرکار ماهر برای انجام این کار)
بدنه ی دی 7100 از لحاظ استحکام و مقاومت در برابر رطوبت و گرد و غبار به مقدار محسوسی بالاتر از 70 دی هست .
کلا به قول یکی از دوستان هر کدام از این دو دوربین رو که بگیرید پشیمان نخواهید شد.
این بود نتایج تحقیقات من ( با عرض معذرت به علت به هم ریختگی مطالب . چون امشب مهمانی هستیم عجله ای شد)