سلام ...این آدرس سایت Samsung NX30 Review: Digital Photography Review ولی در کل من نگفتم شما در اشتباه بودین یا نه ؟؟.. ولی بر طبق تجربه و نظر شخصی خودم تمام اطلاعاتی که دادم صحیح بوده و عملا تجربه کردمش...موفق باشید
سلام ...این آدرس سایت Samsung NX30 Review: Digital Photography Review ولی در کل من نگفتم شما در اشتباه بودین یا نه ؟؟.. ولی بر طبق تجربه و نظر شخصی خودم تمام اطلاعاتی که دادم صحیح بوده و عملا تجربه کردمش...موفق باشید
سلام
اگر ممکن است این بحث سلیقه و نظر شخصی همین جا به پایان برسد و دنبال نشود تا حرمت ها حفظ بماند .
سپاسگزارم
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000
لطفا اگه نظر شخصی شما اینه تو نوشته مشخص کنید شما نسخه ی یه شرکت معتبرو پیچیدید بگذرد که فوجی و سونی و پاناسونیک و غیره .... رو اصلا به حساب نیاوردید اسم فروم راهنماییه خریده نه تحمیل عقاید و برداشت شخصی اون هم با اتکا به یه رویو
تو همین سایت که مرجع در نظر گرفتید چنتا دوربین برگزیده نیکون هست ؟ یعنی شما با ده مدل کار کردید متوجه تمام این قضایا شدید اما تو کل دنیا همه خوابن و متوجه نشدن ؟ این رو در نظر بگیرید مخاطب این صفحه نیاز به راهنمایی داره و هر نظری که داده میشه شاید تو انتخاب یک نفر تاثیر مستقیم داشته باشه
شاید تجربه شخصی شما از دید شخص دیگه درست نباشه مگر اینکه واقعا مشکلی باشه و دوستان زحمت میکشن میگن این مدل به این دلیل یا به اون دلیل خریداری نشه بهتره نه اینکه کلا شرکتو ببرن زیر سوال
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام
تهیه دوربین نیکون 3300 به همراه لنزهای 50mm f1.8 و 18-140 برای استفاده عکس برداری و فیلمبرداری خانوادگی چگونه است ؟
سلام
برای مصرف عکس و فیلم خانوادگی دوربین مناسب و خوبی است ، حتما با یک بیمه و گارانتی معتبر خریداری کنید .
موفق باشید
Sony Alpha 3000
سلام
3200 دوربین خوبی است اما با توجه به کاهش قیمت 3300 و اینکه فیلمبرداری آن در full hd از 30 فریم در 3200 به 60 فریم در 3300 افزایش پیدا کرده و پیشرفتهای دیگری که در 3300 حاصل شده شخصا پیشنهادم 3300 است .
موفق باشید
Sony Alpha 3000