به تاپيك زير مراجعه فرماييد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11176
به تاپيك زير مراجعه فرماييد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11176
فرهاد حسيني
ممنون راهنمایی خیلی خوبی بود.
در مورد D90 حتما فکر می کنم . ممنون
ممنون بهترین راهنمایی بود. در مورد خرید از خارج از کشور فکر کنم بتونم مثلا یه D40 با دو تا لنز با همین قیمت بخرم. به نظرم دوربین خوبیه ولی اگر گارانتی تعویض داشته باشه اون به حرف دیگه هست. یه مساله هم اینه که گارانتی داخل کشور مثل بقیه گارانتی ها الکی نباشه و واقعا به قولشون عمل کنن که این رو هم نمی دونم.
[QUOTE=elhaaam;160579] دوست عزیز من هم مثل شما اطلاعات کمی دارم .منظور شما از لنز EOS 1000D لنز SLR باید باشه. و این دوربین هم گفتید یه دوربین SLR هست . در مورد SLR اول تحقیق کنید و بعد بخرید. در واقع دوربین های SLR از خیلی جهات با سایر دوربین ها تفاوت دارن و حرفه ای تر هستند.
من 4-5 سال هست ، s2is کنون داشتم ، حالا دارم تحقیق میکنم چی بگیرم .
جی 11 که انتخاب عالی هست ، ولی تازگی میخوام در مودر اس ال ار ها هم تحقیق زیادتری کنم .
ولی من روی ال سی دی چرخون خیلی حساس هستم و به نظرم انتخاب خیلی عالی به عکاس در کادربندیها میده ولی متاسفانه کسی به این مورد توجهی نمیکنه !!!!!
تو دوربینهای حرفه ایمن فقط مدل G2 پاناسونیک رو دیدم که این مذیت رو داره .و ازش خوشم اومده ، لطفا راهنمایی کنین .
مدل دیگه ای هم هست ؟؟؟؟
این مدل چه لنزهایی رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟
اساتید راهنمایی کنن ،
البته نمیدونم آیا جی2 پاناسونیک اس ال آر هست و آیا دنبال اس ال آر با ال سی دی چرخون هستید یا خیر با این حال دی5000 نیکون که دوربین خوبی هست این قابلیت را دارد
احتمالآ ال سی دی چرخون (و لایو ویو چیزهایی که هیچ وقت بهشان احساس نیاز نکردهام) در آپدیت دوربن های رده پایین اس ال آر به وفور استفاده خواهد شد
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
سلام
G2 از نوع SLR نيست ولي مثل SLR هاست. لنزاش قابل تعويضه و سنسور بزرگ داره. LCD چرخان خوبي بادقت 460K نقطه داره ولي چون خيلي جديده و پاناسونيك هم هستش احتمالا راحت پيداش نكنيد و لوازم جانبي هم كه تو ايران تقريبا بايد بيخيالش شيد!
D5000 نيكون همونطور كه دوستمون گفتن با LCD چرخان 230K نقطه انتخاب خوبي ميتونه باشه ( قيمت حدود 720 با لنز 18-55)
در برند المپوس هم E-620 دوست داشتني هست كه LCD چرخون داره (230K ) و slr هم هستش و با دو لنز كيت 14-42 و 40-150 ارائه ميشه حدود يك ميليون.
در مورد كنون هم فعلا LCD چرخونو تو SLR هاش نميبينيد.
Sony هم چند مورد مثل A350 , A380 ,...! داره كه البته LCD هاش چرخش محدود داره.
دوست عزیز تشکر ویژه دارم از راهنماییتون
باید عرض کنم من اصلا نمی دونم لنز SLR یعنی چه ؟
اما کاملا با نظرتون موافقم که کمی بعد انتظارم از دوربینم بالاتر رود و مجبور به تعویض آن باشم
یک دوستی پیشنهاد g11 را داده بود که حقیقت تشخیص نمی دهم اصلا چه دوربینی است
و همانطور که عرض کردم فقط نمی خواهم دوربینم مانند سایبرهای سونی که کوچولو هم هستند باشد
این کانونی که اینجا دیدم زیرش نوشته بود ساخت ژاپن
دوست من، من حدود 300 می خواهم خرج کنم اما وقتی که از تعویض لنز یا کار کردن لنز ها سر در نمی آورم به چه کارم می آید
در آخر فقط و فقط در حال حاضر کیفیت عکس برایم ارزش دارد و حتی نمی دانم چه برندی بهترین کیفیت را دارد
سونی - کانون - نیکون در کل احتیاج دارم به مشاوره شما متخصصان به امثال ما بی سوادان
آرزوی موفقیت دارم برای همه عزیزانی که دلسوزانه راهنمایی می کنند دیگران را
یا حق
G11 یک SLR-LIke می باشد
از لحاظ خروجی و رفتار نویزی دوربین قابلی می باشد
از انجا که دنبال SLR نمی روید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1846
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
حمید رضا مرادی
G12
با تشکر از همه عزیزانی که محبت کرده و پرسشهای کاربران را پاسخ می دهند
دو سوال دارم
1- بدون محدودیت قیمت بهترین و با کیفیت ترین دوربین کامپکت ، کدام دوربین را پیشنهاد می کنید ؟
2- آیا آماتور ها می توانند با EOS 1000D عکسهای خوب بگیرند ؟
سلام
برای یافتن بهترین پاسخ برای سوال اولتون بهتره سری به تاپیک راهنمایی برای خرید دوربین slr-like بزنید اما به نظر بنده دوربین g11 دوربین بسیار خوب و مناسبی است (اگه بهترین کامپکت موجود بازار نباشه قطعا تو 10 تای اوله) البته توجه داشته باشید کهبا پول این دوربین میشود 1000d کانن یا مثلا d3000 نیکون رو خرید.
در مورد سوال دوم:
بله هر کسی میتونه با دوربین slr عکس بندازه چون تقریبا تمام دوربین ها حالت اتوماتیک دارند به خصوص دوربین های entry level که آپشن ها و صحنه های از قبل برنامه ریزی شده زیادی دارند.
اما برای گرفتن یک عکس خوب دوربین شرط لازم است ولی کافی نیست و هنر عکاس بسیار مهمتره. به قول یکی از دوستان فروم: خودنویس خوب ما را به نویسنده خوب تبدیل نمیکند
برای یادگیری هنر عکاسی نیز هرگز دیر نیست.
اما پیشنهاد:
کیفیت خروجی g11 اگرچه خوب است اما هرگز به دوربین های slr نمیرسد برای شما که میخواهید عکاسی رو جدی تر دنبال کنید با توجه به مساوی بدون بودجه لازم بین 1000d و g11 پیشنهاد من خرید 1000d و تلاش برای آموختن بهتر عکاسی است.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم.
پایدار باشید