بله با دوربین d3300 نیکون عکاسی کردم تا حدودی هم به عمق میدان و فاصله کانونی و سایر پارامترهایه عکاسی آشنایی دارم شما مطمئنید که به هم میخورن چون تا اونجایی که من میدونم کنون دو سری مانت داره ef و ef-s که اولی مخصوص فول فریم و دومی مخصوص سنسورهایه کراپ هست یا نیکنون که لنزهایه dx و fx داره
دوست عزیر حتی اگه میگفتی 5d و d750 بازهم من میگفتم d750.
فراموش نکن نیکون d750 تنها دوربینیه که از دیپریویو امتیاز 90 رو گرفته ! و تو رنج دوربینهای middle size فول فریم در حال حاضر (به نظر من البته) بهترین دوربین دنیاست.
در ضمن لنزهای اف ایکس و دی ایکس نیکون به هم میخورن اما کانن باید براش تبدیل بخری.
حقیقتش تا 6 میلیون و نیم بیشتر نمیخوام هزینه کنم واسه همین گیج شدم از یه طرف میتونم d750 رو بگیرم با یه لنز معمولی کار راه انداز از یه طرف دیگه میتونم 6d رو بگیرم و پول بیشتر رو واسه خرید لنز بزارم. شما اگه جایه من بودین چه کار میکردین؟
ممنون از راهنمایی اییتون خودم نظرم رو 6d هست به خاطر توانایی فوقالعاده اش تو نورکم و دیگه اینکه کلا انگار نیکون خط تولید محصولاتش دچار مشکل شده یا کنترل کیفیت درست حسابی رو محصولاتش نیست به غیر از d800 ظاهرا باقی دورزینش مشکل دارن d750 که مشکل فیلر رو داره و d600 و d610 مشکل گرد و غبار که البته این مشکلات حل شده منتها معلوم نیست در آینده چه مشکل دیگه اییه واسشون پیش میاد
شما مثلا اگه جایه من بودین و قصدتون هم خرید کنون 6d بود و میزان هزینه ایی که میخواستین انجام بدین یه چیزی دورو بر 6.5 بود اونوقت بادی خالی رو میخریدن و لنز رو جداگونه از شرکتی دیگه مثلا سیگما یا هر شرکت دیگه یا از لنز کیت استفاده میکردین؟ اینم درنظر بگیرین که بیشتر عکاسی از طبیعت و پورتریت و مجالس مد نظر هست