جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
از لطفتون ممنونم دوستان. لنزی که من برای خرید انتخاب کردم دیافراگمش 4.5 - 5.6 هست؟ اگر به جای لنز فوق لنز EF 400mm f/4 DO IS USM رو انتخاب کنم، مشکل فوکوس اتوماتیک حل می شه؟ من تا به حال با دوربین های DSLR کار نکردم. فوکوس دستی در این دوربین ها مشکله؟ کلا فوکوس اتوماتیک چه مزایایی داره؟
با این شرایط با شتاب زیادی دارید رانندگی می کنید ! بنظرم کمی آهسته تر....
همچین هزینه ای برای گام اول کمی سنگین خواهد بود.
شما هنوز DSLR نداشته اید، با تنظیمات آشنایید؟ با مثلث نوردهی چطور؟
اصلاً این فوکال بلند رو برای چه ژانری میخواهید؟ لابد میخواهید بی هیچ تجربه ای، مستقیم برید سراغ حیات وحش !
شفاف سازی کنید، با انتخاب اشتباه بادی و لنز ضرر زیادی متحمل خواهید شد.
اینستاگرام
راستش من برای عکاسی حرفه ای نمی خوام این دوربین رو بخرم. پست های قبلی من در همین تاپیک موجوده. من در حال حاضر دوربینم SX50 HS کنون هست که از کیفیت تصاویرش راضی نیستم. می خوام دوربینی بخرم که فوکال لنگس لنزش در حد این دوربین یا نزدیک به اون باشه و در عین حال کیفیتش بالا باشه. قبلا دوستان راهنمایی های خوبی کردن و خودم هم چند وقتیه دارم تحقیق می کنم ولی هر دفعه بنا به دلایلی به بن بست می خورم.
با DSLR ها آشنایی ندارم ولی از یه جایی باید شروع کنم دیگه ... دقیقا این فوکال بلند رو برای پرنده نگری می خوام. ولی نمی خوام عکس هایی بگیرم که ارزش هنری داشته باشه. همینکه کیفیت عکس ها بالاتر از دوربین فعلیم باشه برام کافیه. از نظر هزینه هم مشکلی ندارم.
خلاصه کلام اینکه دنبال دوربین و لنزی هستم که به فوکال لنگس 1000 میلی متر یا بالاتر برسم. به این شرط که مجموع وزن دوربین و لنز بیشتر از 2.5 کیلوگرم نشه و سایز یزرگی نداشته باشه.
با دوربین و لنزی که انتخاب کردم ظاهرا به فوکال 1280 میلیمتر می شه رسید ولی در این حالت اتو فوکوس غیر فعال می شه. کلا نظرتون در این مورد چیه؟ اگر در حد نیاز کار کردن با DSLR ها رو یاد بگیرم این انتخاب برام مفید خواهد بود؟
پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
دوربینی که انتخاب کرده اید، دوربین خیلی خوبیست. سیستم فوکوس خیلی دقیق و سریعی داره.
یک نکته که فراموش کرده بودم در پست قبلیم ذکر کنم اینکه بنده کلاً با لنزهای سری DO مشکل دارم. در مقابل کیفیت و رقبا قیمتشان بیش از حد بالاس. بنظرم کلا نسل ابتری از محصولات کنون بودند.
لنزهای سوپرتله خیلی با ارزش تری هم هست که در تاپیک بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم میتوانید اطلاعات بیشتری در موردشان کسب کنید.
پ ن :
پرنده نگاری مفهومی کلی ست، معنی پرنده نگاری در ذهن یکی، کبوترهای روی آنتن همسایه است و در ذهن دیگری، فلای شات از عقابی در 100 متری !!
در ضمن پرنده نگاری و کلاً حیات وحش وقت میخواد، تجربه میخواد، آشنایی با کومه و کمین و چادر مسافرتی و طعمه گذاری و بی خوابی و ....
اینستاگرام
نظرتون در مورد ترکیب زیر چیه؟
دوربین Nikon D7200
Nikon D7200 Digital SLR Camera | DSLR from Nikon
لنز Nikon AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED
AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED from Nikon
و تله کانورتر AF-S Teleconverter TC-20E III
AF-S Teleconverter TC-20E III from Nikon
اینطوری می شه به فوکال 1200 دست پیدا کرد و اتو فوکوس هم داشت. البته اگر اشتباه نکرده باشم. ممنون می شم اگر اطلاعاتم اشتباه هست راهنمایی کنید.
دوست گرامی عجب گزینه هایی روی میز داری !!
اولاً که دی 7200 تازه وارد بازار شده و قیمتش کذایی هست
دوماً ضریب تله کانورتر هم در فوکال ضرب میشه هم در دیافراگم
* اگر لنزی دیاف 5.6 در تله ترین فوکال داشته باشه با نصب کانورتر، دیافش به 11.2 افزایش پیدا میکنه، این در حالیه که اکثر قریب به اتفاق دوربین ها نهایاتاً در دیافراگم 8 اون هم در نقطه وسط قادر به اتوفوکس خواهند بود.
اینستاگرام
سلام
در تایید صحبت های امین خان باید اضافه کنم همان دوربین 7d Mark II بهترین دوربین برای عکاسی حیات وحش است.
و ضمنا شما حتما به این موضوع واقف هستید که با این لنز ها توانایی عکاسی واید ندارید و برای آن باید لنزی جداگانه خریداری شود؟
ضمنا لنز 100-400 که در ابتدا فرمودید با تله کانورتر 1.4 توانایی اتو فکوس در فوکال انتهایی که با ضرب کراپ فاکتور دوربین و تله کانورتر حدود 900mm میشود را دارد.
و این ترکیب نزدیک ترین به ایده آل شماست.
پ.ن: البته باید به فکر خرید سه پایه مستحکم و فلاش پر قدرت برای شرایط کم نور یا از بین بردن سایه های پرنده باشید که هر کدام هزینه های جداگانه و همچنین دانش و مهارت بالایی برای استفاده لازم دارند.
البته اگر قصد عکاسی حرفه ای ندارید قسمت پ.ن را نادیده بگیرید.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
مطلب زیر را مطالعه کنید
https://photographylife.com/best-nik...fe-photography
D7200 کمی گرونه ولی باز هم خیلی ارزون تر از 7D جدید هست. اگه کمی صبر کنید می تونید با قیمتی در حد سه تومن خریداریش کنید. برای شروع می توانید با 300-70 نیکون یا تامرون شروع کنید. در ضمن تله های بلند سیگما و تامرون هم گزینه های خوبی (هر چند سنگین) هستند.
به لیست ارائه شده در سایت بالا باید 300 میل f/4 جدید(PF) و 400-200( خارج از بودجه احتمالی شما) و 400-80 رو هم اضافه کرد.
درضمن D750 هم با وجود فول فریم بودن (کاهش فوکال موثر) می تونه گزینه بسیار مناسبی یاشه. نرخ فریم مناسب سیستم فوکوس پیشرفته و سنسور بسیار عالی(افزایش ISO جهت رسیدن به سرعتهای شاتر بالا) به همراه تله های بلند ترکیب خوبی ایجاد می کنه.
در پایان چند نکته مهم وجود داره
1- تله کانورتور خصوصا انواع با ضریب بالا باید با لنز های سریع مورد استفاده قرار گیرند.
2-تله کانورتور با ضریب بالا باعث کاهش کیفیت تصویر و عملکرد سیستم فوکوس خواهند شد.
3-امکان استفاده از این مبدلها فقط با انواع خاصی از لنزها امکان پذیر است.
4-فوکالهای خیلی بلند دردسرهای خاص خودشون رو دارند.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA