ممنونم به خاطر راهنمایی ارزشمندتون
امکان داره در مورد خرید ادوات نورپردازی هم (برای این عکاسی صنعتی و تبلیغاتی) بهم پیشنهادات خوبتون رو ارائه بدین؟
ممنونم به خاطر راهنمایی ارزشمندتون
امکان داره در مورد خرید ادوات نورپردازی هم (برای این عکاسی صنعتی و تبلیغاتی) بهم پیشنهادات خوبتون رو ارائه بدین؟
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
دوست عزیز آیا شما خودتون 60 دی داشتید و باهاش کار کردید؟؟؟ این تجربه نزول اجلال اجسام زمینی و آسمانی رو بر چه پایه و اساسی فرمودید؟؟
بنده سه سال این دوربین رو داشتم و 90% عکسهام رو هم در دل طبیعت و دشت و صحرا و کوه گرفتم و بارها و بارها برای عکاسی حیات وحش ازش استفاده کردم ...شرایط عکاسی حیات وحش هم که بر دوستان و اساتید پوشیده نیست ! تعدادی از بهترین عکسهای حیات وحشم رو با همون 60 دی فقید ثبت کردم( مثل آواتارم) و خم به ابرو نیاورد! حتی در طی سه سال آینه اش رو هم تمیز نکردم !
بهتره نظرات بر اساس تجربیات و مدارک مستند ارائه بشه و نه فقط بر پایه شنیده ها !!
به هر حال این دوربین از دور خارج شده و خوب نیست پشت سر مرده حرف بزنیم.. ولی انصافا دوربین خوبی بود و من همه جوره ازش رضایت داشتم..
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
دوست عزیز از لحن نوشتار بنده مشخص بود اندکی چاشنی مزاح رو به نظرم اضافه کردم.ولی در هر صورت درز بندی مناسبی نداره.بنده نسبت به موقعیت جغرافیایی عکاسی شما اطلاعی ندارم ولیکن در اغلب سفرهای عکاسی با دوستان در منطقه خوزستان شخصا مشاهده میکردم مواردی رو که با غبار و بخار مشکل داشتند.البته ناگفته نماند که خوب هم رطوبت و هم ذرات معلق در جنوب به طرز غیر معمولی زیاده.ولیکن تجربه دوستانی که دارنده این بدنه بودند بر نظر بنده مرجح است.
سلام
من در عسلویه با رطوبت نسبی بالای 90% و در دمای بالای 45 درجه سانتیگراد و با وجود ریزگرد با 60D نازنین ساعتها عکاسی کردم و هیچ مشکلی برای دوربین پیش نیامد (تازه لنزهای سری L و اینترنال فوکوس هم نداشتم). مشکل ورود گرد و غبار بیش از آنکه مربوط به درزبندی بدنه باشد به درزبندی و ساختار فوکوس و زوم لنز و همچنین میزان دفعات باز و بسته کردن لنز در شرایط نامطلوب بستگی دارد. اگر روی سری 1D کانن که بهترین درزبندی را دارند یک لنز با درزبندی بد ببندید یا لنز دوربین را در آب و هوای پر از گرد و غبار عوض کنید مسلماً گرد و غبار وارد دوربین می شود.از سوی دیگر اگر شما یک لنز سری ال با اینترنال فوکوس و اینترنال زوم روی 60D ببندید و لنز را هم در شرایط پر گرد و غبار باز نکنید می توانید مطمئن باشید که هیچ مشکلی از بابت ورود گرد و غبار به دوربین پیدا نمی کنید.
ارادت
سلام دوستان من تصمیم گرفتم از یک فروشگاه اینترنتی d7200 نیکون رو بگیرم پیشنهاد میکنید چه چیزهایی همراه دوربین سفارش دهم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.