با سلام
می دونم که مطالب زیادی در مورد خرید دوربین گذاشته شده و این یک سوال تکراری هست. اغلب مطالبی رو که دیدم خوندم ولی جاهایی که بحث بین دوستان حرفه ای تر بود وارد نشدم. به هر حال من این سوال و دوباره می پرسم چون هم الان دوربین های جدیدی وارد بازار شده و هم با یک جمع بندی از سایر صحبت ها می خوام سوالاتم رو بپرسم. ممنون میشم که در این مورد کمک کنید.
در ابتدا بگم که من تازه کار هستم و اطلاعات کمی از عکاسی دارم ولی چون خیلی علاقه دارم تصمیم جدی گرفتم وارد این کار بشم.
و اما دوربینی می خوام با شرایط زیر :
- قیمت دوربین حداکثر 700 هزار تومان باشه.
- حتما SLR باشه.
- برند اصلا برام مهم نیست و کیفیت عکس برام مهمه. (هنوز مبتدی هستم که بخوام کیفیت رو تعریف کنم ولی شاید بهتر باشه بگم وقتی مدتی با یک دوربین کار کردم و با عکاسی حرفه ای تر آشنا شدم اونوقت متوجه نشم که دوربینی با کیفیت پایین گرفتم.)
- به عکاسی منظره و طبیعت و پرتره بیشتر علاقه دارم.
- دوربین هایی مثل پنتاکس رو به زحمت میشه پیدا کرد. حداقل اینجا در شیراز که من هستم جایی ندیدم. بیشتر دوربین های نیکن کانن و سونی هست.
- اگه بتونم از خارج از کشور با قیمت پایین تر بگیرم بهتر هست یا داخل ولی با گارانتی؟
-با توجه به عکس هایی که دیدم دوربین هایی مثل فوجی رو نمی پسندم و ترجیخ میدم اگه امکانش باشه با لنز کیت هم کار نکنم.
ممنون میشم که راهنمایی کنید.