درود
من تا حالا دوربین نداشتم و برای شروع میخوام 4 تومن نهایتش هزینه کنم.
خیلی بالا و پایین کردم و دوتا گزینه موندن Nikon D7200 -kit 18-140 و Canon 70D kit 18-135
من چون یه کاربر اماتور هستم و میخوام استارت بزنم یه مقدار چیزای مجهول جلو رومه. مثلا یک سایت مقایسه ای یک شات روی تنظیمات یکسان گذاشته بود. حجم تصویر نایکون 18 مگ بود و کنون 8 مگ. کیفیت نایکون بهتر بود. این قصه ی حجم از چیه؟(تصاویر jpeg بودن) این قسمتش زیاد برام مهم نیست.
بیشتر میخوام ببینم صفحه نمایش لمسی و لنز های STM چقدر بکار میان؟ احتمالا فیلم برداری هم استفاده کنم ولی خیلی نه.چون برای عکاسی و استارت مد نظرمه.
توی ایران اینطور که دور اطرافم میبینم اغلب کنون دارن. اگه نایکون بگیرم، لنز هاش مثل کنون راحت پیدا میشه؟ یا باید چند برابر قیمتش هزینه کنم؟
در کل کدومش رو پیشنهاد میکنید؟ خواهشن فن بویانه نباشه. از هر دو مدل خوشم اومده، میخوام ببینم بخاطر 200 تومن اختلاف قیمت امکانات بهتر رو از دست ندم.
عزیز جان ورود شما رو به دنیای عکاسی و انجمن عکاسی خوش آمد میگم...
اول از همه باید بگم من خودم کاربر کنون هستم ولی تعصبی بهش ندارم، به همین خاطر بهتون میگم اگه فیلمبرداری اولویت شما نیست، دوربین نیکون همین مدلی رو که پیدا کردید تهیه کنید و خیالتون راحت باشه. درسته که تعداد کاربرای کنون بیشتره ولی کاربرای نیکون هم اینقدر فراوان هستند که تجهیزاتش همه جا با قیمت معقول پیدا بشه. نگران نباشید.
با این حال بد نیست که در صورت امکان به چند مغازه سر بزنید و از نزدیک این دو دوربین رو لمس کنید... مشخصات و مقایسه دو چیز رو پشت کامپیوتر خواندن یک چیز است و از نزدیک لمس کردنشان یک چیز دیگر. باید ببینید از لمس و کار کردن با کدومش بیشتر لذت می برید و گرنه تفاوت این دو مدل و این دو برند فاحش نیست.
سلام
دوستان گرامی فیلمبرداری دوربینهای dslr با موبایلهای پیشرفته که دوربین 13 مگا پیکسلی دارند و کیفیت فیلمبرداری فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز را دارند چه تفاوتهایی دارد ؟
اگر بتوانید نمونه ای از فیلمبرداری دوربین dslr را برایم ارسال نمایید ممنون می شم
kabirimasih@vatanmail.ir
سلام
تفاوت از زمین تا آسمان است. در فیلمبرداری با dslr چون سایز سنسور بزرگ است واز لنز های حرفه ای استفاده میشود 1- فیلمبردار تسلط کافی بر عمق میدان دارد 2- خروجی فیلم در مناطق کم نور و شب بسیار تمیز تر است. نمونه فیلم رو در ریویو دوربین ها میتوانید ببینید همچنین امروزه بخشی از فیلمهای سینمایی و خصوصا مستندهایی که میبینیم بااین سبک فیلمبرداری شده اند
سلام دوست عزیز
این مواردی که فرمودید برای فیلبرداری دوربینهای dslr با لنز کیت 18-55 که اکثرا در نمونه های ارزان قیمت آن عرضه می شود (بدون تعویض لنز ) چقدر است ؟
درست است که برخی فیلمها و عکسهایی که از دوربینهای دیجیتال در اینترنت برای تبلیغات و ... استفاده می شود از لنزهای گران قیمت با بدنه ارزان یا متوسط گرفته شده که افرادی که قصد خرید دوربین دارند اگر ملاک عکس دیده شده باشد بعد از خرید تازه می فهمند که از لنز پیشرفته ای برای تهیه استفاده شده بوده
الان هم تحقیق من بخاطر خرید دوربین دیجیتال کنون یا نیکون تا 1700000 تومان است که در مرحله اول می خواهم فیلمبرداری خوبی برایم انجام دهد در مرحله دوم عکسهای آن هم با کیفیت باشد
با فرض تهیه 700D به همراه 18-55STM شما ابزار لازم برای فیلمبرداری با کیفیت در شرایط نوری مناسب را خواهید داشت. اما چرا میگویم شرایط نور مناسب چون بازترین دیافراگم لنز فوق در فاصله کانونی 18 فقط f3.5 است که اگر شرایط نوری تحت محدودیت باشد چون نیاز است که در هر ثانیه 30 فریم ثبت شود و بسته بودن دیافراگ مانع رسیدن نور کافی میشود بنابرای در کیفیت نهایی تاثیرگذار خواهد بود چرا که دوربین (یا فیلمبردار در مود دستی) اقدام به افزایش ایزو برای جبران کمبود نور میکند و این عامل باعث افت کیفیت میشود.
البته این نکته را نیز عرض کنم که باز هم کیفیت خروجی مذکور بسیار بالاتر از فیلم بهترین دوربین روی گوشی موبایل در شرایط مشابه خواهد بود