سلام
سرمایه اصلی لنز هست چه بسا با یک بدنه قدیمی تر همراه با یک لنز خوب می توانید تصاویر بهتری از یک بدنه جدیدتر همراه با یک لنز معمولی مانند 55*18 ثبت کنید .
لنز خوب با تغییر بدنه کاربرد خود را حفظ می کند .
البته در نظر داشته باشید که اختلاف قیمت نیکون 5200 یا کانن 700 دی با 3300 آنقدر نیست که بتوانید برای 3300 لنز 105*18 یا ... بگیرید .
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000
دوستان یک دوربین برای عکاسی از بناهای تاریخی بودجه هم سقف تا ۱،۵میلیون
چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
آیا با مفاهیم عکاسی آشنا هستید؟
آیا قصد دارید عکاسی را جدی دنبال کنید؟
و یا فقط قصد خرید دوربین برای عکس خانوادگی دارید؟
اگر بدنبال عکس خانوادگی هستید و قصد افزایش بودجه را ندارید و نیز نگاه جدی به عکاسی ندارید پاسخ شما متفاوت خواهد بود
در مورد قیمت هم زمانی این صحبت ها به میان می آید که حداقل شما یک دوربین متوسط دارید نه اینکه بدون دوربین بدنبال لنز باشید
هر لنزی تجربه و دید متفاوتی می آورد
تمامی دوربین های DSLR با لنز 18-55 پاسخگوی حداقل ها خواهد بود
بله با مفاهیم عکاسی آشنایی دارم و همچنین دوربین دیجیتال هم داشته ام البته بیشتر کاربرد دوربینی که میخواهم تهیه کنم برای ثبت عکسهای خانوادگی است و تا 1700 می خواهم هزینه کنم ولی می خواهم چیزی بگیرم که پشیمان نشوم و ضمن اینکه تمام انتظارات فعلی را جواب دهد در آینده هم بتوان بطور گسترده تر از آن استفاده کرد
سالها پیش دوربین دیجیتال داشتم که در زمان خودش بسیار عالی بود چون کیفیتش از دوربینهای موبایل آن زمان بسیار بهتر بود ولی با گذشت زمان چون پیشرفت زیادی در کیفیت دوربینها و موبالها حاصل شده دیگر استفاده از آن دوربین ارزش زیادی ندارد
سلام
اساتید پاسخ دادند اما با اجازه من با تصویر تکمیل کنم.
من نمیدانم شما چطور مقایسه ای انجام دادید اما در اینجا که در کراپ برتری با نیکون است و در فولفریم در یک سطح هستند.
uploadfromtaptalk1431657718520.jpguploadfromtaptalk1431657731597.jpg
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
لنز 50 ، 1.8 نسبت به قیمتی که دارد یک لنز فوق العاده است . شارپنس آن عالی است و برای پرتره بسیار مناسب است . من این لنز را دارم و با اینکه موارد استفاده از آن برایم کمتر از لنزها ی زوم است ، به علت کیفیت فوق العاده ای که دارد دلم نمی یاد از دستش بدم . اما مشکلش اینه که به علت فاصله کانونی خاصی که دارد ، در محیط های کوچک و داخل خانه چندان استفاده ای ندارد و برای عکاسی منظره هم که اصلا مناسب نیست . اگر یک لنز همه کاره می خواهید ، همان 105 - 18 یا 140- 18 برایتان ضروری است . من 140 - 18 دارم و بسیار راضیم . البته اگر این لنزها را تهیه کنید که دیگر نمی توان گفت در کنار 55 - 18 از آن استفاده کنید چون دیگر این لنز کاربردی برایتان نخواهد داشت .
در کل : اگر نظر مرا بخواهید ( که البته خودم تقریبا تازه کارم ) لنز پرایم مانند 50 ، برای یادگیری ترکیب بندی و تنظیم دیاف و ( کلا عکاسی ) بسیار بهتر از یک لنز زوم است . لنز زوم موجب تنبلی در ترکیب بندی و خلاقیت می شود .
باسلام
در لنز های پرام (50mm)شما در لنز خود زوم ندارید چند مزیت نسبت به لنز18-105دارید مانند وزن کم،دهانه دیافراگم باز تر و ارائه تصاویر شارپ تر ولی این لنز شمارو محدود میکنه وبرای عکاسی پرتره اگر فاصله سوژه زیاد باشد چون زوم ندارد یا باید خودتان جابجا شود یا از سوژه بخواهید که نزدیکتر شود تا عکسی با عمق دید و فوکوس مورد نظر ثبت کنید ،ولی برای نور کم بسیار مناسب است چون دهانه دیافراگم بازتری دارند.
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm