درود
نظرات دوستان را در مورد مزیت SLR ها و اینکه آیا دوربین های کامپکت میتواند برای تازه کاران مفید باشد ! را خواندم
بنده از هیچ نظر دلیلی برای انتخاب یک دستگاه کامپکت بجای یک دوربین SLR نمیبینم الا قدرت خرید اندک زیر 300 هزار تومان. با ین دسته کاری ندارم اگر بنا باشد هزینه بیشتر برای خریدن دوربین در کار باشد:
مقدماتی جمع وجور ترین و ارزان ترین دوربین SLR در برند کنون و نیکون بدون لنز کیت حتی ، فقط با یک لنز ثابت 50mm نرمال به لشکری از کامپکتها میارزد.
البته اگر بنا باشد دنبال یادگیری باشیم. و گرنه شاید زوم های آنچنانی روی یک کامپکت با اون سنسور کوچک ، برای کسانی میتواند مهم باشد که نه موارد مصرف تله را میدانند و نه واید ، نه میفهمند دیستوروشن چیست Ca چیست و... و نه ارتباط سایز سنسور را با افزایش نویز .
زوم های تخیلی که این روز ها کیلویی مد شده روی کامپکتها گذاشته میشود( که واقعا باید بر لزوم وجود آن شک کرد ) بجز اغوای مصرف کننده نابلد چه مصرفی میتواند داشته باشد؟!!!!
آنهمه زوم آنچنانی برای چه مصرفی ، چه نوع عکاسی ، به چه قیمتی؟ به قیمت قربانی شدن کیفیت اپتیک لنز در نتیجه فراهم شدن کلکسیونی از خطاهای اپتیکی در یک لنز. لنز؟ :cool:
من فکر میکنم اگر الک دولک اضافی وجود نداشته باشد مصرف کننده روی آنچه که باید متمرکز میشود و عکاسی را یاد میگیرد. اگر بنا بود نتوانم دوربین دیجیتال SLR بخرم ترجیح میدادم هنوز با دوربین آنالوگی که داشتم عکاسی کنم.
و هنوز هم چنین دوربینی را تحسین میکنم.
در نهایت همه اهداف مهمترین چیز
در زندگی رسیدن به احساس رضایت است
موفق باشید و راضی
انوش