سلام
به نظرم شما که چند ماه صبر کردید یک ماهه دیگه هم صبر کنید....قیمتها در حال حاضر داره افت میکنه.
سلام
به نظرم شما که چند ماه صبر کردید یک ماهه دیگه هم صبر کنید....قیمتها در حال حاضر داره افت میکنه.
سلام
اگر هدفتون عکاسی از حیوانات است که دوربین 550دی و لنز 55-250 انتخاب خوبیه (با بودجه مدنظر) چون در این مورد عکاسیها نیازمند فوکال های بلند هستید .
اما محدوده واید و نرمال رو به کلی از دست میدید ، پس شاید بد نباشه لنز کیت دوربین رو هم که قیمت خیلی بالایی نداره داشته باشید،بکارتون خواهد اومد.
موفق باشید
پ.ن : قیمتها داره بهتره میشه،شاید در خرداد بشه شاهد نزدیک شدن قیمتها به قبل از آشوب بازار ارز بود
راستش الان که تب خریدن دوربینم بالا گرفته دقیقا طبق حرف شما دارم میبینم که قیمت ها همینجور داره افت میکنه. امیدوارم بشه صبر کرد! بعد آقای احسانی نظر شما در مورد این دو تا دوربین چی هست، اون ایراداتی که به 3100 در مقابل 5100 وارد کردم چقدرش درسته؟ کیفیت ساخت و کیفیت خروجی این دو رو میشه یه مقایسه کنین؟
ممنونم از پاسختون. من تازه واردم توی این سایت هنوز نتونستم به کار توی انجمن عادت کنم میشه بفرمایید دلیلتون برای انتخاب دی 5100 آیا با دلیلای من یکیه؟
و یه سوال دیگه که برام پیش اومد اینه که این دو دوربین هیچ کدوم براکتینگ ندارن؟
D5100 براکتینگ داره . در عین حال این دوربین در رتبه بالاتری از D3100 قرار میگیره . اگر شما این تفاوت بودجه رو دارید بین این دو دوربین از هر لحاظ برتری با D5100 است. خودتون به یکی دو نکته اشاره کردید . اما مهمتر از همه ، سنسور و پردازشگر این دوربینه که همانی است که بر روی D7000 استفاده شده . و این یعنی خروجی بسیار بهتر .
البته کمی هم بزرگتره که همین هم کمی ارگونومیک اون رو نسبت به D3100 افزایش میده .
البته فراموش نکنید که لنز هم در این پروسه بسیار مهمه که به نظرم حداقل لنز مورد نیاز 105-18 است.
درود
دوست عزيز تفاوتهاي اين دو مدل رو در لينك زير بررسي كنيد حتما در انتخاب كمكتون ميكنه :
Nikon D5100 vs D3100
موفق باشيد.
آقا کوروش زحمت کشیدن و کامل توضیح دادنممنونم از پاسختون. من تازه واردم توی این سایت هنوز نتونستم به کار توی انجمن عادت کنم میشه بفرمایید دلیلتون برای انتخاب دی 5100 آیا با دلیلای من یکیه؟
و یه سوال دیگه که برام پیش اومد اینه که این دو دوربین هیچ کدوم براکتینگ ندارن؟
نکته ای که اشاره ای هم به اون شد درباره ارگونومی و خوش دست بودن دوربین هستش
این نکته رو فراموش نکنید که 3100 بدنه کوچکی داره از این موضوع بدتر اینه که برای این دوربین باتری گریپ ساخته نشده اما برای 5100 باتری گریپ ساخته شده و اگر نیاز باشه میتونید تهیه کنید
البته نمیدونم چقدر باتری گریپ برای شما لازمه اما دوستی دارم که از نبودن باتری گریپ برای D3100 کاملاً ناراضی هستش
چون تازه کار هستید احتمال میدم با باتری گریپ آشنایی نداشته باشید برای همین دو نمونه عکس میذارم :
4343_orig.jpg
671829.jpg
کوروش عزیز حرف دل منو خوندن و سوال ناقص منو خوب متوجه شدن. چون امکان مقایسه همزمان و البته ملموس این دو مدل توی شیراز ما نیست نیاز بود که از خوش دست بودن دوربین مطمئن شم .
با باطری گریپ آشنایی دارم سهیل جان اما فکر نمیکردم واسه D5100 این باتری موجود باشه، از بابت اشاره به این نکته مهم ازت ممنونم. با توجه به افت هر روزه قیمت ها حدود قیمت باتری رو میدونید؟
بابت حس همراهی همه ی دوستان بی نهایت سپاسگزارم. حس خوبی هست که بهم دست داده بی انصافی بود اگه بیان نکنم(در جریانم که روند تشکر به این شکل خلاف نظم انجمن و باعث شلوغیه. دیگه تکرار نمیشه !)
همانطور که سهیل جان گفتند باتری گریپ برای این دوربین و حتی D3100 موجوده ، ولی البته هیچ کدام تولید خود نیکون نیستند . بلکه تولید شرکت هایی چون مایکی هستند . در مورد این باتری گریپ ها و استفاده از اونها نظرات متفاوته . برخی توصیه میکنند و برخی نمیکنند . به خاطر عدم سازگاری احتمالی در طولانی مدت . من استفاده نکردم و نمیدونم . من برای D90 ای که داشتم و D7000 کنونی ام ، از باتری گریپهای خود نیکون استفاده میکنم . هر چند گویا برخی دوستان این اواخر راجع به باتری گریپ های تولید شرکت هنل آلمان هم برای D7000 صحبتهایی کرده بودند و گویا اظهار رضایت هایی شده است . با این حال من به خاطر یک نگرانی شخصی همیشه سعی میکنم از وسایل اصلی خود کمپانی استفاده کنم تا از مارک های دیگر .
اما به نظر من ، اگر میتوانید کمی صبر کنید ، D3200 مدتی است که تولید شده و در مورد آن و قابلیت های جدیدش ریویوهای خوبی هست . فکر کنم تا یکی دو ماه دیگر به اینجا برسد . ( البته قیمت اش شامل حال قیمت های اولیه که همیشه بالاتر هستند خواهد شد تا بعد تر قیمت واقعی شود ) . و همینطور مبحث نوسان قیمت دلار و احتمال کاهش قیمت ها .
اما اگر عجله دارید برای خرید . پیشنهاد من اینه که جایی خرید کنید که هر دو را داشته باشند و انها را دست بگیرید . حتی اگر لازم به سفر به تهران باشد.
اما باز اگر امکان اش را ندارید . توصیه من D5100 از بین این دو است . من خودم این دوربین رو دارم و بسیار هم راضی هستم. به ویژه با 105-18 عکسهای بسیار با کیفیتی به دست خواهید آورد و امکانات مناسبی هم دارد.
البته ظاهراً نوعی باتری گریپ هم برای D3100 موجوده
متاسفانه قیمت ندارم
اما میتونید در تاپیک زیر خواهان قیمت تجهیزات جانبی مثل باتری گریپ بشید
آخرین قیمت تجهیزات جنبی
همچنین تاپیکی برای باتری گریپ و سوالات احتمالی درباره اون
باتری گریپ - باتري پك - پاور گريپ