سلام دوستان تو هر رنجی میگیرید دوربین فقط کانن ....رنگهای زنده و شفافیت تصویر در کانن فقط هست ...نیکون خوبه ولی ماته ....به سایت زیر برین و مقایسه عکسهای این 2 دوربین رو ببینید و بعدش تصمیم بگیرید
سلام دوستان تو هر رنجی میگیرید دوربین فقط کانن ....رنگهای زنده و شفافیت تصویر در کانن فقط هست ...نیکون خوبه ولی ماته ....به سایت زیر برین و مقایسه عکسهای این 2 دوربین رو ببینید و بعدش تصمیم بگیرید
سلام دوست عزیز
لطف میکنین آدرس سایت رو بزارین برامون تا تصمیم درست بگیریم؟
شاید من و اعضای دیگه ی این فروم این همه مدت در اشتباه بودیم و عکس هامون همه مات بود و متوجه نشدیم
خواهشا اطلاعات غلط ندین...همه ی بدنه ها تو رنج خودشون بهترین کیفیت رو ارایه میدن..این که فلان برند خیلی بهتر از برند رقیب تو همون قیمت و رنج هستش کاملا اشتباه هستش و این برمیگرده به سلیقه شخصی و شرایط خریدار که کدوم برند رو خریداری کنه
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
.دوستان ببینید مشخصات مثلا کانن 700d و نیکون d5300 مقایسه کنید تازه کانون یکمی مشخصاتش پایینتر هم هست دوربین 18 داره ولی نیکون 24 و البته زیاد مهم نیست و بقیه مشخصاتش هم در نظر بگیرین ... اینم آدرس سایت
Samsung NX30 Review: Digital Photography Review
سلام
دوست عزیز! نظر و علاقه شما محترم اما دوربینها را روی کاغذ و از روی مشخصات مقایسه نمی کنند ، نظراتی که دوستان برای راهنمایی بنده و شما ارائه می کنند مبتنی بر تجربه و استفاده عملی از دوربینها است ، به قول شاعر :
بنده و شما مو می بینیم و دوستان پیچش مو
تجربیاتی که دوستان از روی صداقت و محبت به بنده و شما می دهند گنجی است رایگان ، از آنها بهره مند شوید ...
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام ...اگه دقت کنین من در ادامه همون جمله خودم نوشتم و البته زیاد مهم نیست...پس من میدونم که کیفیت به مگا پیکسل نیست ...ولی میخوام بگم با اینکه یک سری از مشخصات نیکون بالاتره مثل مگا پیکسل باز هم کانن کیفیتش بالاتره ..حالا این نظر شخصی منه ...شما ممکنه نظرتون با من فرق داشته باشه ...ولی من حداقل 10 مدل دوربین کانون و نیکون کار کردم و نهایتانظر شخصی من اینه
ببینید دوست من حداقل با 10 مورد نیکون و کانن کار کردم و این نهایتا نظر شخصی منه ...ممکنه شما الن مو ببینید ..ولی من پیچش مو رو دیدم ..ضمنا من خدمت دوستان عزیز جسارت نکردم و نظر شخصی خودمو گفتم ... این نظر منه و روی این گنج خودم نه از روی تعصب بلکه از روی واقعیت پافشاری میکنم ..ولی در هر صورت دوستان میتونن عملا این دو دوربین رو بگیرن و با هم مقایسه کننو..ضمنا از روی کاغذ هیچ دوربینی رو با اون یکی مقایسه نمیکنم چون مسلما اشتباهه ...و اون سایتی هم که معرفی کردم عکس های گرفته شده توسط هر 2 دوربین رو با هم مقایسه میکنه...
سلام
اینجا مکانی مجازی است با افرادی واقعی ، هر کسی نظر و سلیقه مخصوص به خود دارد و محترم است ، خودتان را اذیت نکنید دنیا از سلیقه ها و نظرات مختلف پر است ...
موفق باشید
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000