D7000 تا ایزو 3200 مشکل نویزندارد؟درخصوص فول فریمها هم این ادعای سهلی نیست چه رسد به D7000:
noise.jpg
عجب!!!
بالای 800 تمام کراپدار ها نویز واضح مشخص است و از 1200 به بالا مشکل ایجاد میکند
در فول فریم ها این عدد از 1200 شروع میشود ولی تا 2000 به خوبی قابل استفاده است
3200 هم که آقای چگینی کاملا مبسوط پاسخ دادند تازه این عکس ها jpg بود در raw اوضاع خرابتره
ولی این بدین معنا نیست که نویز در این دوربین ها مشکل ساز است
اینکه شما ایزو را تا اون حد بالاببرید اشتباه است و نشان میدهد لنز مناسبی ندارید و ایزوی زیر 800 تقریبا در تمام کار ها جوابگوست
ویرایش توسط siosha : Sunday 14 September 2014 در ساعت 21:56
عزیزم ایزو کراپدار زیر 800 کاملا قابل استفاده است ا
نارضایتی زمانی مفهوم پیدا میکنه که شما اشکال دیگری در کارتون نباشه برای دوستتون کلاس عکاسی کاملا توصیه میشود(مگر اینکه ایشان کلاسشون اونقدر بالا باشه که زیر فول فریم ندیده باشد)
اینکه شما با طناب اشتباه در چاه فرو برید به خودتان بستگی دارد ولی دوربین های کلاس 7000 و X0D بهترین دوربین های کراپدار موجود هستند بنابراین اگر قصد خرید دارید جای شک وجوذ ندارد
سلام دوستان نظرتون راجع به panasonic G6 دوربینی بدون آینه چیه؟
البته در مقایسه با nikon d5300
شاید مقایسه ام اشتباه بود ولی من عکس های این دوربین رو دیدم ، واقعا زیباست
درود
این مقایسه شما اصولا درست نیست!
شما باید اول از همه نیازتون را مشخص کنید!
و از همه مهمتر اینکه دو کلاس کاملا متفاوت را نمی توانید مقایسه کنید!!
در خصوص دوربین های پاناسونیک درسته که رنگ ها شاید زنده تر به نظر بیاد(که البته در حالت JPG هستند)
ولی نویز تصاویر این دوربین ها معمولا به طور قابل چشمگیری نسبت به دوربین های کنون و نیکون بالاتره! (البته شاید استثنا هم باشه ولی من به یاد ندارم)
در خصوص رنگ و زیبایی رنگها شما می توانید با تنظیم شخصی و یا عکاسی بصورت RAW و پردازش به همان خروجی و حتی بهتر از آن دست پیدا کنید.
بعنوان مثال بزرگترین ضعف G6 نداشتن ویزور اپتیکال هست که برای استفاده کننده یک دوربین بریج را تداعی می کنه!
ارادتمند
ارادتمند
سلام دوستان. من قصد خرید دوربین تا نهایتا 1 میلیون و 200 رو دارم. اما نمیدونم بهتره که یه dslr ارزان بخرم یا کامپکت گران. چند مدل رو انتخاب کردم ممنون میشم بگید ارزش خرید کدوم بیشتره؟ یا اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بهم بگید. و ترجیحا میخوام دوربین وایفای داشته باشه و بشه از گوشی به عنوان ریموت برای دوربین استفاده کرد. مدلهای انتخابی من:
canon sx600
canon sx700
Canon EOS 1100D
Nikon Coolpix P600
Nikon D3100
Canon Powershot SX50 HS
اگه مدلی از مدلهای بالا یا به غیر از اینا رو پیشنهاد میدین که وایفای نداره لطفا حداقل طوری باشه که بشه از ریموت کنترل جداگانه استفاده کنم براش. ممنونم.
دوست عزیز با سلام و ضمن خوش آمد گویی برای شما،
مسلما خرید یه dslr ارزان بسیار بهتر از یه کامپکت پیشرفته و گران هست و ارزش خرید بیشتری داره. در بین گزینه های یاد شده بهترین دوربین Nikon D3100 می باشد و با بودجه شما هم همخوانی دارد.
در مورد ریموت، این دوربین پورت IR نداره و نمی تونید از ریموت ML-L3 استفاده کنید اما میتونید از انواع و اقسام ریموتهای موجود در بازار به صورت سیمی استفاده کنید که امکانات بیشتری رو هم در اختیارتون نسبت به ML-L3 در اختیارتون میذارند که بعضی از اونها قابلیت بدون سیم هم دارند.