خیلی ممنون دوستان عزیز
نمی خوام قدرنشناس باشم....ولی......انگار شما فقط بند اول و آخر پست های من رو میخونید
نمی دونم احتمالا مشکل از من هست که نمی تونم منظور خودم رو درست برسونم
اول این که من هم توی پست اصلی هم خلاصه شدش گفتم که : مسلما با این بودجه نمیشه همه لنزهای مورد نیاز ژانرهای مورد علاقم رو بگیرم و اول کار قصد دارم فقط یک بدنه به همراه لنز کیت بگیرم به همراه تجهیزات ماکروی لنز معکوس و از این جهت علایق رو نوشتم که بدنه پیشنهادی توانایی ساپورت اون ژانرها رو در آینده داشته باشه !!!
و خودم توی پست اصلی گفتم که فوکوس ممتد فیلمبرداری D5300 ضعیفتر از رقبای کننش هست ولی برای من چندان مهم نیست !!!
بگذارید یک دفعه دیگه سعی کنم حرفم رو خلاصه کنم و دغدغه و سوال اصلیم رو مطرح کنم
گیر من بیشتر روی انتخاب بین بدون آینه و آینه دار هست
وزن کمتر ،حجم کمتر (نوشتم که حجم کمتر EOS M باعث میشه بتونم همیشه توی کیف دانشگاهم داشته باشمش در حالی که اگر دوربین آینه دار بگیرم انگار چهار روز هفته که دانشگاهم دوربین ندارم) و قیمت کمتر که همون اول بهم اجازه میده خرج بیشتری برای لوازم جانبی بکنم و یک لنز فیکس خوش کیفیت هم دارم که برای آینه دارها باید کلی براش خرج کنم
یا چشمی اپتیکال و فوکوس سریعتر و شارژدهی باتری بیشتر و بدنه با هندلینگ بهتر
و این که آیا اصلا EOS M جوابگوی نیاز من هست ؟ با توجه به علایق که گفتم و سو تفاهم شد
و از یک طرف دیگه تردید دارم برای انتخاب از بین دو برند کنون و نیکون(سونی و فوجی به دلیل کمیاب بودن ،تنوع کم لنزهاشون و قیمت نامناسب حداقل در ایران حذف شدن هر چند که از اون دو برند هم بعضی بدنه ها و لنزها رو خیلی دوست دارم)
برتری های سنسوری نیکون یا قیمت مناسبتر لنزهای کنون و تنوع بیشتر لنزهاش ؟(حداقل در ایران و حداقل برای لنزهایی که من در آینده تهیه خواهم کرد)
و اگه در این موارد به نتیجه برسم از پس انتخاب لنز Walk Around و اینا بر میام
امیدوارم این دفعه تونسته باشم منظورم رو برسونم...
...ببخشید که باز هم طولانی شد مثل این که من خلاصه نویس خوبی نیستم !